Politikailag inkorrekt gondolatok hat pontban

2016. november 12. 18:33

Orbán János Dénes
Magyar Idők

Remélem, amikor a CIA az asztalára teszi ezt a cikket, Trump bátyó mosolyogni fog szexista ízű mondataimon: ilyen szép first ladyje még sosem volt Amerikának, csupa pajzán gondolat támad a férfiemberben.

„V. Remekül szórakoztam ezen az egészen, bár bevallom, közben engem is rázott a hideg, mert még egyszer, utoljára én is bedőltem a tapló közvélemény-kutatóknak, és már a tarkómon éreztem a szipirtyó lihegését. A hatalom ilyen ocsmány rögeszméjét kortárs politikusban még nem tapasztaltam, míg Trump mindvégig laza volt és görcsök nélküli. Trump, ez a rejtői figura csinálta a show-t. A rovott múltú kujon, a feministák rémálma, aki ellentéte mindennek, ami polkorrekt, azért győzött, mert nem próbált többnek látszani, mint aki, ellentétben középszerű, rozoga és becstelen ellenfelével, aki zseniálisnak, makkegészségesnek és a világbecsület megmentőjének próbálta beállítani magát, miközben ordított róla, hogy habozás nélkül hajlandó lenne népirtásra is, ha arra lehetősége lenne és annak köszönhetően visszaköltözhetne a Fehér Házba, hogy ezúttal ő perverzkedjen az ovális teremben.

VI. Remélem, amikor a CIA az asztalára teszi ezt a cikket, Trump bátyó mosolyogni fog szexista ízű mondataimon: ilyen szép first ladyje még sosem volt Amerikának, csupa pajzán gondolat támad a férfiemberben. Ezt most már bátran ki is jelentheti, mert a beteges polkorrektség korszakának szimbolikusan (és reméljük nem csak szimbolikusan) vége.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/106106

Beérkezett trackbackek