Mind megette

2016. október 29. 10:28

Lakner Dávid
Magyar Nemzet

Szegény Mészáros Lőrincet lassan megsajnálja az ember.

„Aztán máris új szerzeményén, a Mindmegette.hu-n morfondíroz: talán lehetne ott egy rovata a speciálisan magyaros ízeknek! A gasztronómia terén sem ártana a nemzeti érzést erősíteni – sóhajt a polgármester, miközben eszébe jut, hogy nemrég betért egy pesti étterembe, és döbbenetesen kicsi adagokat kapott.

Persze mindez csak a fantázia szüleménye: a polgármester biztos nem töpreng ilyesmin, hiszen egyrészt nyilván tiszteletben tartja a sajtó függetlenségét, másrészt állítása szerint nem is ő vette meg a Mediaworksöt. Nekem egyetlen Opimus-részvényem sincs – jelentette ki a nem médiamágnás. Igaz, állítását némiképp árnyalja, hogy embere, Csík Zoltán a Válasz.hu szerint részvényesi és menedzseri oldalon is részt vett az Opimus felfuttatásában. A cég igazgatósági tagja Mátrai Gábor is, akinek közös vagyonkezelő részvénytársasága (Medio Varios Zrt.) van Csíkkal, Mészáros két lányával, illetve a Mészáros és Mészáros Kft. ügyvezetőjével, Halmi Tamással.

Szegény Mészáros Lőrincet ugyanakkor lassan megsajnálja az ember, hiszen a vásárlás előtt egy héttel láthatóan még fogalma sem volt róla, hogy országos laphálózatot fog venni. Nem tudom, semmi sem elképzelhetetlen – talányoskodott a Hír TV kérdésére a polgármester.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/105608