Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. október 29. 10:28

Szegény Mészáros Lőrincet lassan megsajnálja az ember.

„Aztán máris új szerzeményén, a Mindmegette.hu-n morfondíroz: talán lehetne ott egy rovata a speciálisan magyaros ízeknek! A gasztronómia terén sem ártana a nemzeti érzést erősíteni – sóhajt a polgármester, miközben eszébe jut, hogy nemrég betért egy pesti étterembe, és döbbenetesen kicsi adagokat kapott.

Persze mindez csak a fantázia szüleménye: a polgármester biztos nem töpreng ilyesmin, hiszen egyrészt nyilván tiszteletben tartja a sajtó függetlenségét, másrészt állítása szerint nem is ő vette meg a Mediaworksöt. Nekem egyetlen Opimus-részvényem sincs – jelentette ki a nem médiamágnás. Igaz, állítását némiképp árnyalja, hogy embere, Csík Zoltán a Válasz.hu szerint részvényesi és menedzseri oldalon is részt vett az Opimus felfuttatásában. A cég igazgatósági tagja Mátrai Gábor is, akinek közös vagyonkezelő részvénytársasága (Medio Varios Zrt.) van Csíkkal, Mészáros két lányával, illetve a Mészáros és Mészáros Kft. ügyvezetőjével, Halmi Tamással.

Szegény Mészáros Lőrincet ugyanakkor lassan megsajnálja az ember, hiszen a vásárlás előtt egy héttel láthatóan még fogalma sem volt róla, hogy országos laphálózatot fog venni. Nem tudom, semmi sem elképzelhetetlen – talányoskodott a Hír TV kérdésére a polgármester.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/105608


Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Én titeket sajnállak meg lassan, hogy Mészáros Lőrincről, meg a Mindmegettéről kell írkálnotok.


Mindenki magából indul ki.


Nem azt mondom, hogy méltatlan, hanem azt, hogy tök jó, ha ezek a legnagyobb problémák, hogy a Rogánért helikoptert küldtek egy celeblakziba utazáshoz, és hogy a Mészáros Lőrinc mit produkált kaja ügyben a Mindmegette oldalon.

Figyelj, az, hogy egy majom úgy gondolta, hogy ebből érdemes cikket írni, az egy dolog. De hogy erre többen is rávetik magukat, mint komoly ellenzéki újságírók, én azt jó jelnek tekintem. Soha ne legyen nagyobb bajunk.

Válaszok:
Fahrenheit 451 | 2016. október 29. 12:42

Pedig ezekről megy a porhintés. Helikopterezés, meg gasztroblog.


az az eszméletlenül undorító, hogy Mészáros birodalmi gázszerelőként bukdácsolt orbán stróman aki még trágyát se vásárol, hanem lop, egyszeribe nekiáll médiákokat is venni, meg szállodákokat, amikor olyan tehetségtelen, mint állat.. és Orbánnak ebből van pofája pénzes oligarchát, sőt, közéleti személyiséget koholni.. ahelyett, hogy disznópásztor lenne.. waze..

Válaszok:
Pelso | 2016. október 29. 13:23

Muhaha, a mészáros féle fidesz stromanok miota munkából gazdagodnak?


a fidesz hívek és a valoság, - ugyan már. Csak még jobban megzavarja őket.


Azokra gondolsz, akik a rendszerváltást követően első magyar pártként lettek a nemzetközi liberális szervezet tagja? Aztán mikor megtanulták, pl azt, hogy nem megvenni kell hanem elvenni akkor gyorsan irányt váltottak?


Engem piszkosul nem vigasztal, hogy azok is loptak. Főleg azért nem, mert most ezek vannak itt és lopnak ezerrel.
Persze vidáman megtehetik, hiszen Nektek ez oké.
Nekem viszont sem azok, sem ezek nem a barátaim.
Így aztán olyan vezetőkről álmodozom, akik nem csak beszélnek a hazaszeretetről, hanem tesznek is érte. A közpénz magánosítása nem ez a kategória.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó