Nagy Imre örökségét büszkén vállaljuk

2016. október 26. 15:43

Az MSZP Országos Elnöksége soron kívüli ülésén megtárgyalja Havas Szófia párttagságának azonnali felfüggesztését, és a fegyelmi eljárás megindítását.

2016. október 26. 15:43
MSZP
Közlemény

„A Magyar Szocialista Párt véleménye az 1956-os forradalom és szabadságharc kapcsán világos: Nagy Imre örökségét büszkén vállaljuk, a hősök és áldozatok emlékét kegyelettel megőrizzük. Ez azt jelenti, hogy aki a párt tagjaként ezzel ellentétes nyilatkozatot tesz, az megsérti az MSZP alapszabályát.

Tudjuk, hogy Havas Szófia párttagunk véleményét alapvetően befolyásolja az a családi trauma, személyes tragédia, melynek során 1956-ban az édesapját elveszítette. Ezzel együtt Havas Szófia forradalomról tett nyilatkozata teljes egészében szembe megy a szocialista párt álláspontjával. Ezért az MSZP Országos Elnöksége soron kívüli ülésén megtárgyalja Havas Szófia párttagságának azonnali felfüggesztését, és a fegyelmi eljárás megindítását.”

(Közlemény.)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajduj
2016. október 27. 15:52
Két dologról kellene szólnom. 1) Az MSZP nem Nagy Imre örököse, hanem a Nagy Imrét meg gyilkoló MSZMP örököse. 2) Ha Zsófia asszony édesapja áldozatul esett és neki ez az ünnep ezért gyász, akkor kérje meg a vele egygyékényes Füves-embert, hogy sípoljon már az ő fülébe is, hátha jobban érezné magát. Mert hát akkor másokat is megöltek, mi több sokat ártatlanul.
tango47
2016. október 27. 12:29
Komolyan azt akarják elhitetni, hogy most ismerték meg Havas Szófia véleményét 56-tal kapcsolatban? Na menjenek a p-ba!
luisbathhelena
2016. október 27. 09:23
"Nagy Imre örökségét büszkén vállaljuk, a hősök és áldozatok emlékét kegyelettel megőrizzük" Ha az elődpártotok nem végezteti ki, nem lenne alkalmatok ilyen szépeket írni. Tiszta haszon. A történelem folyton ismétli önmagát: Rajkot is kinyírtátok (komcsi leszámolás) aztán 56-ben ment a szánom-bánom hogy soha többé. Csak 2 évet kellett várni a következő fordulóra Nagy Imrével. Rohadék egy banda, szerencsére semmi közünk egymáshoz és nincs már hatalmatok.
smarton
2016. október 27. 08:13
" Nagy Imre örökségét örömmel vállaljuk." Tudjuk. Ezért tartotok ott, ahol. Kicsike pozitívum, túlnyomó negatívum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik