Vona (3.)

2016. október 26. 07:21

Mindezek után került sor a találkozóra Orbán és Vona között. Vona nagyon készült, kicsit be is csurizott izgalmában, előző nap pedig elszaladt kiszedetni a szemöldökét, hogy igazán szép legyen majd a vágóképeken.

2016. október 26. 07:21
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Vona nagyon készült, kicsit be is csurizott izgalmában, előző nap pedig elszaladt kiszedetni a szemöldökét, hogy igazán szép legyen majd a vágóképeken. A tanácsadók sokáig töprengtek, vigyen-e magával egy vizslakölyköt és egy kisfókát, de ezt Lajos megfúrta, mert a fókát csak nagyon drágán tudta volna beszerezni ilyen rövid idő alatt. Így maradt a frissen szedett szemöldök, meg a frissen kitalált, friss-ropogós aljasság: Vona bejelentette, csak akkor szavazzák meg az alaptörvény-módosítást, ha nem lesz többé letelepedési kötvény.

S amikor kijött a találkozóról az »elnök úr«, frissen becsurizva, friss szemöldökkel és azzal a könnyebbséggel, hogy nem csak pártja lelkét vette el, de menet közben már rég’ eladta a sajátját is, szóval kijött ez a lélekkufár, és vigyorogva bejelentette: »Komoly fejfájást okoztam Orbánnak.«

Hát persze. Hiszen ez a cél. Ez maradt a cél. Hol van már az akarat Brüsszel megleckéztetésére, hová is lett a (sosem volt) szándék a »magyar érdekek megvédésre«, hová párolgott el a harciasság meg a kérlelhetetlenség meg az unióval szembeni engesztelhetetlenség, mivé lett a radikalizmus meg a »csak a nemzet«… Kiszedték az »elnök úr« szemöldökével. És maradt az Orbánnak okozott fejfájás, meg a krokodilkönnyek maradtak még a Népszabadságért.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. október 27. 06:57
Miért nem képesek felfogni a felcsúti cigány kutyái, hogy nem hiteles egy olyan szemétember aki a kommunista, vörös rongy népszabadság főmunkatársa volt? Az se segít, hogy ez egy perverz, mcskos, anyázó szlovák rendszámtáblás akinek a magyarkodása csak az agyhalott zsideszbolsiknak hiteles.
szancso
2016. október 27. 06:10
Kár, hogy ismét csak addig jutottatok el kedves jobbikosok, hogy személyeskedjetek. Nem veszitek észre, hogy tükröt tartanak Vona elé. Én még emlékszem arra az időre, amikor Pörzse Sándor az Echo TV kibeszélő müsorában csak kesztyűvel fogta meg a Népszabadságot. Nekem mindent elmond, hogy sehol nem idéztétek megszólalását, mikor Vona kiállt az újság mellett. Ezek szerint nem került ellentmondásba főnőkével.
BőröndÖdön
2016. október 27. 04:37
Persze,zsóti,mindenki összeszarja magát,mielőtt a csuti paraszttal találkozik...
luisbathhelena
2016. október 26. 22:21
Vona a szavazótábor lecserélésén dolgozik. A csökkentés már megy neki :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik