Provokatőröket küldtek a demokraták Trump gyűléseire

2016. október 18. 12:25

Az amerikai Demokrata Párt kampánygépezete provokátorokat készített fel és küldött Donald Trump republikánus elnökjelölt gyűléseire, ezért voltak rendszeres balhék Trump tömegrendezvényei körül – derül ki a Breitbart cikkéből.

2016. október 18. 12:25
Donald Trump kampánya során az elmúlt hónapokban számos botrányos esemény történt a kampányrendezvényei körül: balhék, veszekedések, tömegverekedések, kisebb zavargások. Oknyomozó újságírók szerint nem véletlenül, spontán módon történt mindez.
 

O'Keefe oknyomozó videóriportja

 

Provokátorokat szervezett és küldött az amerikai Demokrata Párt a republikánus párti elnökjelölt, Donald Trump gyűléseire – írja a Breitbart. Minderre James O'Keefe Project Veritas néven futó oknyomozása alapján derült fény. 

A demokrata kampánygépezetbe beépülő O'Keefe és munkatársai szerint az volt a cél, hogy anarchikus állapotokat teremtsenek Trump kampánya körül. A demokraták akciójában részt vett Hillary Clinton kampánygépezete és a párt országos bizottsága, a kampányt pedig Robert Creamer chicagói kampányguru vezette a Democracy Partners nevű szervezeten keresztül. 

A taktika – melyről maguk a kampány vezetői beszélnek a videóban – lényege az volt, hogy előre megtervezték a konfrontációkat, egyes embereket választottak ki a provokálásra és megszervezték a lehető legnagyobb médiafelhajtást is hozzá. A provokatőrök alapos felkészítésen és próbákon vettek részt előzőleg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2016. október 18. 21:37
Amúgy négyen indulnak az elnöki székért. A liberális párt és a zöldek is állított jelöltet, csak a "kiegyensúlyozott" amcsi média agyonhallgatja őket. Esélyegyenlőség? Ugyan már, attól leveri a víz sorosgyurit meg a rócsild házat. Jut eszembe, sorosék 15 dolcsit ígértek az aktivistáknak óránként Trump kampányának széttrollkodásáért, hírdetésben! Tehát 4 név lesz a szavazólapon, amin sok túlsúlyos meg fog lepődni.
Morgen
2016. október 18. 18:19
"Provokátorokat szervezett és küldött az amerikai Demokrata Párt a republikánus párti elnökjelölt, Donald Trump gyűléseire " Hogy mik vannak Ámerikában! Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Ha mégis, akkor az nem úgy van. :D
balbako_
2016. október 18. 16:31
Copy Juhász!
br-o
2016. október 18. 16:16
Ma a "bird-dogging" kifejezéssel bővült a politikai marketing szótáram.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik