Így tud otthon maradni a népszavazáson

2016. szeptember 28. 19:58

Ha otthon marad, egy pillanatra kipróbálhatja, milyen nem gyűlölni. Vagy akár azt, hogy milyen, ha jól érzi magát, és nem hazudja önnek valaki állandóan azt, hogy jönnek az arabok, és megerőszakolják a családját.

2016. szeptember 28. 19:58
Kerner Zsolt
Kerner Zsolt
24.hu

„Az otthonmaradásnak a népszavazás napján még a szokásosnál is több előnye van. Egyrészt kicsit a saját életünkkel is foglalkozhatunk végre ehelyett az undorító, több tízmilliárd forintba kerülő, embereket egymás ellen hergelő, visszataszító gyűlöletkampány helyett, ami azt hazudja saját magáról, hogy Európa jövőjét dönti el, miközben legjobb esetben is csak a Fidesz számára ad politikai felhatalmazást.

A népszavazásnak nincs értelme. Semmilyen helyzetben. Nem befolyásolja a menekültek Unión belüli elhelyezését, ahogy azt sem, hogy az EU a jövőben milyen döntéseket tud majd ránk erőltetni. Egyedül Orbán Viktor hatalmi pozícióját befolyásolja az Európai Unióban és Magyarországon. Közjogi következménye nincs, sem a magyar parlamentre, sem az Unióra nézve.

Ha viszont otthon marad, egy pillanatra kipróbálhatja, milyen nem gyűlölni. Vagy akár azt, hogy milyen, ha jól érzi magát, és nem hazudja önnek valaki állandóan azt, hogy jönnek az arabok, és megerőszakolják a családját. (Egyelőre nem jönnek, és nem erőszakolják meg, legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint bármelyik tisztességes, keresztény magyar ember a környezetében.)

Vagy ha semmiképpen nem tudja elkerülni az otthonról távozást, akkor menjen inkább sétálni. Kutyát is lehet sétáltatni, még pont jó az idő. Azt hallotta már, hogy egyre jobb kávézók vannak mindenfele? Őrület. Akár a családdal, vagy a barátokkal is lehet bennük beszélgetni. Vagy olvasni. Olvasni amúgy is jó, sokkal jobb, mint a népszavazással foglalkozni. Sőt, majdnem jobb, mint bármi más.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2016. szeptember 29. 19:24
"Ha otthon marad, egy pillanatra kipróbálhatja, milyen nem gyűlölni." Ez nem jött be. Az öngyűlölő magyarok maradnak otthon. Amivel mindjárt orvosi diagnózist is kiállítanak magukról.
formaegy
2016. szeptember 29. 10:58
Ajánlanám figyelmedbe te szarházi Dimitrisz Avramopulosz migrációs ügyekért felelős uniós biztos tegnapi nyilatkozatát, melyből kiderül, hogy nem kis tétje van a szavazásnak! Nem sül ki a szemetek, hogy még ezek után is képesek vagytok aljas módon félrevezetni az embereket? Ráadásul a demokrácia legfontosabb alapeleme a szavazás, és erről beszélitek le az embereket? Ti kurjongattok az emberek alapvető jogainak tiprásáról? Éppen azt teszitek mocskok! Gyalázatos csürhe vagytok! "Kutyát is lehet sétáltatni, még pont jó az idő. Azt hallotta már, hogy egyre jobb kávézók vannak mindenfele? Őrület. Akár a családdal, vagy a barátokkal is lehet bennük beszélgetni. Vagy olvasni. Olvasni amúgy is jó, sokkal jobb, mint a népszavazással foglalkozni. Sőt, majdnem jobb, mint bármi más.”" Most miért nem ajánljátok a VÁSÁRLÁST? Addig míg zárva voltak a boltok ezt ugattátok, most meg éppen azt amit a KDNP. Gyalázat, hogy milyen magyarellenes csürhe létezik M.o.-on! Nem tudom milyen módja lehet, de alkotni kellene egy törvényt ezek ellen a hazaáruló trógerek ellen! A világon nincs ilyen hazaáruló csürhe, mint itt! A Fidesztől pedig hiányolom, hogy a médiában (elektronikus, és írott) nem közlik legalább főműsor időben Dimitrisz Avramopulosz nyilatkozatát! Világosan kiderül, hogy a kvótát semmiféle hivatalos döntéssel nem törölték el, és a m.o.-i szavazásnak nem kis tétje van!!!
pollip
2016. szeptember 29. 10:20
Aki otthon marad, gyáva! Leggyávább az mszp!
Hora
2016. szeptember 29. 09:41
Hogy mennyi hasznos idiótát termelt ki, ez a demokratikusnak csúfolt liberalizmus.:( a szerző mintapéldány. https://www.youtube.com/watch?v=xTcrLqlMEz4 "Egyes politikusok háborús bűnösök" (Földi L.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik