Godot-ra várnak, akik azt remélik, lemondok a kitüntetésről

2016. augusztus 23. 07:03

Gondoltam rá, hogy majd biztos lesznek, akik kiakadnak. Különösebb meglepetés nem ért. Nagyjából a névsort is el tudtam volna sorolni előre. Interjú.

2016. augusztus 23. 07:03
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Népszabadság

Népszabadság: Igen, a tiltakozások miatt.

Bayer Zsolt: Semmilyen körülmények között. Nem is fordulna meg a fejemben. Mondjon egy okot, miért kellene lemondanom róla!

Népszabadság: Ha másért nem, akkor azért, mert az írásai közül nem egy volt, amelyet a Médiatanács is gyűlöletkeltőnek, kirekesztőnek talált.

Bayer Zsolt: És? Hogy jön ez a kitüntetésemhez? Miért kéne nekem ezért lemondani a kitüntetésemről? Nem is értem. A Médiatanács kirekesztőnek találta az írásomat. Sag schon! És akkor mi van?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 809 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. augusztus 24. 16:08
A libsik az undorító PC-beszédjükkel egy párhuzamosan teremtett "valóságban" élnek... Hallgasd meg az embereket (választópolgárokat) a buszon, piacokon, kocsmában, munkahelyeken és rájössz, hogy 90 %-uk azt mondja, amit a Bayer...sőt... ...Most akkor adja vissza a választójogát is a nép a kisebbségben lévő libsiknek???! :D ...Jó, hogy má' nem 1919-et akarnak...
Harangláb
2016. augusztus 24. 16:06
A libsik az undorító PC-beszédjükkel egy párhuzamosan teremtett "valóságban" élnek... Hallgasd meg az embereket (választópolgárokat) a buszon, piacokon, kocsmában, munkahelyeken és rájössz, hogy 90 %-uk azt mondja, amit a Bayer...sőt...
Harangláb
2016. augusztus 24. 16:04
Zsolti! Ne foglalkozz a prolikkal...Hajrá, így tovább!
Mindjárt
2016. augusztus 24. 06:36
Valaki tudja hány csótány adta vissza a kitüntetését? Jó lenn egy lista. Magába az is nagy haszon, hogy ezek a csótányok vissza adják a kitüntetéseiket. Talán az olyan főcsótányok mint heller ágnes és kertész ákos is visadják a kitüntetéseikrt? Reménykedni lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik