Polgármester úr, a falu szomjas piszkosul!

2016. augusztus 22. 12:59

Ilyen kőkemény, életszagú kritikát még nem kapott a fennálló társadalmi rendszer: itt a Suhancok dala, a Polgármester úr!

2016. augusztus 22. 12:59

Nincs munka, nincs fröccs: a Suhancok mulatós zenekar Polgármester úr című dalában maga a nép tör be az önkormányzati ülésre, hogy munkát és pénzt követeljen a szegényeknek.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
George Soros 2.0
2016. augusztus 23. 10:41
Megijedtem, hogy a Suhancosok süllyedtek ilyen szintre. Megnyugodtam, hogy két szerencsétlen volt csak.
Burmin
2016. augusztus 22. 21:01
Suhancok kopizták a Bunyós Pityu Polgármester című dalát.. https://www.youtube.com/watch?v=Ju49cRogjJs
javellino
2016. augusztus 22. 19:06
Egyik amúgy kedves, de annál lustább-tohonyább hölgyismerősöm az fb-n a garantált alapjövedelem oldalt osztogatja meg. Mikor kérdeztem tőle, hogy szerinted csk úgy munka nélkül ? ! Igen, mert nekik is élni kell ! Dolgozni persze büdös.... Sok egyedülálló, nagy gyeremkkel rendelkező "éhes"inkább közmunkán mereszti a seggét, de dolgozni azt nem. Lehetne menni az országban pl. Győr környékére, bentlakással, támogatott hazajárással nem is rossz fizetésért. Nem ! Ő nem megy sehová, inkább siránkozik fizetésnapkor a kocsmában hogy milyen szar neki....
Knerten
2016. augusztus 22. 17:17
Ha ez stílusparódia akar lenni, akkor annak majdnem jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik