Kikívánkozók

2016. június 29. 08:41

Ez EU nagy hibája, hogy képtelen megértetni az uniós polgárokkal, hogy mit nyernek személyesen is a tagsággal.

2016. június 29. 08:41
Miklós Gábor
Népszabadság

„Ez EU nagy hibája, hogy képtelen megértetni az uniós polgárokkal, hogy mit nyernek személyesen is a tagsággal. A másik fő hiba, hogy finanszírozza a nemzetállami prófétákat, akik épp úgy támadják a projektet, mint a népszavazást követelő neonácik. Végül majd annyit üzengetnek Brüsszelnek Orbánék, hogy a retorikájuk bejön, és kiszavaztatják magukat az unióból.

Pedig Magyarországnak akkor ment jól, akkor lett jogállam, akkor kezdte utolérni a Nyugatot, amikor egy nagyobb gazdasági egység része volt. Ez ugyan például a Monarchia idején is tele volt működési hibával, de a reform esélyével is. A magyar urak azonban reformot nem akartak, kuruckodva a nemzetállamot védték, a Monarchia pedig összeomlott. Vele a történelmi Magyarország is. Ne kezdődjön újra a történet! Végül majd annyit üzengetnek Brüsszelnek Orbánék, hogy a retorikájuk bejön, és kiszavaztatják magukat az unióból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2016. június 29. 19:16
Küldjek egy törikönyvet?
Bűbájos Küsmödy
2016. június 29. 19:11
Ahaaaa! Tehát személyesen is "nyertem" a tagsággal, csak nem tudják velem megértetni! De jóóó! (Hát miért nem szólt korábban?)
Héja
2016. június 29. 15:51
Miklós eeetárs és kollégái "annyit üzengetnek" míg olvasói kiszavazzák a Népszabóságot. Miklós eeetársnak a britek többsége "nemzetállami próféta" és "neonáci". Írja Miklós eeetárs, a kriptokommunista. Épp illik Molnár Gyula volt bpesti kisz-elnökhöz, most épp szoci pártelnökhöz.
kukagyerek
2016. június 29. 13:45
Miki! Nem régen még a szovjet béketáborban láttad a Kánaánt. Fordulékonyabb vagy a mutyis vezírünknél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik