Beltenyészet

2016. június 11. 09:32

Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

2016. június 11. 09:32
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Udo Ulfkotte megállapításait olvashatták az imént. Gondolom, önök is úgy vannak ilyenkor, mint minden normális és tisztességes ember szerte Európában: ökölbe szorul a kezük, remeg a gyomruk, és úgy érzik, beleőrülnek a tehetetlen dühbe és kétségbeesésbe.

Külön szeretném felhívni a figyelmet az Ulfkotte által idézett német pénzügyminiszter, Wolfgang Schäuble szavaira: a menekültek azért kellenek, mert nélkülük Európa beltenyészetté degenerálódna. Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Amúgy kérdezném Schäuble úrtól, ezen logika mentén mit szól például a tökéletesen zárt, a 18. század óta kizárólag egymás között házasodó haszid zsidó közösségek általános állapotához, »beltenyészetéhez«? Ők mivé degenerálódtak az elmúlt közel három évszázad alatt, és Schäuble úr hogyan gondolná felfrissíteni az ő vérvonalukat? Avagy, mi a véleménye Schäuble úrnak a nyugati muszlim gettókban élő, párhuzamos társadalmakat alkotó közösségek »beltenyészetéről«? Netán nem szól semmit, mert ezek politikailag nem korrekt kérdések? Csak az európaiakat lehet „beltenyészetként” emlegetni úgy nagy általánosságban, akiket majd a bevándorló muszlimok, arabok, afgánok, pakisztániak, bangladeshiek meg fekete-afrikaiak fognak kicsit feldobni, felfrissíteni? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. június 12. 11:14
zsóti, te egy álságos takony vagy! Miközben itt leírod a migrációval járó veszélyeket, mélyen hallgatsz arról, hogy a mutyis vezéred (ki tudja milyen megfontolásból) ezrével engedi be őket.
Negue
2016. június 12. 01:25
" Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!”" Szó szerint!
Cezar
2016. június 11. 23:06
zsotyi neked van asszonyod? Mit hazudozol?
wodan
2016. június 11. 22:06
Sajnos az iszlám világ van olyan barom, hogy kéz a kèzben a cionista háttérhatalommal ácsolja meg a saját akasztófályát. Mára már nincs nemzet, ország, kultura vagy vallási az iszlámon kívűl mely egy jó szót is szólna a muszlimok mellet amikor majd elkezdődik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik