A péniszét mutogatta a török férfi, megverték a nők

2016. május 03. 08:06

Egy tömött buszon mutogatta egy török férfi péniszét egy nőnek. A zaklatás áldozata először felpofozta, aztán a buszon utazó többi nő is a férfinak esett.

2016. május 03. 08:06

Nem jött be a magamutogatás: egy török férfi egy tömött buszon vette elő péniszét, mire a mellette álló nő először háromszor felpofozta, aztán a többi körülötte álló nő is ütlegelni kezdte.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. május 03. 19:39
Hajrá, amazonok! Egyszer egy genya egy kutyás néninek mutogatta a péniszét. Mit tett a néni? Odament a szemét elé és elkapta a "nemesebbik felet" és hívta a kutyát. No, volt könyörgés. Szerencsétlenségére két férfi is nekitámadt a rohadéknak, én még embert nem láttam úgy megverni, mint amit az kapott! Aki férfi, az nem tűri maga körül az ilyen tetvet! Ezt a buszos szarházit is fenékbe rúgta egy leányzó búcsúzóul, ügyesek voltak a lányok!
Csigorin
2016. május 03. 18:17
Azt a fasz Erdogant is folyton mutogatjak
Senye Péter
2016. május 03. 17:59
Mondják, hogy az Óperencián túl tömött buszokon célszerű (volt valamikor) a férfiaknak feltartott kezekkel utazni, elkerülendő a mellettük levő nő sikítozását követő lincselést.
BőröndÖdön
2016. május 03. 16:12
Lehet,hogy sértően kicsit mutatott,ebből lett a galiba...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik