Bevándorláspárti „civilek” az oktatásért?

2016. március 17. 14:30

Egyre nagyobb a találgatás arról, hogy mi is Pukli István ellenzéki csoportosulásának a valódi célja. A megvalósíthatatlan követelések kihirdetése után az már biztos, hogy nem pusztán az oktatási rendszer megreformálása, hanem valami egészen más.

2016. március 17. 14:30

Egyértelművé vált, hogy a szlogenek szintjén a pedagógusokért és a diákokért kiálló csoportoknak sokkal több a követelésük: változtasson a kormány a bevándorlás-politikáján, legyen megengedőbb az illegális bevándorlókkal. Pukli István szoros kapcsolata a szocialista párttal eddig is ismert volt, ugyanakkor az ellenzéki csoport többi tagját az ismeretlenség homálya fedte. Szerencsére minél többet szerepeltetik magukat, annál jobban megismerhetjük őket és valódi törekvéseiket.

Az »elmúlt 6 évet« kritizáló Pukliék mondataiból és habitusából egyre inkább az rajzolódik ki, hogy a pedagógusokat csupán arra használják fel, hogy kiépítsenek egy újabb bevándorláspárti balliberális ellenzéki mozgalmat és ők is felsorakozhassanak a többek között Bokros Lajossal és Szigetvári Viktorral fémjelzett, csupán pár ezres liberális tábor sorába.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Centurio Q
2016. március 18. 10:00
Ilyen átlátszó hazudozásért nem érdemlitek meg azt a pénzt, amit a kormány belétek töm.
Tintamin
2016. március 18. 09:12
Nagyon komolyan megdolgoznak a milliárdokért ezek a gyökerek, örülök, hogy 4.4milliárd közpénzből ilyen szépen nyalnak segget. http://444.hu/2015/08/10/a-te-penzedbol-44-milliard-forintos-megrendelest-kapott-a-kormanytol-a-nezopont-csoport-cege/ Okádni kell ekkora gerinctelenségtől.
Sir Galád
2016. március 18. 09:05
Látom ki lett adva az ukáz, hogy próbáljatok minél több politikát ráhúzni a tanárok-szülők-gyerekek problémájára.
Tintamin
2016. március 18. 07:25
Uramisten, ez mindennek a legalja!!! Hany milliardert is nyaltok segget, ti senkihazi bunkok?? Tenyleg ennyire gerinctelen gyoker lett a magyar? Ez kesz kommunizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik