Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. március 5. 15:29

A bizalmatlanság, amely százmilliárdokban mérhető veszteséget okoz Magyarországnak, az Orbán-kormánynak szól, de minden magyar embernek árt. Orbán tehát bóvliban volt, abban is maradt.

„Az Orbán-kormány megint reménykedett, de hiába. A Moody´s hitelminősítő intézet bóvli kategóriában hagyta a magyar államkötvényeket, amely az Orbán-kormány idején süllyedt idáig, tehát az elmúlt hat év bűnei közé tartozik.

A Demokratikus Koalíciót nem lepte meg a döntés. Egy olyan országban, ahol a kormány felrúgja a piac, a magántulajdon tiszteletét, ahol megtörténhet, hogy egyik napról a másikra olyan törvényeket hoznak, hogy a kormány bármennyi pénz elköltését eltüntetheti az emberek elől, ahol fideszes politikusok és családtagjaik ellopják az uniós pénzeket, ott nem lesz bizalom a magyar pénzügyi kormányzat, a magyar államkötvények iránt.

A bizalmatlanság, amely százmilliárdokban mérhető veszteséget okoz Magyarországnak, az Orbán-kormánynak szól, de minden magyar embernek árt. Orbán tehát bóvliban volt, abban is maradt. A sokak Magyarországát kell megteremteni, hogy az államkötvények ismét kelendőek legyenek a piacon és visszaszerezzük a nemzetközi piac bizalmát, amellyel hazánk még rendelkezett a Gyurcsány-kormány idején.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/97740


Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Normális országban a főnöködék már rég a börtönt büntetésüket töltenék.


Nem ti lennétek, ha nem örömködnétek ezen is.


Gréczy! Ennek te örülsz? Jó hülye vagy.


Orbán legalább elmondhatja, hogy miniszterelnöksége alatt emelkedett is Magyarország megítélése a hitelminősítőknél, ellenben Gyurcsány miniszterelnöksége alatt minden egyes változás lefelé irányult.


Ki vette fel az IMF-hitelt?
Ti miben voltatok? A szarban, az nem kifejezés!
A helyedben a föld alá bújnék szégyenemben, te pojáca-szar!


Zsót h làtod, köszönd meg Fletónak a bóvlit!


Még szerencse, hogy a MNB ilyen kedvezőtlen környezetben is képes nyereséges lenni. Nem úgy mint az a Simor amelyik 8 milliós fizetése mellett milliárdos hiányokat fizetettett meg a költségvetéssel minden évben.


És mitől erősött a FT?


Az mszp és az szdsz miatt kerültünk oda és még nekik áll feljebb.


Ezzel az arcátlan közleménnyel Gréczy a választópolgárok nagy többségét köpte szembe . Ráadásul még külön ostobasága , hogy éppen ott próbálja a kormányt kikezdeni , ahol nyilvánvalóan sokkal jobb Gyurcsányéknál , tudniillik a gazdaságban .


Na, és akkor most Gallóné számolja ki, mibe
került az országnak a pedagógusmizéria.


Zsóti arra nyilván nem tér ki, hogy bálványa idején hogy is volt ez, amikor az IMF hitel mentette meg az országot a csődtől.
Pedig lenne mit mesélni erről...


A nemzetkozi toke bizalma mindig is fontosabb volt szamotokra a magyar nep bizalmanal. Ezert vagytok keptelenek megszerezni az utobbit.


Ezek mind tanácsköztársasági kultúrájúak.


Ön téved, az ország maradt bóvliban, s emiatt örülni, hát nem is tudom mit mondjak, nem szeretném Önt megsérteni.

S pontosan jól tudja, hogy ameddig ebben a kategóriában maradunk, addig például a komoly befektetők nem ruháznak be nálunk.

Önnek ez jó, mert ha befektetnek, akkor az ellenlábas Fidesz kovácsolhat belőle politikai tőkét, meghosszabbíthatja a mandátumát. Egy pártnak ez nem áll érdekében.

AZ, hogy ezzel emberek ezrei juthatnának munkához, Önt és pártját nem érinti meg.

Amíg energiájuk nagy részét a Fidesz elleni harc,az önös pártérdekek mentén való küzdelem köti le, addig ne számítsanak bővülő társadalmi bázisra.

Pedig az országnak szüksége lenne egy igazi baloldalra. Önök már eljátszották a maguk történelmi szerepét, a vizsgán megbuktak.

Várjuk az új hiteles váteszeket.


Aki bóvliban van az Gyurcsány Ferenc. A bóvliba kerülés pedig 2004-től van és mindaddig tart, amíg mozogni tud. Saját magát sorolta bóvliban a Népszabadság megjelent, általa meghatározott álláspontjával.

Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül."

(Népszabadság, 2004. február 9.)

Öszödön pedig a lealacsonyító, kurvázó beszédével megadta az alaphangot az ország lezüllesztésére és azóta is ugyanazt folytatja.


Azt megfejtenéd nekem,hogy akkor miért zuhantunk tovább még 2-3 szintet mindegyiknél?

Válaszok:
ValamiFantázadús | 2016. március 5. 23:22
ValamiFantázadús | 2016. március 6. 12:24

Ja! Nem is kell!
Tudom, az orbán miatt.


"Orbán bóvliban maradt"
Magyarország még kikerül a "bóvliból"(ahova mellesleg miattatok került!), de ti örökre ott maradtok, ahol vagytok, mert ilyen szarháziak vagytok! Bocsánat a durvaságért, aki olvas, tudja, hogy nem szeretem ezt a stílust, de ez az alak mindig kitud hozni a sodromból, a végtelenül undorító pofátlanságával!

Válaszok:
Negue | 2016. március 6. 12:46

Valóban az "azemmmútttnyóóóóócév" következményeként! A te amnéziádat viszont nagyon megsegítené, ha visszaemlékeznél, hogy 2010-re milyen állapotban volt az ország, de nyilván azt sem hiszed el amikor az illetékes vallja be, hogy:
„Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása azt valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

Persze az "illetékes" is egy idő után átmagyarázta, hogy így gondolta, meg úgy gondolta... :)))
Nem véletlen, hogy annyi százalékon állnak, amennyin! Ez pedig így is marad, akár tetszik, akár nem!


Nem Orbán, még csak nem is a kormány, hanem Magyarország marad bóvli kategóriában.
Aki ennek örül, az minimum nem komplett.


@mawseed! Dühöngj nyugodtan, még sokáig Orbánnak hívják majd a miniszterelnököt, de elmehetsz megköszönni a kedvenceidnek! Egyébként, hogy melyikünk a "szánalmas, szervilis, szerencsétlen", az kiderül az írásainkból! További szép napot!


Mikor ezeket a sorokat írom, 145 komment található. 145 komment egy teljesen hülye cikkre, amely olyan, amilyet csak egy kretén írhat.
A cikkel nincs mit vitázni, és nekem ne mondja senki, hogy ezeket borzalmakat nem a Mandiner íratja.

Vagy mégsem? A Gréczy nevű politikai véglény tényleg ennyire elmesérült?


Megy a lenyomkodás, de nem látom a válaszokat...


jav: ki tud hozni a sodromból


@moricka13! Na neee, azzal dolgozni kell, nem elég csak hülyeségeket beszélni!


Ezek szerint ez a haza kudarca lenne? Kudarcról beszélsz, miközben Európa minket bámul, és sikert sikerre halmozunk?
Vigyázz, hogy mit beszélsz, nertárs, nem lesz ennek jó vége.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó