Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. február 22. 17:14

A hollandok több mint fele szavazna arról, hogy bent maradjon-e az ország az Európai Unióban. Az ország lakosságának a 37 százaléka támogatja Nagy-Britannia kilépését a szervezetből.

Több mint a hollandok fele szavazni szeretne az ország Európai Uniós tagságáról a Maurice de Hond közvélemény-kutató felmérése szerint – írja az AECR News. 

Eszerint a hollandok 53 százaléka támogatna egy EU-tagságról szóló népszavazást, az igen és a nem szavazatok aránya pedig nagyjából fele-fele arányban oszlana meg (43-43 százalék). 

A britek június 23-án szavaznak az EU-tagságról. A hollandok 48 százaléka szeretné, ha Nagy-Britannia EU-tag maradna, és 37 százaléka támogatja a kilépését, a Brexitet. 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/97386


Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Egyre több tagállam lakosságának van elege a mutti migránspolitikájából...


Én is azt mondom, hogy az első pofont kapják inkább az angolok a kilépéssel. Amíg jöhet ide bármilyen pénz az csak had jöjjön. Ha szétesik az EU akkor lesznek nemzetállami szinten tárgyalások, se mutti, se Junker se kvóta.

A németek onnantól hadsereget fognak leküldeni a göröghöz, hogy több migráns ne tudjon belépni. Esetleg lehet tárgyalni egy lazább schengenről is. Az angolok a bőrükön tapasztalják meg a kilépés hátrányait is.

A hollandok lobby előnyeiket szépet elfelejthetik, ezt is csak a gyakorlatban fogják megtapasztalni.


'Kísértet járja be Európát.'


Mi lesz itt, ha egyszer a románok is úgy döntenek, népszavazni akarnak, mert hogy ők már úgyis annyival járnak Európa előtt, főleg az őslakosság kezelésének kérdésében, hogy nincs már idejük bevárni Európát. Lásd: ott már területi autonómia is túlhaladott. A moldávokat is ezért kell Romániához csatolni, mert így az ő stásuszuk is demokratikussá válik, végre.


Az EU destabilizálása Putyin elnök egyik legfontosabb stratégiai célja. Nem biztos, hogy jó ötlet ez az únión belülről segíteni.


"...az igen és a nem szavazatok aránya pedig nagyjából fele-fele arányban oszlana meg (43-43 százalék)."

Ez meglepően rossz arány. Azt hittem, hogy a hollandok alapvetően elégedettek az EU-val, meg Euróval, meg ezzel az egész brüsszeli döntéshozatali rendszerrel.


Faszom, meg a vegen utlevel kell majd kurvazni?


"Több mint a hollandok fele" - ez magyarul így helyes?


Nem kilépni kell, hanem haza kell kergetni azt a csürhét, aki bevette magát az EU-adminisztrációs bugyraiba, ki kell forgatni a bugyrokat és amennyit csak lehet, el kell varrni.

Az Unió a miénk. Mi is része vagyunk, sőt.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó