Mindent kitöröltek!

2016. február 11. 09:30

A napokban kaptam kézhez az előző betekintésemkor készült jegyzeteim gondosan áttanulmányozott, minősített és szelektált eredményét. A jegyzetpapírjaim másolatát úgy kaptam kézhez, hogy azokon egyetlen mondat sem maradt! Mindent kitöröltek!

2016. február 11. 09:30
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

Saját országos csúcsát döntötte meg a Miniszterelnökség!

Még az ősszel komoly figyelmet vívott mi magának a Miniszterelnöki Hivatal azzal a sportteljesítményével, hogy a paksi megvalósítási szerződésekbe való betekintésemkor készített jegyzeteimből - azok több hónapig tartó tanulmányozása után - egyetlen mondatot hagytak meg, és engedtek elhozni.

A napokban kaptam kézhez az előző betekintésemkor készült jegyzeteim gondosan áttanulmányozott, minősített és szelektált eredményét. És ezeknek a nagyszerű fiúknak sikerült, amiben a sportrajongók is csak titkon mertek reménykedni: felülmúlták önmagukat, és örökös csúcsot állítottak be! A jegyzetpapírjaim másolatát úgy kaptam kézhez, hogy azokon egyetlen mondat sem maradt! Mindent kitöröltek!

No persze figyelem én a kormányzati iránymutatásokat, és tudom, hogy még mindig elsöprő erejű ez az információáramlás azokhoz az országokhoz képest, ahol egyáltalán nincs betekintési lehetőség az iratokba, vagy egyszerűen halomra lövik az ezt kérelmezőket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. február 12. 16:46
mákgubó negyedszer [Hozzászóló kiszűrése] 2016. február 12. 11:53 "Rosenebereg" Az. Konkrétan. Te szánalmas orbánszerelmes hülyepitsa. Helyesbítés: Jávor Benedek elvtárs maga a ROSENBERG házaspár...lopja az atomtitkot.
catalina9
2016. február 12. 11:51
Jávor maga a Roseneberg házaspár...
Vörös Gyuláné
2016. február 11. 13:47
Jól tették. Gondolom, Jávor ugyanígy közkinccsé tette volna jegyzeteit, ha az tele lenne államtitokkal, az atomerőmű fontos adataival. Például, hogy megkönnyítse vele a terroristák dolgát.
Békanász a hasadon
2016. február 11. 13:40
Márczis Márta (szakmai vezető): közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Korábban kutatásvezető volt az ENSZ egyik nemzetközi roma programjában (UNDP), illetve menedzselt egy-egy közép-európai fenntartható vidékfejlesztéssel foglalkozó programot (USEPA), továbbá egy balkáni és a volt Szovjetunió országait érintő nemzetközi kistérségi felzárkóztatással, a szegénység és kirekesztettség felszámolásával kapcsolatos programot (UNDP). A UNDP-SZMM Cserehát Programjának 2005 és 2010 között a vezetője volt. A UNDP képviseletében részt vett az LHH (Leghátrányosabb Helyzetű Kistérségek) Program kidolgozásában és vezető szociális szakértőként az LHH tervezésben Észak-Magyarországon. Feladata az egyes tevékenységekhez kapcsolódó operatív munkák meghatározása és a felosztása a közreműködő személyek és szervezetek között, a folyamatban lévő tevékenységek ellenőrzése, visszajelzések és értékelések nyújtása a megvalósítók felé. Jávor Mátyás (projektmenedzser): több éves tapasztalattal rendelkezik a projekt-adminisztrációs, szervező, kapcsolattartó munkakörökben. Jól ismeri a Faluműhely Alapítvány szellemiségét és munkáját, az Alapítvány két Szikszó térségi nemzetközi tanulmányútját szervezte 2009-ben. A térségi helyismerettel és a partnerekkel személyes kapcsolatokkal rendelkező projektmenedzser felel a projekthez kapcsolódó irányítási, adminisztratív, pénzügyi és a Közreműködő Szervezettel való kapcsolattartási feladatokért. A projekt tevékenységeinek szervezésében és menedzselésében folyamatosan kapcsolatban van és egyeztet a szakmai vezetővel. http://www.ruralnet.hu/?page_id=253 Dinasztikus feudalzmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik