Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2015. július 27. 22:30

Öt muszlim hátterű fiatal nő szidalmazott és megvert egy parkban, bikiniben sütkérező francia nőt Reims városában.

Szerdán öt fiatal muszlim nő megtámadott egy bikiniben napozó nőt Reimsben, a Leo-Legrange parkban. Angelique Sloss két barátjával napozott, amikor a 16 és 24 év közötti lányok csoportja megtámadta őt azért, mert nyilvános helyen napozott bikiniben. Az elkövetőket elfogták, a három idősebb elkövető szeptemberben kerülhet bíróság elé.

Bár a támadással kapcsolatban több még tisztázatlan kérdés is van, a francia rendőrség a Daily Mail tudósítása szerint közölte, hogy hogy a támadók egy olyan lakótelepről érkeztek, ahol a muszlim lakosság részaránya magas. Ez alapján olyan találgatások kaptak szárnyra, hogy az incidens vallási indíttatású volt. Ezt a rendőrség nem tudta megerősíteni.

Reims polgármestere, Arnaud Robinet így nyilatkozott a történtekről: „Nem szabad nagyon hamar konklúziókat levonni az esetből. Meg tudom érteni, az emberek miért feltételezik, hogy a támadás vallási indíttatású volt. Ha ez valóban így van, akkor ez egy nagyon súlyos incidens.”

A 21 éves bántalmazott nő megerősítette, hogy az öt támadója felpofozta és megütötte őt. Sloss dolgozni sem tudott bemenni. A helyi rendőrfőnök szerint a lányok szóváltásba keveredtek egymással, ami agresszióig fajult. Egyikük állítólag azt mondta, hogy „nincs nyár, öltözz fel”. Másik rendőrségi forrás szerint a harc egy banális eset miatt tört ki a lányok közt, akik rivális bandába, gangbe tartoznak.

Az esetet mindenesetre a közösségi médiában felkapták, és Franciaországban nők ezrei posztolnak magukról képet, amint nyilvános helyen napoznak, így tüntetve az akció ellen. Az AFP rendőrségi forrása szerint az akciót megpróbálják vallási támadásnak beállítani, és az iszlámot lejáratni vele.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/88836


Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Svájcban népszavazás alapján betiltották, hogy közfürdő medencéjében csadorban lehessen fürödni
de lassan rájönnek, hogy egyúttal arról is népszavazniuk kellett volna, hogy ugyanakkor a bikiniben fürdőző svájci nőket sem szabad lepofozni..


"Egyikük állítólag azt mondta, hogy „nincs nyár, öltözz fel”."


eszerint a trópusokon alulöltözött is lehetne.


Aztán ennek mi köze van a multikultihoz és a demokráciához??

"... Másik rendőrségi forrás szerint a harc egy banális eset miatt tört ki a lányok közt, akik rivális bandába, gangbe tartoznak..."

Nem árt ha az egész cikket elolvasod, mielőtt hozzászólsz.


Gyurcsány nem a magyaroknak, hanem éppen a vállalkozásaikat Szlovákiába kitelepító vállalkozóknak - mint Bayer Zsolt - mondta és ezt:

„Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”

Válaszok:
opht | 2015. július 28. 07:04

Ezek az emberek, ha elég sokan lesznek, simán a képükre formálják Európát, igen kedves liberálisok, dobhatjuk a kukába a meleg jogokat, a női emancipációs törekvéseket, a sajtószabadságot, mindent, ami Európa, ennek a tudatában támogassátok a nyitott kapuk elvét, ti agyalágyult barmok.:D


Szepen megtanultad. Minden este lefekveskor Gyurcsany osszest hallgatsz?


Vagy "en is lefjezett vagyok" cimmel olyat, ahol mar nincs meg.


Fiatal muszlim nők arról híresek, hogy nem szeretik a "rivális gangbe"(sic) tartozó "Sloss"-okat.

Már csak azt szeretném tudni, hogy a fiatal, gangtag muszlim nő szerint Reimsben mikor kezdődik a nyár...


Na, akkor ennyit a liberális hülyítésről, a muszlimok beilleszkedéséről.

De szeretném látni, amikor a liberalizmus egyik önkéntes apostolával történik valami hasonló! Amikor véres orral magyarázza nekik, hogy ő szereti őket.


Természetesen semmiféle etnikai-vallási konfliktusról nincs szó, csak a szélsőséges rasszista, kirekesztő jobboldali média próbálja szítani az ellentéteket!


Muszlimok megpofoztak egy nőt Európában. Más értékrend miatt, gangháború miatt, a jelenben még nem tudható..., mások szerkesztőség tagjait mészárolták le,
Keletiek, kínaiak gyilkoltak, védelmi pénzt gyűjtöttek, triadokat alkottak nyugaton ...
Másként gondolkozó oroszokat, ellenzékieket mérgeztek meg Európában a politikai harcok sűrűjében ...
Franciaországban muszlim imahelyeket gyújtottak fel, muszlim családra lövöldöztek európaiak ...
...

A médiától és tőlünk függ, hogy mit emelünk ki, minek mekkora jelentőséget tulajdonítunk, mit, mikor, mire használunk.

Lehetünk szélsőségesen gondolkozók, minden muszlim terrorista, minden muszlim ellenség, minden muszlim Európa létét veszélyezteti, minden kínai triadtag, minden kínai közveszélyes bűnöző, minden európai erőszakos, önző, idegengyűlölő vagy éppen, minden muszlim, kínai,..., európai makulátlan, bárkiért garancia vállalható, nem léteznek problémák, különbségek, nem lehetségesek jelzések sem, amelyeket figyelemmel kellene kísérni és azokkal kalkulálni kellene, minden mellett elhaladhatunk, minden szép és jó ...

Nem, ezek szélsőségek, amelyek kerülendők, világunk és környezetünk nem szimplán fekete, de nem is szimplán fehér.

Magam nem szeretném, ha Európában az iszlám lenne az uralkodó vallás és az határozná meg a törvények alapjait, nem szeretném ha a triadok uralnák az utcákat, de az sem szeretném, ha mindenből általánosításokat gyártanánk, ha a dolgokat nem a helyükön kezelnénk (akár a dolgok elbagatelizálása vagy éppen túldimenzionálása mentén), nem szeretném ha Európa szívében negatív értelemben kősziklává válna, nem szeretném, ha a földrész a viszonylagos jólét, megszokott viszonylagos kényelem, pénz rabjává válna, nem szeretném ha a földrész az önös érdekek rabszolgájává válna, nem szeretném ha megfeledkeznének a lakói embernek lenni és emberként tekinteni másokra.

Igen, mindenki nem fér el ezen földrészen, minden bevándorlót nem tud befogadni ezen földrész, de gondolkodás nélkül, általánosítások mentén magunkba sem zárkózhatunk, elfordulva mindentől és mindenkitől, azoktól is, akik segítséget kérnek és valóban rászorulnának a segítségre.

Az gondoljuk, hogy Európát, az európai országot, az európai embert csak kívülről, határokon túlról, más földrészekről érheti támadás, csak onnan leselkedhet rá a veszély? Igen, onnan is, de ha ebben a hitben élünk, ezen gondolatok között, lezárva a határokat magunkat már biztonságban tudjuk, akkor elsőként magunkat vezetjük meg/csapjuk be ...

Válaszok:
hhonor | 2015. július 28. 09:23

Pikáns, hogy ez pont a francia koronázó városban történt.


Magam legalább akkora veszélynek látom, az önzést, a haragot, a gyűlöletet, az "igazi" értékektől való elfordulást, a világi értékek túlzott imádatát, ami emészti és amortizálja Európát, az országot, az embert, belülről, rányomva bélyegét a hétköznapokra, egymással szembeni kapcsolatokra, az ember életére, a jövőre.


büntetésként elküldeném őket egy szál bikiniben Moszulba


" öt támadója felpofozta és megütötte őt. "
A nőt.
Lehet, így prájdolnak ők.
Ezek a nők.


Miután senki nem cáfolja azt amit leírtam, számomra egyértelmű, hogy csakis ezért kapom a diszlájkokat.
Mondjuk ezzel azt is elismerik, hogy igazam van.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó