Nyugatra távozottak!

2015. július 03. 17:48

Az itthon maradt magyarok mit csináljanak egyre kevesebben, egyre nagyobb nyomás alatt? Menjenek ők is nyugatra, aki még tud?

2015. július 03. 17:48
Budaházy György
Ultras Liberi

„Még egy pár szó a bevándorlók témáról, most egy másik vonatkozásából.

Az a sok százezer magyar, aki kiment dolgozni/élni nyugatra, mit gondol mi lesz az itt maradt hazájával, rokonaival, barátaival, ismerőseivel? Most már nem csak az egészségügyben vagy a mezőgazdasági munkákban, de minden szakipari munkában és a vendéglátásban is iszonyú munkaerőhiány kezd lenni. Ez előbb-utóbb kényszert teremt arra, hogy akár idegenek is, de végezze el valaki ezeket a munkákat. Értitek? Ez is hozzátartozik ahhoz a vákuum képzéshez, amiről két hete írtam itt!

És ha idegenek töltik fel a helyüket a munkában, azok az üresen hagyott életterüket is kitöltik majd a saját családtagjaikkal, gyerekeikkel. És az idegenekkel való együttélés kényszere megmarad majd az itthon maradottaknak. Mint ahogy a magyarság összes közös problémája is - az is, amit a kivándoroltakkal együtt teremtettek - már csak az itthon maradt magyarok nyakára marad. 

És az itthon maradt magyarok mit csináljanak egyre kevesebben, egyre nagyobb nyomás alatt? Menjenek ők is nyugatra, aki még tud? És az öreg szüleik, barátaik, nemzettestvéreik majd az idegenek martalékai lesznek? És a magyar haza legfeljebb megszűnik?

Nyugatra távozottak! Ez már csak a mi gondunk, az itthon élő magyarok gondja? Az Isten verjen meg titeket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2015. július 07. 16:02
Sajnos a stratégiák éppen mostanában bizonyúlnak hasztalannak és a zsetonok jövöje is elég bizonytalan. Jelenleg inkább a tanácstalanság a divat... Visszatérve az elvándorlásokkal kapcsolatos problémákra, azok bizony számtalanok. Rosszabb már csak az, ha nem engedik az embert, se ki, se be. Jó csak az, ha nem kényszerböl megy valaki el, szerencsét próbálni és lehetöleg olyankor nem csak magára gondol...
áfonya
2015. július 05. 18:35
Felhívás az európai, fehér nemzetekhez. Európa lányai és fiai! Olyan pokoli invázió vette kezdetét, ami elképesztő méreteivel képes lerohanni és megsemmisíteni a teljes, európai életteret. Afrikai négerek rohannak az embercsempész hajókra, hogy minél előbb partot érjenek álmaik földjén. A fehér emberek földjén. Európa képtelen az ellenállásra, mert a bábkormányok, emberi jogokra hivatkozva, szélesre tárják a vadállatok előtt a humanizmus kapuit. Olyan lények kapaszkodnak fel az életet jelentő hajókra, melyek néhány órája még majmokkal párzottak és emberhúst ettek. Az elkövetkező napokban és hetekben 60 millió kannibál veszi az irányt a mi Európánk felé. Bélpoklos szaracén áradat, akik hódítani indulnak. A gazdasággal omlik össze a szociális rendszer, az egészségügy, megszűnnek a munkahelyek, az utcáinkon pedig a káosz és zűrzavar lesz úrrá. A városokban és falvakban pedig félállati lények portyáznak majd, hogy felzabáljanak mindent és megerőszakolják asszonyainkat. http://nemzetiarcvonal.net/2015/07/04/felhivas-az-europai-feher-nemzetekhez/
áfonya
2015. július 05. 17:57
Egy helyi lakos véleménye a bevándorlókról . https://www.youtube.com/watch?v=Z8cjP9t2LS0
Saját Láb
2015. július 05. 17:03
Háde ottvan a rejtett munkaerö-tartalék Borsodban meg Nógrádban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik