Nem szórakoztat ez a pofon

2015. május 23. 14:06

Engem nem szórakoztat ez a pofon. Inkább megalázó. Ez nem atyai tasli, ez megalázó pofon.

2015. május 23. 14:06
Sváby András
Facebook

„Engem nem szórakoztat ez a pofon. Inkább megalázó. Ez nem atyai tasli, ez megalázó pofon. Nagy ziccert hagyott ki Orbán, nagy sztár lehetett volna a világban, ha jól lereagálja. Primitív virtus ez az egész.

Amúgy Orbán két dolgot tehetett volna:

1. Egy alcsúti balegyenessel leüti Junckert, hogy az megfekszik. Ez lett volna az unintelligens de népszerű válasz. Világsztár lett volna belőle.

2. Intelligensen lereagálja, egy a váratlan helyzetekre belülről jövő megnyilvánulással. Pl. elfordul Junckertől és a fordulat közben csak annyit mond, hogy szégyellje magát, majd kimegy és azonnal hazajön, majd itthon szomorúan lenyilatkozza, hogy az Európai Bizottságnak egy sültbunkó az elnöke.

Vagy csináljon bármit, de ne ezt amit a színpadon láttunk tőle, hogy vörösödő fejjel, szétalázva nyomulgat és fogadja a kézfogásokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2015. május 24. 21:51
A baj az hogy erre nem lehetett normálisan reagálni ! A nevetségessé tétel a legrémisztőbb tett! Nem európai tett ! Vén idióták gyülekezete ! Nyugdjíba kellene vonulni junkers úrnak
imres
2015. május 24. 12:07
Sváby elvtárs! Miért is kell lemenni Juncker és a többi idióta szintjére? Hogy aztán elmondhassátok, hogy Orbán sem különb Junckernél. Hogyne, Sváby elvtárs! :)
Wazze
2015. május 24. 09:07
Talán inkább felnőni kellene először, Sváby elvtárs... https://www.youtube.com/watch?v=79eIWEYpzUU (Mondjuk igaz, hogy orbán sem volt itt még pszichésen beteg.)
BőröndÖdön
2015. május 24. 08:49
Ekkora a tekintélye a csuti parasztnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik