A leginkább átvertek

2015. május 22. 16:52

A magukat tudatosan, értékalapon konzervatívnak, kereszténydemokratának valló magyarok többsége a Fideszt támogatja.

2015. május 22. 16:52
Kerék-Bárczy Szabolcs
Népszabadság

S valóban, ez a mentalitás pusztuláshoz vezet. Itt az ideje, hogy mind többen rádöbbenjenek idoljuk romlottságára, és a hamis próféta szemébe nézzenek. Orbánék magukénak tekintik a közvagyont, harcolnak a szellemi és polgári autonómia ellen, üldözik a magántulajdont, ha az nem az övék, lábbal tiporják a Szentírást, megerőszakolják az erkölcsöt, s csak azért nem szakítanak végleg a Nyugattal, mert még nem elég erősek hozzá, s mert egyelőre onnan jön a pénz. A Fidesz mindent megtestesít, ami a két világháború közötti uralkodó rendszerből a legocsmányabb, és mindent megtagad, ami akkor korszerű volt, s ma is az. Élhető világot csak a legnemesebb konzervatív, szociáldemokrata és szabadelvű eszmék versengő együttműködéséből lehet építeni, amelynek középpontjában az egymás iránti tisztelet áll.

Orbán elárulta az Antallt támogatókat, a rendszerváltoztató, nyugatos jobboldali értelmiséget, a sok nyelven beszélő, a világban Széchenyi nyitottságával tanuló és tanító konzervatívokat és az Istenben hívőket. Orbánék nem képviselhetnek urakat, mert ők sem azok. Az úr ugyanis nem köpköd napraforgómagot, nem turkál az orrában, nem dugja minduntalan zsebre a kezét, és nem különböztet meg embert és embert. Keresztény nem épít egy egész rendszert gyűlöletre.

Kedves barátaim, egykori kollégáim: elárultak benneteket! Lóvá tett titeket a társadalmi kapcsolat, a KISZ-vezető, a párttitkár gyermeke, a beépített ügynök veje. Átvert benneteket az, akinek gyűlésein az egykori állampárt vezetői közül jó néhányan tapsolnak széles mosollyal. Ismerjétek fel, hogy röhögve használ fel eszközül a nem létező kommunisták elleni küzdelemben az, akihez fogható bolsevik hatalmat nem épített hazánkban senki jó ötven éve.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. május 23. 14:40
Te a mai politika egyik legvisszataszítóbb figurája vagy.Nálad még a Habony is kóserebb.
gregoripehh
2015. május 23. 13:45
Milyen igaza van. A felcsúti exkomcsi fattyú. Ti még cigánynak is csúfoltátok, pedig az volna a legkisebb baj. Gerinctelen sunyi köpönyegforgató politikai kalandor.
Fletonovics
2015. május 23. 09:34
Hívjatok hozzá rohammentőt, és persze készítsék el a kényszerzubbonyt is!!! Életveszélyes állapotban van, és én őszintén aggódok érte! Mi a szar van itt! Elmebetegek, hazudozók, mindent és mindenkit összemosó, uszító írások tömkelege árasztotta el "eme nemes mandinkát"! (Na persze nem most, úgy 2014 elejétől folyamatosan, intenzíven hallik a "veszett média/veszett politikusok veszett kutyaugatása" - 2010-től meg az ország folyamatos "külső, belső basztatása"! Köszönjük! "Ami nem öl meg, az megerősít"!) A hiszti, őrjöngés, vádaskodás, szarkenegetés, ok-okozat felcserélése, keverése, terelés ruhaszaggatás, hamuszórás, rángatózás, pofozás, a sokszínű szennyes egy mosógépben történő összemosása, a sunyi kettős mérce, a hízelgő róka képében tetszelgő 444. nem segít! Kezdetként a természetjárás, sport, mozgás, az apró családi örömök, békés, nyugodt, higgadt családi légkör, meghitt beszélgetések, a családdal, gyerekekkel való foglalkozás, közös munka, közös élmények, tanulás jó hatással lehetnek! (Internet/faszbook, TV: szektA, Simlicskás-Kokós, a néző igényeihez igazodó retekklub stb. nélkül/ helyett/ csökkentve!) Súlyosabb esetekre (mániákus depresszió, fóbia, üldöztetés érzése, pánikbetegség stb.) környezetváltozás! - De, ne csöbörből-vödörbe! Talán, legjobb lenne a pár évre történő kivándorlás, életmódváltás "világlátás, tapasztalatszerzés" végett, olyan helyekre/országokba ahová "kéretlenül betört a fejlett vadnyugat"! (...és most káosz uralja) (Ott az ember "világot, hazát, életet" gyorsan tanul, ért!)
moricka13
2015. május 23. 04:05
Kedves Hozzászólók! Láthatjátok, hogy minden lepereg róluk, nincs szemernyi szégyenérzetük sem, mindent kiállnak. Okosnak, szépnek, demokratikusnak mondják magukat, pedig csak ostobák és idétlenek, a lényeg: úszhassanak, mint szar a vízen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik