Fejezze be a Helsinki Bizottság a hazudozást a bevándorlókról!

2015. május 22. 11:02

A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani.

2015. május 22. 11:02
Fidesz
MTI-OS

A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült.

Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2015. május 23. 11:11
"..........Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült.........." Szerintem téved a Fidesz, ha a háborúval kapcsolja össze a politikai üldöztetés definícióját. A hidegháború alatt is voltak politikai-üldözöttek, politikai-menekültek.
kaffogó hebrencs
2015. május 22. 23:10
Nemzetközi spekuláns pénztőke... ettől most hány Jobbikhoz áttért szavazó lett megint fideszes?
pemete jakab
2015. május 22. 23:08
"Fejezze be a Helsinki Bizottság a hazudozást a bevándorlókról!" Fejezze be a Fidesz a mutyizást!
belga
2015. május 22. 20:38
"A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani." Aranyos egy mondat. És a hazai spekuláns pénztőke milyen megrendelést teljesít- és a CÖF? És vajon az ilyen-olyan statisztikai adatok az ország gazdasági-társadalmi helyzetét jellemző kérdésekről rendben vannak? Ugyanmár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik