Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2015. március 12. 16:51

Jogerős a döntés, amely szerint huszonkét jelölt neve szerepel majd az áprilisi tapolcai időközi választás szavazólapján – tájékoztatta az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője csütörtökön az MTI-t.

Ughy Jenőné elmondta, hogy nem érkezett fellebbezés a jelöltek nyilvántartásba vétele ellen a választási bizottsághoz a csütörtök délután négy órai határidőig. Ez azt jelenti, hogy a döntés, amely szerint huszonkét jelölt közül választhatnak majd a szavazók az április 12-ei időközi választáson, jogerőre emelkedett – hangsúlyozta.

A jelöltek névsora a következő: Antal Tamás (független), Ács László (Zöldek Pártja), Blazovich Tímea (Földművelők-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja - FGRP), Borbély József (független), Busi Erika (független), Czigler László (független), Csányi Gyula Sándor (független), Daróczi Sándor Józsefné (független), Fecser János Gyula (független), Fenyvesi Zoltán (Fidesz-KDNP), Filemon Kristóf (Munkáspárt), Galyas István (független), Horváth Magdolna (MIÉP), Köröskényi Kálmán (független), Ladányi György (független), Pad Ferencet (MSZP-DK- Magyar Szolidaritás Mozgalom), Rig Lajost (Jobbik), Sallee Barbara (LMP), Sinkáné Vati Júlia (független), Szepessy Zsolt László (Összefogás Párt), Törökné Juhász Ilona (független) és Turcsán Mihály (független) – közölte a választási iroda vezetője.

Veszprém megye 3-as választókerületében azért kell időközi országgyűlési választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A voksolás hatvan település választópolgárait érinti.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/82879


Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Lehet, hogy nekem káprázik a szemem vagy szórakoznak az agysejtjeim, de Szepessy hányadik különböző oevk-ban jelölteti már magát az utóbbi néhány évben?

Eléggé átlátszó.


Éppenséggel két jelöltség között volna alkalom nyomozni és intézkedni, úgyhogy vagy van az úrnak máshonnét is mentelmi joga (s akkor mást zsebel be a szakmányban vállalt jelöltködéssel), vagy nincs, de akkor meg a védernyőt vásárolja meg valamiféle a jelöltséggel összefüggő szolgálattal.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó