Nyemcov emlékére vonultak Moszkvában

2015. március 01. 16:31

Több tízezren vonultak a Moszkva központjában megtartott Borisz Nyemcov-gyászmeneten.

2015. március 01. 16:31

Több tízezres gyászmenet vonult végig Moszkva belvárosában Borisz Nyemcovra, a szombatra virradó éjszaka meggyilkolt ellenzéki politikusra emlékezve.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2015. március 01. 20:18
Van az úgy, hogy valaki holtan hasznosabb, mint életében. A magam részéről nem lennék most egyetlen amerikai finanszírozású hazai politikus vagy "civil" helyében sem. Nem hiszem, hogy bármelyik okostojás "liberális" mozgalmár belegondolt volna a tiszt- és gyalogáldozat kifejezések súlyos hátulütőibe.
korona
2015. március 01. 18:58
Zsidó trükk! Vigyázat!
Laibach
2015. március 01. 18:35
".Borisz Nyemcov bizonyítékokat gyűjtött az orosz hadsereg kelet-ukrajnai bűntényeiről, és jelentést készített Vlagyimir Putyin orosz elnök szerepéről a háborúban – jelentette ki a meggyilkolt orosz politikus unokatestvére. "Nyemcov bizonyítékokat gyűjtött az orosz hadsereg bűntényeiről a Donyec-medencében, ’Putyin és a háború’ című kiadvány publikálására készült, ahol minden a nevén lett volna nevezve. Az orosz elnök, aki mindenáron megpróbálja elfedni hadserege kelet-ukrajnai jelenlétét, tudott Nyemcov terveiről, ezért tette el láb alól pont most, még mielőtt az igazság a háborúról a tömegekre zúdult volna" - mondta Igor Ejdman.." http://hvg.hu/vilag/20150301_Nyemcov_jelentest_keszitett_az_oroszok_uk
VakzKommondor
2015. március 01. 17:29
a focista példaképe bekeményített. előfordul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik