Kész Zoltán bizonyítson, vagy kérjen sűrűn bocsánatot!

2015. február 22. 19:31

Jámbor András
Kettős Mérce

Ha igaz, hogy Kész Zoltán hazudott, ha nem tudja bizonyítani az állításait, lényegtelen mi lesz az eredmény, ilyen emberre nincs szükség a közéletben.

„Ma este Veszprém már döntött, igaz, még nem tudjuk, hogyan alakul a választás eredménye, nem tudjuk, Kész Zoltán nyer-e, és ezzel megszünteti-e a kétharmadot, vagy sem. De azt tudjuk, ezután a kampány után nem méltó arra, hogy országgyűlési képviselő legyen. Ugyanis hazugsággal nem lehet jó politikát csinálni.

Márpedig Kész egyszer biztosan hazudott a kampányban, amikor azt állította, hajléktalan jelöltet próbál indítani a Fidesz, ő maga látta, hogy az egyébként ellenzéki, a képviselői irodaház előtt és a tüntetéseken Fedél nélkült áruló hajléktalan ember a Fidesz jelöltje, mert ő látta, fideszesek írtak alá neki. Később bebizonyosodott, hogy Sütő Kálmán, a hajléktalan úr, nem tudott elindulni a választáson, nem a Fidesz indította. Kész Zoltántól ellenben nem kapott bocsánatkérést.

Ma pedig az urnazárás előtt 3 órával egy homályos fényképet tett közzé Kész és kampánycsapata, amelyen Schiffer András látható, aki állítólag fideszesekkel beszélget. Majd Kész hozzáírja azt is, mindenfajta bizonyíték nélkül, hogy az LMP aktivistáit a fideszesek szállítják.

(...)

Ha igaz, hogy Kész Zoltán hazudott, ha nem tudja bizonyítani az állításait, lényegtelen mi lesz az eredmény, ilyen emberre nincs szükség a közéletben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/81998