Orbán: Mindenki érdekelt Magyarország sikerében

2014. november 21. 12:07

Kikerülne Orbán Viktor a „mostani bonyolult geopolitikai vitahelyzetből”.

2014. november 21. 12:07

Magyarországnak a jelenlegi geopolitikai helyzetben mindenek felett az az érdeke, hogy a világ hatalmai érdekeltek legyenek hazánk gazdasági sikerességében – hangsúlyozta a Magyar Állandó Értekezlet csütörtöki ülésén Orbán Viktor.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. november 23. 01:17
Jaj, Viktor, persze, hogy mindenki érdekelt Magyarország sikerében. Csak te nem.... Mert ha te is az lennél, akkor nem játszanád át az országot magadnak meg a haverjaidnak. Mondd már meg, hogy ha tudtok az 1000milliárdos áfacsalásról, akkor miért megy ez már 4 éve? Egyszerű: mert nyakig benne vagytok. Ez a ti "olaj-ügyetek". Évente óriási zsetonokat tesztek zsebre. Ha az ország sikeres, ez nektek nem menne....
péterx
2014. november 22. 07:55
Nem feltűnő ? Orbán gazdaságpolitikája sikeres , a Nyugat sem bírálja . Itt egyedül a frusztrált baloldal riogatja a Nyugatot az orbáni "illiberalizmus" rémképével .
tabakur
2014. november 21. 22:19
Emlékszem ám.: Volt már az elrugaszkodás éve. Volt a felemelkedés éve. Oszt most csak a Románok meg a Bulgária van mögöttünk.
Tordai Kadosa
2014. november 21. 21:00
Szabolcs, Borsod, Hajdú, Nógrád , Békés vagy Somogy talpon maradásában ki érdekelt. Miniszterelnök úr várom a megtisztelő választ! Az kevés,hogy háromszor nyertek egy év alatt 2/3 -al . Attól még ezekben a megyékben az emberek többsége mély szegénységben él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik