Hatpontos cselekvési terv az amerikai demokrácia megmentésére

2014. október 20. 11:11

Elkerülte a magyar sajtó figyelmét az egy héttel ezelőtti hír: az Egyesült Államok Kongresszusa vizsgálatra szólította fel a szövetségi igazságügy-minisztert norvég pénzek kapcsán.

2014. október 20. 11:11
Original Spíler
Spíler

Itt az idő, hogy bekéressék az Amerikai Egyesült Államok norvégiai nagykövetét az amerikai civil think tankek vegzálása ügyében, pontosan úgy, ahogy az az Ökotárs ügyében is történt.

Nem késlekedhet Vidar Helgesen, Norvégia európai ügyekért felelős minisztere. Álljon ki, és mondja el, hogy »mélységes aggodalmamat fejezem ki az amerikai hatóságok civil társadalom ellen tett intézkedései, valamint a szólásszabadság korlátozásának kísérlete miatt« – ahogy az az Ökotárs ügyében is történt.

Álljon ki Guy Verhofstadt, a liberális EP-frakció vezetője, és mondja el, hogy az amerikai kormány immár nemcsak a nyilvánosságot uralja, hanem a magánszférába is benyomul, és eltiporja az alapvető jogokat. Szólaljon fel ugyanúgy, ahogy azt az Ökotárs ügyében is tette. (...)

Jávor Benedeknek egy jelölés ügyében van tennivalója. Ahogyan korábbi támogatóját, az Ökotárs Alapítványt védte és Szaharov-díjra jelölte, úgy álljon ki az amerikai agytrösztök elleni vizsgálat kapcsán, és jelölje az amerikai civileket Szaharov-díjra.

Minden más cselekmény vagy a hallgatás az álszentség bizonyítéka lenne.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2014. október 20. 16:04
Ennél képmutatóbb ország kevés van a világon. És mivel erősek, mindenki az ő seggüket nyalja, amit ők el is várnak. A mi "love-sztorink" most kicsit problémás. Charles Gatiék kicsit kavarják a ...
szokolaigyorgy@gmail
2014. október 20. 13:17
Azért nem foglalkoznak vele, mert elromlana a kettős mérce.
Agricola
2014. október 20. 12:44
ami Jupiternak szabad, nem szabad az ökörnek; egynek szabad az, ami másnak nem. "Mindenki Egyenlő! (De vannak Egyenlőbbek!) (Orwell: Állatfarm)
atila68
2014. október 20. 11:40
Vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik