Falus: Elvárom, hogy Bokros visszalépjen!

2014. szeptember 22. 15:53

A baloldal főpolgármester-jelöltje a hvg.hu kérdésére azt is leszögezte: nem a közvélemény-kutatást, hanem a választást fogják megnyerni.

2014. szeptember 22. 15:53

Az Együtt-PM és Falus Ferenc Tarlós István 5 fő bűnéről tartott sajtótájékoztatót, ahol azonban a sajtó arról is megkérdezte a baloldal főpolgármester-jelöltjét: elvárja-e Bokros Lajostól, hogy visszalépjen a javára. Falus erre igennel felelet.

A hvg.hu újságírója visszakérdezett, hogy mégis mire alapozva, hiszen Bokros a Nézőpont Intézet felmérése szerint nagyobb támogatottsággal rendelkezik nála, és korábban Falus azt mondta, hogy ha lesz nála esélyesebb jelölt, akkor visszalép. 

Szigetvári Viktor szerint hibahatárról van szó. Falus Ferenc ehhez hozzátette: nem a közvélemény-kutatást, hanem a választást fogják megnyerni. Megjegyezte továbbá, hogy bár szívesen együttműködne Bokros Lajossal, erről most nincs szó, nem is tárgyalnak visszalépésről.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2014. október 02. 14:52
Na tessék, ez máris aktuális!!! http://mandiner.hu/cikk/20140922_falus_elvarom_hogy_bokros_visszalepjen
atila68
2014. szeptember 23. 07:18
Nem tudom kik a kreatívjai Falusnak, de úgy baxnám ki őket az utcára, hogy a lábuk nem éri a földet. Kitalálják ezt az öt bűn szlogent, miközben adja magát a hét főbűnnel vonható párhuzam. Ha ezt az ötöt kitaláltátok semmiből nem állt volna még kettőt hozzácsapni, aztán Morgan Freeman magyar hangjával Kristóf Tiborral - pardon időközben elhunyt - felvett nekrológban lejátszani, alatta az ominózus film főcímdala szólna. De ti balfaszok vagytok még ehhez is. A háttéremberetek ugyanarra a kommunikációs kurzusra járt amire Vadai Ágnes, ezt még a rokkantnyugdíjas Józsi bácsi is levette a szomszédból - csak ti lehettek olyan hülyék, hogy engeditek egy órán belül beülni Olgához Ágnes után. Szánalmas ahogy. De tényleg! A főnökötök meg elmegy franciázni mint Meggyessy, mert olyan sokat, és jót köszönhet ez a nemzet a franciáknak.
belga
2014. szeptember 23. 07:03
Titánok harca! És: Szigetvári-Falus észre sem veszik, hogy ez mennyire szánalmas?
Alarik
2014. szeptember 23. 03:31
Ez a Falus annyira szánalmas, hogy már-már sajnálom. Csórikám kapott egy érdekes kérdést, Szigetvári nem hagyta, hogy ő válaszoljon, de aztán csak kipréselt magából egy közhelyet. És a legszebb az, hogy elhiszi, hogy ő nyer. Ugyanúgy mint Mesterházy, április 6-án, Falus is ott fog állni október 12-én, bambán, vesztesen, és fogalma nem lesz mi történhetett. Született idióta. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik