Leleményes Hernádi és a farok

2014. június 23. 18:04

A szopás hétfőn kétharmados törvényerőre emelkedik.

2014. június 23. 18:04
Dési János
Dési János
Népszava

„Az igazán jó rész a lengyel állami olajcég vezetőjének, valamint a pénzügyminiszternek és helyettesének beszélgetéséből az, amikor szegény, pletykás Hernádi Zsoltról értekeznek. Aki volt olyan jó marha, hogy eldicsekedett lengyel kollegájának azzal, miként akar túljárni a világ és a horvátok eszén.

Persze, ezt minden rendes magyar újságolvasó tudta már régen - falból egy közeli munkatársa magánvádas eljárást indít ellene, amiben persze felmentik, és akkor ez a felmentés egész Európában érvényes lesz, szegény horvátok meg ügyészségestűl, bíróságostúl, igazságkeresésestűl megszívták. Még arra sem vették a fáradságot, hogy felbéreljenek legalább egy semlegesnek tűnő vádlót. Ide ez is jó lesz.

Mondhatjuk, a leleményes Hernádi. És hogy most ezt kifecsegte a lengyel kollega? Na bumm. Leleményes Hernádi pontosan tudja, hogy ő azt csinál itt, amit akar, amíg együtt szotyoláz, az ország első számú szotyolaköpőjével. Ha meg kiesik a pixisből (lásd: szotyola köpőcsésze), akkor meg úgyis baj van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. június 24. 15:44
Látod te hülye pajeszos,ilyen cikkek miatt nem veszik a lapotokat.Remélem te is örökre eltünsz a lappal együtt.
oskar
2014. június 24. 13:20
Nem tudom, hogy a Mandiner fizet-e jogdíjat a Népszavának de ez volt az utolsó, hogy Népszavás cikket megnyitottam!!!!!!
oskar
2014. június 24. 13:20
Nem tudom, hogy a Mandiner fizet-e jogdíjat a Népszavának de ez volt az utolsó, hogy Népszavás cikket megnyitottam!!!!!!
berzsian56
2014. június 24. 11:41
Neked most csak a cumi maradt, kis pókharapó. Én helyedben meglátogatnám a fogorvost, mert ahogy látom most egyetlen mozdulattal kiharapnád a sarokból a pókot. Ha sikerülne helyreállítani a protkót, talán a nyál sem folyna ki annyira belőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik