Hunvald lett az MSZP erzsébetvárosi elnöke

2014. június 18. 13:42

A hvg.hu-nak nyilatkozó szocialista politikus szerint Hunvald Györgyöt kétharmados többséggel választották újra a VII. kerületi MSZP elnökének.

2014. június 18. 13:42

Újra Hunvald György az erzsébetváros MSZP elnöke – tudta meg a hvg.hu. A portálnak nyilatkozó egyik kerületi politikus szerint a  korábban másfél évre ítélt, de már szabadult politikust kétharmados többséggel választották meg. Egy másik fővárosi MSZP-s vezető szintén azt mondta, hogy Hunvald fölényes győzelmet aratott.

Hunvaldot annak a tisztújítási folyamatnak a következtében lett újra kerületi MSZP-elnök, amelyet a május 31-ei választmány rendelt el Mesterházy Attila és a pártelnökség egy részének lemondása után.

Korábban az Origo írt arról, hogy Hunvald lehet a szocialisták VII. kerületi polgármesterjelöltje, de a hvg.hu úgy tudja, Hunvald mégsem ragaszkodik ehhez.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2014. június 18. 22:40
Gratulálunk. Nem kell gondoskodni reklámról. Hunvald egy személyben megtestesíti a " Párt" lényegét.
gudmen
2014. június 18. 18:45
hagyoval sem történik semmi...lázár jancsi már januárban egyeztetett az apjával..februárban jött a hir, hogy nem illetékes a kecskeméti városi biroság..azota se tudjuk ki az aki köztörvényes bünözöket elitélhet... elszámoltatás rulez! hülyére vett ez a két formácio mindekit..12 évig maszop..9. éve a fidesz csinál bohocot a magyarokbol.. söpredékek!
gudmen
2014. június 18. 18:42
ez nem az mszp..ez a hálozat büne amit a fidesz és mszp név alatt futo gengszterbanda irányit.. kurvaanyád fidmszp!
hátakkor
2014. június 18. 17:07
Hagyó meg főpolgijelölt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik