Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2014. május 25. 23:27

Orbán Viktor a Fidesz vasárnap esti választási rendezvényén arról beszélt: a vasárnap megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselőink jelentik a magyarok előretolt helyőrségét, „ők lesznek azok, akik külföldön is a hazát védik”.

A vasárnap megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselőink jelentik a magyarok előretolt helyőrségét, „ők lesznek azok, akik külföldön is a hazát védik” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a Fidesz-KDNP EP-választási eredményváróján, a budai Millenáris Parkban.

A kormányfő azután tartott beszédet – a mandátumot szerzett kormánypárti EP-képviselőjelöltek gyűrűjében –, hogy kiderült: a Fidesz-KDNP a szavazatok 51,49 százalékával megnyerte a vasárnapi EP-választást.

EP-képviselőinknek az lesz a dolga, hogy kivívják a tiszteletet a magyaroknak, kiálljanak az érdekeikért, és hogy Brüsszelben is hallassák a magyarok hangját, mondják el: a magyarok az egység erejével újra elutasították a szélsőségeket - közölte Orbán Viktor. A magyarok olyan országot építenek, amely nagy jövő előtt áll – hangsúlyozta.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/69660


25 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Orbán: Az EP-képviselők külföldön is a hazát védik"

Meg a nemzeti mutyit!!!

Válaszok:
Wagenhofer Zsófi | 2014. május 25. 23:36
Apáczai | 2014. május 26. 06:12
Erre | 2014. május 26. 07:44

Egy ilyen katasztrofális vereség után azért illene egy kicsit visszavenni, elvtárs.

Válaszok:
Himalája | 2014. május 26. 00:05

@tapsihapsi:
"Orbán: Az EP-képviselők külföldön is a hazát védik" – Meg a nemzeti mutyit!!!

@Wagenhofer Zsófi:
Egy ilyen katasztrofális vereség után azért illene egy kicsit visszavenni, elvtárs.

Pedig tapsihapsinak igaza van. Az EU-s befizetések minden egyes ember zsebéből kiveszik a pénzt, hogy aztán ez a pénz az egyes országok gazdasági és politikai elitjeinek zsebében landolhasson.

Ez, az egyes tagországok elitjeinek önös érdeke tartja össze tulajdonképpen az EU-t.


apám, ez kemény...mesélj mégis mit csináltak az elmúlt négy évben, az akácról is utólag értesültek :D pedig négy évig tárgyalták :D


Vona Gábor tisztelettel megköszöni a 4 álbaloldali posztkommunista pártnak, azok vezetőinek, hogy eredményesen munkálkodtak a Jobbik sikerén.

Minden olyan akciójuk, amivel Magyarországot támadták, a magyar emberek ellen emeltek szót és a jogállamot rombolták, nagyon nagy mértékben járult hozzá a Jobbik sikeréhez.

Csak így tovább liberálfasoszták!
Ha így folytatják, még Orbán Viktor leváltását is elérhetik - a Jobbik által.


Bruhahahaha....

Még a kiütés, vagy eltaposás után is fröcsög a varangyosbéka?

Hű de szánalmas kelmed!!!!


Mindenki szép nyugodtan elmehet haza, azt kapták, amit megérdemelnek.


Azért Orbán sem megy a szomszédba némi paranoiáért. Egész beszéde a nemzeti önvédelemről szólt - egytlen rész tetszett, az, amikor valamennyi megválasztott képviselőnknek gratulált. Úgy szavatoltan semmit nem fogunk elérni, ha összeráncolt homlokú, a fenyegetettség-tudattól ökölbe szorult markú kis turistákat alakítunk Brüsszelben... Smile, fiúk, Jesus loves you. Tessék elvegyülni, no majomsziget, éljenek a csajok.


Húdebuta vagy. Ráadásul szándékosan.


Rezsiharc, harc Brüsszelben, harc az akác védelmében, harc a pálinkáért stb. stb.
Szóljon már valaki Viktor pszichiáterének, hogy gyógyszert kéne cserélni...


Ez érdekes lesz. Orbán az epp-ben majd szembe megy az epp-vel? Csak mert ők bizony erősebb európát, erős piacgazdaságot, több integrációt, európai központi bankot, EU-USA szabad-kereskedelmi egyezményt és Több Oroszország-ellenes szankciót akarnak. Orbán meg itthon nem igazán ezt képviseli.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó