Csend

2014. április 24. 14:07

Ahhoz képest, hogy már több, mint egy hónapja halott (?), igen jó sajtója van Welsz Tamásnak, bármelyik aktuális celeb megirigyelhetné, annyit írnak róla.

2014. április 24. 14:07
Sebes György
Sebes György
Népszava

„A találgatások, feltételezések, sejtetések és ténynek látszó közlések közepette csak ketten hallgatnak. Az egyik érthetően maga Welsz Tamás. Ha valóban meghalt, akkor azért, ha meg valamilyen tanúvédelmi program keretében eltüntették, akkor meg azért.

De nem szólal meg a másik érintett sem, a hatóság. Pedig éppenséggel lehetne mondandója. Na persze tudjuk, a nyomozás érdekei nem teszik lehetővé, hogy akár csak egyetlen cáfolatot, vagy egyetlen közleményt megjelentessenek. (...)

A rendőrség szolgál és véd. Akkor is, amikor hiteles tájékoztatásra lenne szükség. A kérdés már csak az, kit és mit védenek a következetes hallgatással. És valóban az a dolguk, hogy kiszolgálják megbízóikat?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. április 24. 21:16
A dolog úgy áll Sebes elvtárs,hogy leginkább a ti oldalatokat fúrja a Welsz ügy. Az eddig ismertek alapján ugyanis ti vagytok legjobban betojva. Van is miért.Egy egész bútorgyár szekrénytermelése van tele csontvázakkal és azok igencsak vörösek meg liberósok. Igy már érthető ez a nagy érdeklődés!!
pkarcsi
2014. április 24. 18:41
Bárcsak te lennél Welsz helyett.akiről ir a sajtó.
nyugalmazott tanár
2014. április 24. 18:35
"...hiteles tájékoztatásra lenne szükség. ..." Akkor meg beugatnák, hogy "folyamatban lévő ügyről..." meg hogy "ártatlanság vélelme..." és "várjuk meg a bíróság jogerős ítéletét..." A rendőrség tegye a dolgát, és akkor tájékoztasson majd, ha az már nem veszélyezteti a felderítést. Ennyi.
csenge
2014. április 24. 16:15
Wellsz Tamás egy, a legfőbb Hadúr parancsára szőtt összeesküvés eredményeképpen halálozott el. Az egész ország be volt avatva a dologba, csak Sebes Györgynek és a Népszavának felejtettek el szólni. Lehetséges, hogy szándékosan.Ez súlyos diszkrimináció és kirekesztés. A következő szocialista EU-képviselő,ha bejut közülük valaki, majd jelentse fel a kormányt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik