Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2014. március 15. 11:20

Minden állami és pártrendezvényen ott lesz március 15-én a Szavazz a Jobbik ellen Facebook-csoport, kivéve a Jobbikén. A közel 6000 tagot számláló csoport a békéért, a demokráciáért és a szabadságért tüntet, amelyet szerintük leginkább a radikális párt veszélyeztet.

„Annak függvényében akartuk pont a fiatalokat megszólítani, hogy a Jobbik köztudottan a fiatalok körében az egyik legnépszerűbb párt. Szerettük volna azt is megmutatni, hogy vannak olyan fiatalok, akik nem kérnek ebből az antiszemita gondolkodásmódból, amit a Jobbik képviselői mondanak és nyújtanak” – mondta Kulifai Máté, a közel hatezer tagot számláló Szavazz a Jobbik ellen Facebook-csoport által szervezett tüntetés szóvivője.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/65986


Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A Jobbik nagyon meg van terhelve

Csak azok szavazzanak a Jobbikra , akik elég jól ismerik és elfogadják a nézeteit.
Nem könnyű a helyzetük.
Nagyon meg van terhelve ez a párt, mert magába szívott az alakulása után szélsőségeseket és kezdetektől fogva rá vannak szállva külföldi befolyással és támogatással rendelkező szervezetek.

A Jobbikban a zsidózás és a cigányozás nem lenne elsődleges, legfontosabb a magyar érdek képviselete ,a magyar identitás erősítése.

olvastam freehckr hozzászólását,Kulifai facebook oldala jelenleg nem érhető el.

Valóban ott lehet a háttérben a Hit Gyülekezete is, meg még ki tudja, hogy ki.

Kulifai Máté | Facebook
https://hu-hu.facebook.com/mak..
A Facebookhoz csatlakozva tarthatod a kapcsolatot Kulifai Máté nevű ... HISZ - Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata, Hallgatói Hálózat, Bónusz Brigád, NEM ...

Impresszum | Új Exodus
www.ujexodus.hu/impresszum‎
Horváth Róbert, Kulifai Máté, Molnár Viktória, Nagy Viktor, Bancsi Gergely, Kürti Szabolcs, Karika Gábor. Szigethy Ágnes ... Kiadja a Hit Gyülekezete HU ISSN ...

Kulifai Mónika könyvek - Antikvarium.hu
www.antikvarium.hu/find2.php?szerzo=kulifai-monika...Kulifai...‎
Kulifai Mónika könyvei | Több mint 400.000 megvásárolható könyvvel várjuk, mindhez fotókkal, kereshetõ tartalomjegyzékkel. Használt ... Hit Gyülekezete (1998).


Csávókák!
Uncsi.

Lapozzunk.


Valaki mondja meg nekik hogy a Jobbik nincs kormanyon vagy hatalomban, ergo nincs mi ellen tuntessenek.


Kulifai a Jobbik ellen?
Személyesen?

Na, akkor a Jobbiknak annyi...
(:–)))


gondolom demokratanak tartod magad. Akkor hogy mondhatsz olyat, hogy szegyen hogy az emberek velemenye kulonbozik, es egy parlamenti part tamogatottsaga "tul" nagy?

Ha te nem ertesz egyet a programjukkal szived joga, ne szavazz rajuk. De aki meg egyetert vele es rajukszavaz, az semmivel se er nalad kevesebbet mint ember, mint magyar valasztopolgar, es a velemenye is pont ugyanannyit er.
Ez annyira alap hogy nem kellene magyarazni.


de mire fel kellene egy partot megallitani/betiltani, mutass mar valami okot, mert az hogy nem vagytok egy velemenyen az csak arra ok hogy ne szavazz rajuk. Ha barhol barmi torvenybe utkozot tettek azt nyilvan felhoznak, en ilyenrol nem tudok.

Nem rajuk fogok szavazni, de nem ertem mitol ernenek kevesebbet mint barmely mas ellenzeki part?

A holokosztot meg nem ertem mit kevered ide, annak a magyar belpolitikai elethez mi a retek koze van?


Eddig úgy tudtuk, Magyarországon az állam engedélyezi a pártok működését. Most a Facebook akarja megmondani, kire lehet nálunk szavazni.Aki még nem tudná: emlékmű ügyben a Mazsihiszhoz, párt engedélyezése ügyében a Facebookhoz kell eztán fordulni


Igen. Nekem is ez ugrott be elsőre.


A Balfour nyilatkozat:
"A levél a brit kabinet 1917. október 31-ei álláspontját mutatja, melyben a britek támogatják a cionistákat egy zsidó "nemzeti otthon" létrehozásában Palesztinában" (Wikipedia)
Ez volt a fizetség az USA hadba lépéséért. Valami összefüggés csak van.


Azoknak akik a Jobbikban reménykednek, ajánlom, hogy nézzék meg pontosabban hösük,Jörg Haider, hagyatékát.
Igen hasonló jelszavakkal vakította el az osztrákokat és csak úgy csöpögött a hösies hazafiságtól. Mára pedig a tönk szélére juttatta imádott Karintiáját, magával ragadva egész Ausztria költségvetését...

Hogy utódja Strache, aki most olyan gerinces, hogy jóformán azt is letagadja, hogy valaha ismerte Haidert (!), ujra szédíti a népet, mintha módjában lenne, tetszése szerint, külföldieket kiutasítani, miközben azok javarésze már osztrák állampolgár...

Mindettöl függetlenül, minden fejlett országban problémás helyzetet jelent a sok bevándorló. És jóformán sehol nem sikerült még megfelelö receptet találni e komplex folyamat megoldására.

Ugyanakkor persze pld az osztrák kórházak bezárhatnának külföldi személyzet nélkül...


Mondjuk Ausztria és befolyása is jócskán zsugorodott a 20.században. Ezen nem rágódnak, viszont igyekeznek minden helyzetböl a legtöbb hasznot húzni. És ez sikerül is nekik.

És persze, hogy minden rosszról a zsidók tehetnek, de már azért is hála jár nekik, hogy ennyire leegyszerüsítik a világ dolgait... Már várom, hogy a rémes kínai-japán háborúért, mikor okolják öket...Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó