Mandiner-felmérés: 1 hónap múlva választások!

2014. március 06. 12:57

Kire szavaz április 6-án?

2014. március 06. 12:57
Redakció

Pont egy hónap múlva lesznek az országgyűlési választások. Legutóbbi felmérésünk óta kiderült, melyik az a 31 országos lista, ami ott lehet a szavazólapokon április 6-án, ezért ismét megkérdezzük olvasóinkat, hogyan szavaznának. (Az ajánlások ellenőrzését és a jogorvoslati körök lezárultát követően a 31-nél kevesebben lesznek csak ott a szavazólapon, de az már aligha oszt vagy szoroz, hogy 25 vagy 31 lehetőség közül kell választani.)

A pár perces felmérést ezen a linken lehet kitölteni. Köszönjük.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothjanos
2014. március 07. 08:51
a mandiner le van lassulva?? lekoti a sok kommentiras??? nem 31 orszagos lista lesz mikor ertek a komoly hirportalok nyomaba vegre linkeljek en vagy megtalaljatok magatoktol is a valasztas.hu honlapot??? tok jo olvasni a sok esetlen szerencsetlen kommentet ami tenyleg elhiszi hogy egy honappal a valasztas elott kilokott ugyek szamitanak.... regisztracio soran ai attol feltek hogy mi lesz az uolso ket hetben keszuljetek 2002-ben is szívas volt nektek a vége most is "látom" a kaján, elbizakodott mosolyt az arcotokon hála isten
states
2014. március 07. 08:08
Ma mi is a nevük ezeknek? Összefogás vagy Kormányváltók? Mert mától egész biztos lesz egy új nevük: Maradékpárt Cusi bosszúja után. Kicsit hosszú, de még mindig rövidebb, mint amit szegény Mesterházy előadott tegnap a tévében. Lehet újra nyomtatni a szavazólapokat.
packó_
2014. március 06. 19:24
A Fideszre. A Gyurcsányék meg menjenek a p.csába! :-)
OberEnnsinnen
2014. március 06. 15:16
Úgy gondoltam, az Összefogás nevet sekélyességben nem lehet felülmúlni. Lehet. Mától az Összefogás művészneve: Kormányváltók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik