Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. december 9. 11:58

A miniszter a korrupcióellenes világnapon beszélt a korrupció megelőzéséről, illetve a szankciókról is, miután zártkörben tanácskozott az ÁSZ-elnökkel, a Kúria elnökhelyettesével, a legfőbb ügyésszel és az OBH elnökével a témáról.

Az a cél, hogy lehetőség szerint megelőző csapást mérjünk a korrupcióra – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn Budapesten a korrupcióellenes küzdelem világnapján.

A tárcavezető Domokos Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével, Kónya Istvánnal, a Kúria elnökhelyettesével, Polt Péter legfőbb ügyésszel és Handó Tündével, az Országos Bírósági Hivatal elnökével értékelte közösen a korrupció ellen tett lépéséket, miután a témában az általuk vezetett intézmények részvételével zártkörű tanácskozás kezdődött. 

A miniszter a megelőzés mellett a korrupció megtorlásáról is beszélt, a megelőző intézkedések mellett a büntető jogszabályok változásaira, a közigazgatási intézményrendszeren belül tett intézkedésekre és a nemzetközi együttműködésre hívta fel a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/61235


Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


szóval felpakoljáka teljes költségvetést, a teljes aparátus és az eu pénzek leosztásátis a netre, hoyg mindenki láthassa?



Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó