Vegyi Ali

2013. augusztus 29. 16:14

Érdekli önöket, hogy ki használt vegyi fegyvert Damaszkusz határában? Érdekli önöket, hogy ki gyilkolt meg több mint ezer ártatlan embert? Hát ne érdekelje!

2013. augusztus 29. 16:14
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

Érdekli önöket, hogy ki használt vegyi fegyvert Damaszkusz határában? Érdekli önöket, hogy ki gyilkolt meg több mint ezer ártatlan embert? Hát ne érdekelje! Semmi sem múlik az igazságon. Semmi sem múlik a méregbe fojtott gyerekek, nők, idős emberek igazságán. Az ürügyet megadták, most már el lehet takarítani őket a színpadról. Ne bűzölögjenek, ne mérgezzenek igazságukkal. S végre elsülhet a történet kezdete óta a falon erre készülő puska is.

Barack Obama napokon belül elkezdi támadni Szíriát. Rakétákkal, drónokkal, a pilóta nélküli repülőkkel, hiszen a modern háborúkban a saját katonaáldozatot nehezen viseli a választó. Hullákat majd rakosgat a szövetséges felkelő, a CNN-nek elég a tízezer méter feletti célkereszt, a számítógépes játékokat idéző kedves kis tűzgolyók robbanása. Barack Obama támadni fog, mert nincs más választása. Saját maga sodorta magát ebbe a helyzetbe. Talán emlékeznek még 2009-re, Nyugat-Európa apraja-nagyja Obama-matricákat vásárolt, még a magyar szocialista ifik is »Barack-lekvárral« sefteltek az MSZP-kongresszuson. Bush iraki és afganisztáni ámokfutása, leleplezett hazugságai után az elnök békét, igazságot és jogokat ígért az egész világnak Az első színes bőrű elnök, aki most talán éppen a Martin Luther Kingre emlékező ünnepségről hazafele menet ad tűzparancsot. Még fülében csenghetnek King legendás szavai, a »fajok együttélésének harmóniájáról«, amikor a »nyugati értékrend« nevében elindítja rakétáit az arab világ felé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. augusztus 30. 01:35
A kedves kis tűzgolyók a filmekben vannak. A valódi bombák nem úgy robbannak. Nincsenek kedves kis tűzgolyók, általában. Persze ha egy benzinkutat bombáznak le, akkor van.
slomovicz
2013. augusztus 29. 20:28
Van az egyik ismerterjesztő csatornán egy órás (amerikai)dokumentum film, amely az akkori Iráni- amerikai túszválsággal foglalkozik. A film végszava- "ha valaki azt gondolná hogy az amerikaiak ennél nem tudnak hülyébbek lenni- téved. De- Tudnak." A cikk telitalálat, pontos elemzése annak a mérhetetlen nagyhatalmi arroganciának amely nem vár a bizonyítékokra csak lö. (Minek is várna arra hiszen jól tudják, hogy az általuk támogatott és határon átdobott arab egységek hajtották végre a vegyifegyver támadást. Ez a Szíria elleni felhatalmazás nélküli támadás , ugyanaz mint régen Csehszlovákia- "Baráti" megszállása. Ugyanaz a fajta gátlástalanság!!! És hol tart ma az arab világ? Irak- Libia- Egyiptom- mind egy "sikertörténet" Köszönhetően az amerikai politikának? Még radikálisabb lett az arab világ. Az amcsik hülyék.Et tény. Illetve leginkább a politikusaik. Obama serifnek képzeli magát. "Figyelmeztető lövést ad le." Szánalmas. Ideje lesz - a magyaroknak is atomfegyvert beszerezni- ha itt így mennek a dolgok. :-) De még nem láttuk, hogy mit csinál most majd Irán? Az amcsik hülyék. Harmadik világháború? Sajnos lehet.
szalámis hegedű
2013. augusztus 29. 18:51
Nem furcsa, hogy bárhol a világban ha verik az agresszort, a fidesz elkezd háborogni?
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 29. 18:12
Barack-lekvár:-)Ez jó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik