Megkövetem a jelenlegi miniszterelnököt

2013. július 08. 14:17

Horn Gyula temetése kegyeletteljes, szép esemény volt. Ami méltatlan volt: a bekiabált „fúj”, akkor, amikor Orbán Viktor neve elhangzott.

2013. július 08. 14:17
Baja Ferenc
Facebook

Nem vesztegetnék rá sok szót, mégis nem tehetek úgy, mintha nem történt volna meg: Horn Gyula temetése kegyeletteljes, szép esemény volt. Méltó egykori pártelnökünk, miniszterelnökünk szellemiségéhez.

Ami méltatlan volt: a bekiabált „fúj”, akkor, amikor Orbán Viktor neve elhangzott.

Ez igen elszomorított, s tudom, hogy a jelenlévők többsége, ahogy én is, ettől elhatárolja magát, s velem együtt megköveti magában a jelenlegi miniszterelnököt, aki a kegyelet virágát helyezte el Horn Gyula sírján.

Baja Feri

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2013. július 09. 07:03
Néhány megjegyzés: 1. Attól, hogy a protokoll szerint viselkedik valaki, nem jelenti azt, hogy nagyra tartja az elhunytat. 2. Horn Gyula tényleg kétes alak volt, de az utódai a baloldalon még lejebb vannak (emlékezzünk az utolsó nyilvános szereplésére, mit is mondott Gyurcsánynak). 3. Földön fekvő ember fejét nem rugdossuk; ezt a hasonlatot talán megértik még azok is, akik Orbánt azért bírálják, mert Horn a Honvéd kórházban maradhatott. ennyi nagyvonalúság egy súlyosan beteg, a környezeztéről nem tudó emberrel szemben nemcsak megengedhető, hanem... 4. A fújolók, lássuk be az mszp szavazók keménymagja; ezzel a csőcselékkel kell az mszp-nek élnie. 5. Akik cigányozzák, vagy köpködik az Orbánt azért, mert emberséges volt ellenfelével, azok semmiben sem különböznek attól a csőcseléktől, akik a temetésen fújoltak.
0bsitos
2013. július 08. 23:05
"Chauchesku" Ez ki / mi? Ceausescu. Nem ismerős ez anév?
Ászok
2013. július 08. 22:14
A nép hangja nem elnyomható! Ez mindinkább így lesz. Az őszinte vélemény egyre inkább markánsan fog megjelenni. Tömegek éheznek és százezrek menekülnek külföldre. Mi meg szégyelljük magunkat ha a nép hallatja a hangját és hálásak vagyunk ,hogy vezér le jött közénk és nagyságát bizonyítandó virágot helyez el ellensége sírján. Most sírjak vagy nevessek?
atila68
2013. július 08. 20:36
Erenc! Maga akkor a legundorítóbb mikor bocsánatot kér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik