Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. június 23. 22:29

Ez a derék szürkeállomány nem érti, micsoda részük van a Fidesz kétharmadában és a Jobbik felívelésében. Nem értik Magyarországot.

„Az index újságíróját személyesen Farkasházy Tivadar fosztotta meg maradék ebédjétől és hajította ki a legendás szárszói kertből. Fasza. Gondolom, Heller Ágnes haladéktalanul riadóztatta berlini kapcsolatait, hogy veszélyben a magyar sajtószabadság.

Nem értik, hogy elmúlt a kilencvenes évek. Ez a derék szürkeállomány nem érti, micsoda részük van a Fidesz kétharmadában és a Jobbik felívelésében. Nem értik, hogy ők - így, együtt - soha többé nem mondják meg, kiből lesz miniszterelnök(-jelölt) Magyarországon. Nem értik Magyarországot. A nap legelegánsabb szárszói húzása viszont kétségkívül Mesterházy Attiláé: egy perces néma vigyázzállást vezényelt Horn Gyula emlékére.

Annak az elitista kompániának, amelyik mindig is zsigerből megvetette, kigúnyolta Hornt. S tévedés ne essék, nem a múltja miatt. Hanem azért, mert értette és beszélte az egyszerű emberek nyelvét.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/54076


Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


I couldn't agree more...


Plankó cikke talán hasonlóan zseniális és találó ebben a témában, remélem a mandi már rajta van.
http://444.hu/2013/06/23/szars..


Miert, a tamogatas merteke milyen relacioban all az igazsaggal/valosaggal?


Addig mindenki erti az orszagot, ameddig van penze osztogatni, onnantol kezdenek jonni a gondok, amikor nincs ra penz, es itt tenyleg Orban teljesit jobban, mar a Bokros csomagot regen meghalado megszoritasokat vezenyelt le, es a hivei nem is tudnak rola, sot lelkesen eljenzik, marpedig ez politikai teljesitmeny. Ennek a balodlal a nyomaba nem er, az igaz.


két kép többet mond ezer (Szár-)szónál. Heller Ágnes és viselete, na meg Teddy klotyója.
Kell még vmit mondanom Ildikó?


"Az tény hogy a baloldal kb. 2000 óta nem érti ezt az országot. "
1919 óta! Amikor csak tehettte, rárontott nemzetünkre..


A kerdes az utobbi par evben valt aktualissa a "igaznuk van mert 2/3-unk van" non stop hangoztatasa ota. Aminek a szinonimaja mondjuk a "2%-os van tehat nincs igazad azaz kussolj" megfogalmazas. Mindig erdekelt, vajon mi jatszodik le azok fejeben, akik ilyen mondatokat ki birnak nyogni.


" A baloldal hitelből osztogatott az inaktív rétegeknek. "
leginkább a pancserságuknak, meg saját maguknak..


Számomra akkor vált nyilvánvalóvá hogy az LMP-re fogok szavazni (az első olyan párt, aki kiérdemelte hogy rájuk adjam a szavazatom), amikor képesek voltak talpon maradni, és kiállni az elveik mellett, megannyi árulás és az egész balos média támadása ellenére.
Hogy elvesztegetett szavazat? Hogy az 5%-os küszöböt se fogják elérni?
Nagyon nem érdekel.
Számomra egyedül az LMP képviseli a valódi változást, egy újfajta politikai kultúra megjelenését ebben az országban.
Aztán lehet hogy tévedek velük kapcsolatban...
Ez van.

Válaszok:
kamasuka | 2013. június 24. 09:17

En nem ezt kerdeztem.


nah mi van elégtételt vettél 3 év után végre :D muhahahaha :D


tudtmmal a gárda be vagyon tiltva


HOGY MIK VANNAK!

„Az MSZP pártalapítványa 180 ezer forintot fizetett ki arra, hogy Ángyán József akkor még fideszes agrárállamtitkár tavaly előadást tartson Pécsett.” – olvasható az mno.hu-n.
http://mno.hu/magyar_nemzet_be..

Válaszok:
kamasuka | 2013. június 24. 09:20

Ez a derék szürke(marha) állomány nem érti, micsoda részük van a Fidesz kétharmadában és a Jobbik felívelésében.

„Farkasházy Tivadar nyaralójának kertjében hallgatták meg a nyolcadik-kilencedik évtizedükben járó nagy öregeket, Konrád Györgyöt, Paul Lendvait, Vitányi Ivánt, Heller Ágnest, Ferge Zsuzsát és Méray Tibort,”

Az első beszédet idegenbe szakadt hazánkfia Konrád György mondta el:

Az író szerint Bajnai és Mesterházy együtt ülnek egy biciklin, de lassan el kell dönteni, hogy ki fog kormányozni.

Konrád szerint Bajnainak kéne irányítania

és Mesterházynak kell „taposnia”.

Hiszen Konrád szerint Bajnai egyszer már bizonyított.

A szerepeket az „éceszgéberek” kiosztották:

AZ MSZP-nek és Mesterházynak a „taposó” szerepe jutott.

Az „irányító” szerepét az „éceszgéberek” kedveltje játszhatja majd el, ami inkább felsőbbrendű szerep, mint a „taposó” szerepe.

De hát az MSZP-nek be kell érnie az alárendelt „taposó” szereppel.
Előfordult máskor is már , hogy a farok csóválta a kutyát!


Azoknak a tisztességes baloldali embereknek, akik szeretnének igazi baloldalt felépíteni Magyarországon.
Akik utálják azt a ballibsi katyvaszt, ami most a (ál)baloldalon van.
Az lmp-ben még most is ott a lehetőség, hogy ez megtörténjen.
Friss, hiteles arcok, nem amortizálódott komcsik...


Szerintem nincsen benne semmi érdekes, sőt természetes. Ángyán professzor úr jó szakember, de rossz politikus. Bement a politika útvesztőjében, amelyben nem járatos, s ezt az ellenzék kihasználja. Számára ez zsákutca lesz, mert azok a gazdálkodók, akik mellette álltak el fognak fordulni tőle. A most elfogadott törvényben nincsenek olyan súlyos hibák, amelyet a kapcsolódó törvényekben, végrehajtási rendeletben - amelyek ezután fognak elkészülni - ne lehetne korrigálni. Azzal is súlyos hibát követett el, hogy személyes kérdésekké tette a problémát, ezzel előtérbe helyezte a politikus által használt ellenszenvet, irigységet. Aki ismeri az agrárgazdaság lobbistáit - amelyek döntően valamelyik párthoz köthetők - annak nem szabad egy-két személyre szűkíteni a problémát, sőt egyáltalán nem szabad személyekre szűkíteni, hanem szigorúan szakmai értékeket kell megjelentetni.


Ritka, hogy egyet tudok érteni vele.

Szárszó előtt azt hittem, hogy megcsinálják, vagy legalábbis olyan zsaroló helyzetbe hozzák az országot, mint 1990-ben az SZDSZnek sikerült, de Szárszó után egyértelmű, hogy a jelenlévők, a volt SZDSZ szavazók és a külföld kivételével csak nagyon patásfóbiás szavazók fogják ezt a semmihez sem hasonlító katyvaszt beszopni.


Ötletnek tökéletes volt, bár kicsit sok volt a szadesz csemete és a titkosszolgálatok körölöttük az elején. Aztán a nagy zöld lehetőségből, a biztos 5+%ból minden választáson, lett cigánykérdés, fasizmus, diktatúra, zsidókérdés, és minden, amit az itthoni elitnek nevezett szárszói különítmény, és a külföld szeretne, de kb. senki sem kíváncsi rá az országon belül, leszámítva a maradék stabil 3%nyi szadesz szavazót.

Tényleg nem lehet más a politika!


Mivel rájuk szavazol, csodálod?


Tök egyszerű. Munkaalapú segélyezés. Egy számjegyű szja. Az alapvető élelmiszerek adója minimális. Van itt még mozgástér. És van még a bankokról mit leszedni. Max. elmennek, de marad azért itthon is bank.


"Nem értik Magyarországot."
Soha nem is értették!
Csak az a baj, hogy a jó magyar nép beszopta rendszerváltó hazugságokat, és egy Gyurcsány kellett, hogy felébredjen a kómából!


1,5 százalékon állnak. Ez a hajó 2010ben elment. Okai: cigánykérdés, fasizmusféltés, buzik, és a többi szdszes baromság szajkózása.


Tévedsz. Lsd. a fentebb felsoroltakat! :D


Ezért zavarták le gyorsan a nyerőgépes sztorit is ...

Lobbi vs. Lobbi


Biztos érni fog valamit, különösen ha az LMP nem jut be. Ha bejut, akkor meg visszahozza a szocikat, mert van az a pénz, az ismerősöd meg majd fogja a fejét, mint jópáran az MDF miatt pár éve, és szépen letagadja ha megkérdezik kire szavazott.

Csak a Fidesz. A többinek nincs létjogosultsága ebben a helyzetben. Ezt vagy megérti valaki, és VÉGLEG kipurcan a baloldal és az SZDSZ, vagy nem, és ismét elqurunk négy évet ...


A tanár nős, van gyereke is, vagy semmi különös?


T. Mandi!

Olyanok vagytok, mint az Index. Valaki megfogalmaz egy kritikát Bajnaiékról, először majdnem címlap, majd szépen leveszitek, és külditek fel a politikai söpredéket a semmilyen baromságaikkal. Az indexnél a riport címlap volt Szárszóról, majd csak a kizavarták volt címlapon, majd már az sem. Van az a pénz. Most éppen Reding botrányát próbálják megmagyarázni.

Képzeljük el ugyanezt Orbánnal és a Fidesszel! :D Ugye, ugye, szopós kettős mérce, meg az urban legends a jobbra tolódott indexről? :D


Változó vezetők, ugyanaz a csapat
"Ehhez kell megtalálni korunk Horn Gyuláját"(?)szarszökőkút -
"A termet megtöltő 300 emberre nincs jobb szó, mint a ballib értelmiség: Heller Ágnes és a Heti Hetes „humoristái”, TGM és a NapTV-vel televíziós történelmet író Gyárfás Tamás, egyetemi rektorok és főszerkesztők, Bojár Gábor és Horváth Aladár, volt Postabank VIP listás ügyfelek és mostani helyettes államtitkárok, jó részük tegező viszonyban „Feri”-vel. 300 nagyhatalmú ember, a rendszerváltás óta eltelt két évtized java részében hatalmon, pozícióban lévő társadalmi elit."
http://index.hu/velemeny/olvir..


Különös nekrológ
Gyárfás,Portik, Horn Gyula teremtett békét
http://mandiner.hu/cikk/201306..

Örökség
http://mandiner.hu/cikk/201306..

Egy laudáció
Schmidt Mária Horn Gyuláról
http://mandiner.hu/cikk/201306..Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó