Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. május 23. 16:50

Erőss a hegyek harcosa volt, a Hópárduc, aki sokáig legyőzhetetlennek tűnt, most azonban alul maradt az elemekkel vívott csatában.

„Erőss Zsolt a Kancsendzönga egyik lejtőjén valahol nyolcezer méter magasságban alussza örök álmát. Zsebében ott lapul a székely zászló, amivel még néhány napja oly büszkén fotózkodtak.

Tisztában volt azzal, hogy az életét kockáztatja minden egyes mászással. Talán úgy volt vele – akárcsak a valódi katonák – hogy az jelenti az igazi tisztességet, ha csatában esik el. Erőss a hegyek harcosa volt, a Hópárduc, aki sokáig legyőzhetetlennek tűnt, most azonban alul maradt az elemekkel vívott csatában.

Isten nyugosztaljon Erőss Zsolt! Aludd örök álmodat békében, ott fent a Csillagösvényen. Ahol nincs más csak a kristálytiszta kék ég, a Nap, és a Hold. Úgy, mint a lobogón, amellyel oly sok csúcsot meghódítottál.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/52625


Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Az ÉLET ÉRTÉKES!A feltámadás bizonytalan, az örök élet még inkább: születnek és meghalnak a csillagok is, hol lehetne a mennyország?
Mi értelme volt az egésznek, a hegy még mindég ott van, a hőst meg nem találják.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó