Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. május 2. 18:42

Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy ilyen pártban, amilyennek Hadházy – minden mentegető mondata ellenére – a Fideszt leírta.

„Hadházy Ákos nagyon nagy kárt okozott a pártjának. Nem tudja ugyan, de a lényegét leplezte le, annak a habarcsnak az összetételét tárta a nyilvánosság elé (a maga módján), amelyre úgy vigyáztak mindig is a Fidesz kis- és nagyvezérei, mint a Zwack az unikum receptjére. Egyre jobban szivárog ugyan a betonfal, egyre több fideszes beszél ki, de amíg név nélkül teszik, kit érdekel. Addig minden belülről származó információ elintézhető azzal, hogy ez csak a hazaáruló balliberális sajtó rágalomözöne. És hosszú távon sem tesz jót a pártjának, mint reméli, mert az Orbán által ezerszer átrostált vezetők közt és a vezetők által ezerszer átrostált tagságban nemigen maradt még néhány pártsejtre való ember sem, aki értené és helyeselné Hadházy purifikátori módszerét.

Hadházy Ákos nagy kárt okoz önmagának is. Nem azért, mert előbb-utóbb menesztik. Hanem azért, mert szemellenzős és naiv párthűségével, vagyis épp ezzel, hogy azt hiszi, ha kitálal, azzal segíthet a pártjának, megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy valóban erkölcsi lényként kilépjen a Fideszből. Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy ilyen pártban, amilyennek ő – minden mentegető mondata ellenére – a Fideszt leírta. S így megfosztja magát attól a lehetőségtől is, hogy alakítson egy neki tetsző, az ő normái szerint erkölcsös és a haza javáért az ő normái szerint munkálkodó konzervatív pártot.

Bár nem vagyok biztos benne, hogy a régóta várt és hiányolt magyar konzervatív pártot olyan embereknek kellene megalakítaniuk, akik önmaguk jellemzésére és konzervatív elkötelezettségük bizonyítására a dédapjuk által szerzett vitézi címet, a református lelkész apát és a saját kántorságukat hozzák fel érvként. Hogy világos legyen: Hadházy Ákossal nem az a baj, hogy vitéz és kántor, hanem az, hogy ezt tartja a legfontosabbnak elmondani önmagáról. Olyan hívószavakat, amelyekkel ismét csak a saját vezére hamis világához és ideológiájához igazodik.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/51727


32 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Zsófika, meddig nyomod itt még a ballib sirámot. Egyszer már elbúcsoztál. Örültem.


Azért én kíváncsi vagyok a pénteki sajtótájékoztatóra, mert még akármi is történhet. Még az is megtörténhet, hogy visszafele sül el a puska és galambhullás lesz.


Imádom, amikor erkölcsi ítészként lép fel egy Gyurcsány-rajongó vérszoci őskövület. Érdekes, hogy a megvesztegetett szoci képviselő esete, vagy a Hagyó-ügy, esetleg az őszödi beszéd idején nem erkölcsbíróskodott az öreglány, és nem mondta, hogy egy ilyen párt minimum nem szalonképes. Hadházi tisztességes ember, vitéz ős ide vagy oda. Persze az elvakult balos számára egy ilyen szó maga a "hortyfasizmus".

Válaszok:
Oblomov | 2013. május 2. 19:02

Tudod, mi a legnagyobb baj, Zsófika. Hogy ez a te szádból borzasztó hiteltelen. Ilyenkor nagyon hiányzik, hogy nincs egy olyan ellenzék, akire ne szakadna rá az ég, amikor erkölcsről beszél.


jav. horthyfasizmus


Mint benneteket, Mihancsik Zsófia,már mindenki leírt!!


A fidesz őrzi a cvak unikum receptjét...? Mi van? Lehet, hogy orbán már a kokakóla receptjét is lenyúlta? Kitelik tőle...
Csak annyit zsófika, hogy a "régóta várt és hiányolt" konzervatív párt megérkezett. Legalábbis az emberek túlnyomó többségének. Ha nem tűnt volna fel.


Csendesebben őskövületezzél, BM-sajtós.


"A „jobbak” ugyanazzal az önfelmentő magyarázattal, amelyet Hadházy Ákos is előad, s ez nem más, mint amivel az MSZMP egykori tagjai magyarázták a saját párttagságukat: „aki bármit szeretne tenni a jövőben is”, nyilván a haza érdekében, annak a pártdiktátumot el kell fogadnia."

Válaszok:
Antigoné | 2013. május 2. 19:05

Miért is?

Válaszok:
Oblomov | 2013. május 2. 19:21

Mert valóban süket duma a belülről bomlasztás hősi pózába helyezkedni. Aki már még akár egy demokratúrában is tagja marad egy bolseviki formációnak, az magának kapar. Vagy trafikot, vagy miegymást.


"Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy ilyen pártban.."
Sőt, az erkölcsi lénynek a dékában vagy az együtt2014-ben, a kónya-formációban, esetleg a grál-lovag szocik között van a helye!

És azok a "lobbik", amik nem pártalapon működnek, hanem a közös gyökerek (származás) alapján segítik egymást a tagok, azok rendben vannak, ugye?

Válaszok:
Berecskereki | 2013. május 2. 20:01

Szegény H.Á. a Galamusos Mihancsik sajnálkozik érte, de sztem igazi önmagát adja,mert úgy sajnálkozik Hadházyn, hogy közben emberileg porig alázza,/több mint cinikus, hogy a családja történetét is belekeveri/ hát én azt mondom aljas egy nőszemély.


:)
Nehezen hiszem, mert megszüntetik.


"Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy ilyen pártban, amilyennek ő – minden mentegető mondata ellenére – a ...t leírta. S így megfosztja magát attól a lehetőségtől is, hogy alakítson egy neki tetsző, az ő normái szerint erkölcsös és a haza javáért az ő normái szerint munkálkodó ... pártot."

A ...-ok helyére illeszthető panelek mások is lehetnek.

1. Őszöd után:"Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy ilyen pártban, amilyennek ő – minden mentegető mondata ellenére – az MSZP-t leírta. S így megfosztja magát attól a lehetőségtől is, hogy alakítson egy neki tetsző, az ő normái szerint erkölcsös és a haza javáért az ő normái szerint munkálkodó baloldali pártot."

2. Tocsik ügy után: "Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy ilyen pártban, amilyennek ő – minden mentegető mondata ellenére – az MSZP-t (SZDSZ-t) leírta. S így megfosztja magát attól a lehetőségtől is, hogy alakítson egy neki tetsző, az ő normái szerint erkölcsös és a haza javáért az ő normái szerint munkálkodó baloldali (liberális) pártot."

És még lehetne a sort végestelen végig folytatni Mihancsik elvtársnő kedves pártjaival...

Válaszok:
Berecskereki | 2013. május 2. 20:03

:D
Most mi a gondod? Ők alanyi jogon demokraták. Te, én és a többiek csak gyalogpolgárok vagyunk, néha nácik, antiszemiták, rasszisták, hogy a ranglétra is teljesítve legyen.


Tocsik Mártát ne emlegesd, mert Ő már végleg eltávozott. Most fentről vigyázz a társakra.


Látom, hogy szerzőnk bár megsértődne, ha nem demokratának tartanák, elbátortalanítani igyekszik azokat, akik demokrata módon viselkednek a korrupcióval szemben.

Ez nem más, mint a kommunista beidegződés. Ha egynek befogatom a száját a párt öklével, másik tíz is elhallgat.


Nehéz dolga van az ángyánoknak....:((


Nem mutter, ez itt a maga szomorú világa, itt senyved ebben a szörnyű elnyomatásban.


Minden szava igaz,ez Orbanisztán világa!


"Hadházy Ákos ... megfosztja magát attól a lehetőségtől is, hogy alakítson egy neki tetsző, az ő normái szerint erkölcsös és a haza javáért az ő normái szerint munkálkodó konzervatív pártot."


Ehelyett ő a fideszen akart jobbítani, ami valóban lehetetlen.


Erkölcsi lény egyszerűen nem maradhat meg egy olyan pártban, mint amilyen az mszP.

Erről ennyit, Zsófika.

Válaszok:
Fahrenheit 451 | 2013. május 3. 07:38

Magyarországon már ott tartunk, hogy hazafi nem párttag.


Beteg vagy ember. Magadra hagylak a hagymázas lázálmaiddal.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó