Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. április 13. 10:02

Nyílt levélben tiltakozik a magyar kormányt ért támadások ellen a Civil Összefogás Fórum és több magyar értelmiségi. Mint írják, levelüket kétezer, a Szellemi Honvédelem mozgalomhoz tartozó értelmiségi is aláírja.

Európa polgárait szólítja meg nyílt levelében a CÖF és az aláíró magyar értelmiségiek – írja az MNO. Az aláírók szerint a „Magyarország ellen folyó lejárató hadjárat” a baloldaliakhoz és a liberálisokhoz köthető, ők pedig a „magyarországi változás eredményeit szeretnék megsemmisíteni”. Arra kérik a levél olvasóit, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak a magyarországi történéseket illetően és ne hallgassanak a „nemzetközi médiát uraló baloldali és liberális értelmiségre”.

A levél aláírói közt található Dörner György, Bencsik András, Pataki Attila és Bayer Zsolt is, illetve, mint írják, a levelet szignózók között van az a kétezer „nemzeti érzelmű értelmiségi” is, akik csatlakoztak a CÖF által életre hívott Szellemi Honvédelem mozgalomhoz.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/50855


Összesen 178 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Hiányolom pl. a Professzorok Batthyányi Körének tagjait. Hol vannak?

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2013. április 13. 10:56

Végre! Már előbb kellett volna! De azokat is felelősségre kell vonni, akik hazájuk ellen elindították ezt az őrült kampányt! Vagy ezek védettek?!!


Végre! Már előbb kellett volna! De azokat is felelősségre kell vonni, akik hazájuk ellen elindították ezt az őrült kampányt! Vagy ezek védettek?!!


Egy igen szűk, ám annál militánsabb, hangoskodó, levitézlett réteg kivételével

ez az üzenet a magyar társadalom üzenete.

Nagyon időszerű, és csak köszönet illeti a kezdeményezőket.

Teljes mértékben egyetértek a benne foglaltakkal, és csatlakozom hozzá.

Mindent el kellene követni annak érdekében, hogy el is jusson a címzettekhez. A mostani, és sajátos, európai típusú "demokráciában" ez nem lesz könnyű.

Ráadásul a közöttünk élő Jágók, -bármennyire kisebbség -, igen nagy hangon adják a lovat a magyarságot támadók alá.


Teljesen hiábavaló szembesíteni a tényekkel azokat, akik elvakult vérbosi öszöneiktől hajtva csak zorbánozni tudnak.

A beléjük oltott magyargyűlölet végtelen.
És ebből fakad ezen az oldalon is az undorító(rasszista?) gyűlölködésük.

Válaszok:
nyugalmazott tanár | 2013. április 13. 10:36

Helyesbítek:
Teljesen hiábavaló szembesíteni a tényekkel azokat, akik elvakult véres, bolsevik, illetve fasiszta öszöneiktől hajtva csak zorbánozni tudnak.

A beléjük oltott magyargyűlölet végtelen.
És ebből fakad ezen az oldalon is az undorító(rasszista?) gyűlölködésük.


Nekik talán még nem ment el az eszük...


Én is. Hol van? Írassa alá vele is!


Mi ez a többes szám második személy? Én nem vagyok benne ( legalábbis hozzám senki nem jött aláírást kérni)


Elő kell szedni a 2003-ban aláírt, egyébként jó hosszú, un. "Csatlakozási Szerződést", és profi az uniós jogot ismerő szakértők segítségével tételesen igazolni, hogy a Szerződésnek megfelelően jártunk el. Különben nem veszik túlságosan komolyan az ilyen kezdeményezéseket.


A zseniális Teslán kívül, tudomásom szerint másnak ez még nem sikerült, a feltaláló viszont vagy 70 éve halott.


Tesla kiismerhetetlen volt, elég ha az elektromos autójára gondolunk, ahol valamiféle üvegcsövek töltötték az akkukat, de az is lehet, hogy elkészítette az első hibrid autót, a csövek meg csak porhintés volt.


Lássunk már tisztán!
Orbán előtt két út állott akkor, amikor átvette a Fidesz-KDNP a hatalmat.
Az egyik út az lett volna, amit a szociálliberális kormányaink - jóindulatú és kollaboráns elkötelezettségüket feltartott kézzel, és szorgos nyelvcsapásokkal bizonyítva - már 2004. óta bemutattak nekünk és amely út követése miatt a tökünk tele lett velük.
Orbán is megtehette volna ezt, és semmi baj sem lett volna a 2/3-al, a médiatörvénnyel, az alkotmányozással; veregették volna a vállát és a hátát lapogatták volna. Még az is lehet, hogy esélyes lett volna Barroso helyére. (A tehetsége okán, jobb jelöltet nem is találhatnának).
Viszont, ez esetben a Bajnai-Oszkó költségvetés miatt, már 2010-ben kemény megszorításokra kellett volna az országnak számítani. Csak néhány lehetséges lépés, ami kinézett a korabeli gyalázatos gazdasági állapotunk miatt: nyugdíjcsökkentés, vagyonadó, ingatlanadó, kemény elbocsájtások a közszférából, közalkalmazottak, köztisztviselők bérének legalább 25%-os csökkentése, tandíj bevezetése, egészségügy fizetőssé tétele. Csak a biztosakat említettem és ki tudja, mire lett volna még szükség ahhoz, hogy az érdektelen és közönyös, ám mérhetetlenül dogmatikus EU ízlésének megfeleljünk.
Ezzel szemben - mivel 2010. augusztusában a teljesen közönyös és minden belátásra képtelen és megátalkodottan bürokratikus EP beintett az orbáni felmentés kérésre, nem maradt más út, mint az, amelyet azóta is szikrázó szemmel és egyre dühödtebben támadnak az ótvaros bürokraták, természetesen a láthatatlan nemzetközi pénzpiaci hatalmasságok érdekeit szem előtt tartva.
Igen, ha Orbán nem akarta a nyomorunkat tovább fokozni, az országot a szakadék széléről oda bele is taszítani, akkor más szisztémát kellett választania.
A szisztéma bevált, hiszen 3 év alatt az ország magára talált, a mutatóink meglepően jól alakulnak, de a nemzetközi pénzvilág és megbízott bábjaik egyre dühödtebbek.

Most az a kérdés, meddig lehet a külön utas gazdaságpolitikával elmenni. Mert kérem szépen, nem a szőrszálhasogatóan nevetséges és előre kimódolt jogi kifogások jelentik a problémát. Ezek csak a dühödt pénzvilág érzelmi szubsztanciájának kézzel fogható megnyilvánulásai, amelyet a lakájaik szofisztikus vádiratba csomagolva, immár hetenként zúdítanak reánk.
Kíváncsi vagyok, de nagyon, Orbán és csapata megtalálja-e azt a mesgyét, amelyen tovább balanszírozhatunk anélkül, hogy a gatyánk is veszélybe kerüljön a nyugati demokraták miatt.
Ezt kellene Európa polgáraival megérttetni.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó