Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. április 13. 10:02

Nyílt levélben tiltakozik a magyar kormányt ért támadások ellen a Civil Összefogás Fórum és több magyar értelmiségi. Mint írják, levelüket kétezer, a Szellemi Honvédelem mozgalomhoz tartozó értelmiségi is aláírja.

Európa polgárait szólítja meg nyílt levelében a CÖF és az aláíró magyar értelmiségiek – írja az MNO. Az aláírók szerint a „Magyarország ellen folyó lejárató hadjárat” a baloldaliakhoz és a liberálisokhoz köthető, ők pedig a „magyarországi változás eredményeit szeretnék megsemmisíteni”. Arra kérik a levél olvasóit, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak a magyarországi történéseket illetően és ne hallgassanak a „nemzetközi médiát uraló baloldali és liberális értelmiségre”.

A levél aláírói közt található Dörner György, Bencsik András, Pataki Attila és Bayer Zsolt is, illetve, mint írják, a levelet szignózók között van az a kétezer „nemzeti érzelmű értelmiségi” is, akik csatlakoztak a CÖF által életre hívott Szellemi Honvédelem mozgalomhoz.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/50855


244 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Sokan aláírták, helyesen. Amit ma Európa művel Magyarországgal, az minden kritikán aluli. Nem egyszerűen felháborító, hanem egy egészen mély és súlyos problémát tár fel: Európa halálát. Európa ma egy zombi, valakik hátulról mozgatják ezt a holttestet, és mivel MAGYARORSZÁG ÉLNI AKAR, a hullák gyűlöletének céltáblája.

MÁRPEDIG MAGYARORSZÁG ÉLNI AKAR! ÉS ÉLNI FOG.

Válaszok:
trallala | 2013. április 13. 10:16
koronaszep | 2013. április 13. 12:10

Hiányolom pl. a Professzorok Batthyányi Körének tagjait. Hol vannak?

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2013. április 13. 10:56
koronaszep | 2013. április 13. 12:07

Te, és amit orbánék csinálnak Magyarországgal, azzal mi van? Attól fog Magyarország élni? És mi legyen a számotokra elfogadható új államforma: a fasizmus lehetőleg náci mintára, a kommunizmus Rákosi-módra, esetleg a feudalizmus Horthy-mintára, vagy ezek mindhárom fajtájának a magyar érzülethez legjobban illeszkedő elemei?

Egyébként meg:

"Kirúgják a Fideszt az Európai Néppártból"

http://index.hu/belfold/2013/0..

Barmok. Vérezzetek csak, de Magyarország nélkül.

Válaszok:
Zozzz | 2013. április 13. 13:56

...hadd tudja meg az egész világ,...hogy, mekkora barmok vagytok..


Jah, támadjak Magyarországot... Ti szellemi honvédők, mert a Fidesz egyenlő az országgal ugye?


Végre! Már előbb kellett volna! De azokat is felelősségre kell vonni, akik hazájuk ellen elindították ezt az őrült kampányt! Vagy ezek védettek?!!


Végre! Már előbb kellett volna! De azokat is felelősségre kell vonni, akik hazájuk ellen elindították ezt az őrült kampányt! Vagy ezek védettek?!!


Sajnos kellenek ezek a primitívek, mert minden szavazatra szükség van a libsikomcsik ellen.

Szerintem ők a jobbikból szöktek, de szerencsére nem fogatlan jobbikos gárdista fajta.


Azért ezzel a véráldozattal csak óvatosan és a többesszám kicsit hevesnek tűnő túlzás.
De tiszteletre méltó a nemzetért és a kormánypártért aggódó hevület...

Egyébként a felhívás egy logikusan felépített gondolatsor és valóban hiánypótló az európai médiapiacon, ahol azért megvan az egészséges - nagyjából 50-50 %-os... - egyensúly a médiában...

Csak nyugaton valahogy a jobbos média nem áll ki ezerrel a magyar kormánypárt mellett...

Vajh' miért nem ?

Szal ez lenne itt a fő kérdés...

Válaszok:
trallala | 2013. április 13. 10:31

Mely koordináták mentén található az a párhuzamos univerzum, melyben élsz...?

(Különösen az vicces, hogy "a gazdaság rendbetétele a 2010-es görögcsőd után" - ezt talán még maga Selmeczi Gabika sem merné kiejteni a száján, de te igen)

Válaszok:
trallala | 2013. április 13. 10:32

Egy igen szűk, ám annál militánsabb, hangoskodó, levitézlett réteg kivételével

ez az üzenet a magyar társadalom üzenete.

Nagyon időszerű, és csak köszönet illeti a kezdeményezőket.

Teljes mértékben egyetértek a benne foglaltakkal, és csatlakozom hozzá.

Mindent el kellene követni annak érdekében, hogy el is jusson a címzettekhez. A mostani, és sajátos, európai típusú "demokráciában" ez nem lesz könnyű.

Ráadásul a közöttünk élő Jágók, -bármennyire kisebbség -, igen nagy hangon adják a lovat a magyarságot támadók alá.


1. Itt volt a Velencei Bizottság. Martonyi hívta őket, Répássy fogadja. Átadja az angol verziót. Megállapítja, elfogultak a bizottság tagjai.
2. Eközben Navracsics vívja csatáját Vivien asszonysággal. Elfogultsággal, szakmaiatlansággal vádolja. Azt mondja, Barroso biztos másként gondolkodik, mint Redding.
3. Barroso szóvivője hamar-gyorsan kiadja közleményét, Barrosos éppen úgy látja a dolgot, mint Redding asszonyság.
4. Eközben dúl a levelezés.
5. Navracsics a nap végén HÍR TV nézői előtt Barroso-t fenyegetőzéssel vádolja meg, miután az említést tesz arról, hogy meg fogják indítani a kötelezettségszegési eljárást uniós szabályok megsértése miatt.

Válaszok:
BCD-92 | 2013. április 13. 10:42

Áhh, ezeknek én már nem is válaszolok. Ahogy VitézMunkásőr cimboránk írta, túl büdösek ahhoz, hogy az "igazság" beléjük harapjon:D


Teljesen hiábavaló szembesíteni a tényekkel azokat, akik elvakult vérbosi öszöneiktől hajtva csak zorbánozni tudnak.

A beléjük oltott magyargyűlölet végtelen.
És ebből fakad ezen az oldalon is az undorító(rasszista?) gyűlölködésük.

Válaszok:
nyugalmazott tanár | 2013. április 13. 10:36

Helyesbítek:
Teljesen hiábavaló szembesíteni a tényekkel azokat, akik elvakult véres, bolsevik, illetve fasiszta öszöneiktől hajtva csak zorbánozni tudnak.

A beléjük oltott magyargyűlölet végtelen.
És ebből fakad ezen az oldalon is az undorító(rasszista?) gyűlölködésük.

Válaszok:
Justicia | 2013. április 13. 20:43

"De még mennyire hogy életveszélyes nekik Orbán! Ha nem buktatják meg rövid időn belül, akkor egy-két éven belül (de lehet már holnap) összeomlik az egész nyugati világrend, az EU, az USA, a kapitalizmus, a liberalizmus, a demokráciák, minden.

Nem kerülhetik el a végzetet, mert Orbán elvtárs felszámolja a nyugati világot a Civil Szellemi Hadsereggel."Elárulnád nekünk mi az amit szedsz?
Merthogy ütős, az biztos.

Válaszok:
egykettő | 2013. április 13. 21:16

Keményen harcolnak a küzdő felek - a mindenkinek győzelemmel felérő döntetlenért.

Kemény a meccs - de izgalmasnak tűnne a játék, ha nem tudná előre az ember gyereke a meccs végi döntetlent és a sportszerű összeborulást...

A karaván meg közben halad...következetesen és szisztematikusan...


orbán teszteli a népet, hogy vajon leesik-e nekik, hogy csupán egy fasiszta elmebetegnek látszó diktátor.

A híveinek nem esik le. Egy részüknek tök mindegy, "hisznek" a vezérben, még ha a fejükre is szarik. Más részük a haszonélvező. Talán van még egy csekély hányad - bár én már nem nagyon reménykedem -, akik talán felébrednek, amikor az EU és általában a demokratikus világ totálisan kiközösíti orbánt és sajnos egész Magyarországot, és marad nekünk havernek Azerbajdzsán és Putyin kurva kemény pénzért, mert hogy ott aztán tényleg nincs ingyenebéd!


Te sötét barom! Az EU addigra kiírja orbánt a világ demokratikus, gazdag, innovatív és fejlődő részéből, és a továbbiakban Reding, Barossó, az Európai Néppárt, az Európa Tanács stb. még köpni se fog a hullájára.

Válaszok:
miloka | 2013. április 13. 10:55

Szeretnétek!
Lesz még a részetekről pofára esés.


Nekik talán még nem ment el az eszük...


Én is. Hol van? Írassa alá vele is!


A munkásőr színvonalú hozzászólásaid talán otthonra, a családodnak tartogasd. Biztos megszokták már.


Á, ez ezeknek nem számít. A hír ráadásul úgy szólt, hogy agyonvertek egy "románt" - aki amúgy Erdélyből jött át, csak még nem folyamodott állampolgárságért. Az se számít, hogy orbán visszamenőleg törvénykezik, hogy feláll a parlamentben, és "felháborítónak" minősít egy bírósági ítéletet, melyet az ő törvényei alapján hoznak, hogy egész Európa előtt jelenti ki, hogy a(z ŐŐŐ) köztévé(jé)ben egy szempillantás alatt repül bárki, aki hazugságokkal traktálja (Őfőméltóságát) bírálja, ŐŐŐŐŐ utasítja a pintért, hogy vonasson vissza egy rendőrségi engedélyt, amit az ŐŐŐŐ törvényei alapján hoztak - és ezeknek az orbánrajongó birkáknak EZ a jogállam.

Sebaj. Remélem, egyszer őket is utoléri.


Közbevetőleg, hogy például mi ellen tiltakoznak ezek a cöfös szellemileg súlyosan alultáplált orbánseregek például:

"Levélben fordult Áder Jánoshoz az Együtt-PM Szövetség, amelyben arra kérik az államfőt, hogy kezdeményezze a választási eljárásról szóló törvény alkotmánybírósági normakontrollját. Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a hétfőn elfogadott jogszabály nem ad megfelelő jogállami garanciát a választások tisztességes lebonyolítására. Hangsúlyozta: a törvény alapján nem lehet tudni, hogy hány határon túli magyarnak van szavazati joga, miközben az is ellenőrizhetetlen, hogy csak a választójoggal rendelkezők voksolnak majd külföldről. Azt érthetőnek nevezte, hogy a határon túli szavazók névjegyzéke nem nyilvános, mert például Szlovákia és Ukrajna „meglehetősen ellenségesen” viszonyul a kettős állampolgárokhoz. Emlékeztetett arra, hogy emiatt korábban azt kezdeményezték, a külföldön regisztrált szavazók számát országonkénti bontásban való hozzák nyilvánosságra, de ezt a kormánytöbbség nem támogatta."


Abban egyetértünk, hogy mi a kormány útja. Többek között a külföldi " pénzdiktatúra " felszámolása. Ez maximálisan dícséretes dolog.
A különböző külföldi " extraprofitok " leépítésével 2 % alá csökkenhet a pénzromlás üteme és az alacsonyabb jegybanki alapkamat mellett több pénz maradhat a " zembereknél " és a családoknál, amitől nőhet a " nép " vásárlási kedve, ami növelheti a " zállam " bevételeit és javíthatja a " szavazók " hangulatát.
Satöbbi...

Szal ez egy böcsületes PATRIÓTA SZOCDEM politikai mechanizmus.

Böcsületes hazafinak nem is lehet baja vele...

Elviekben...

Xarban is vannak kritikailag a papíron balpártok'...meg a híveik is :)


Nem éppen! És nem éppen a "ballibek"! Büdösek vagytok ti már minden Magyarországon és határon túl élő magyar és nem magyar embereknek szerte a világon. A facebookon láthatsz névvel és arccal éppen elég, a véleményét nyíltan felvállaló embert akár orbán, akár lázár, akár deutsch és a többi qúrmánytag és egyéb állatfajták oldalán.

Nem mindenki fél tőletek, sokan még azok se, akiknek még van veszíteni valója! Pedig mindent megtesztek ezért!

Szakad a cérna, repül a pofon, nem sokáig cöfösködtök már!

Válaszok:
Kalányos Tarzan | 2013. április 13. 11:20

önleleplező ostobaság. Európa kb. fele konzervatívnak tartja magát, az meg személyes tapasztalata nagyjából minden európainak, hogy le sem szarja Magyarországot, nem hogy világ-összeesküvést építsen egy ennyire jelentéktelen kis ország ellen.

Észak Korea viszont átvehetné a formulát, az országnév kicserélésével.


Nem a faszt. Énekelsz is majd hozzá, büdösbogár.


Feltétlen szükségesnek tartom a külföldön élő magyar értelmiségiekkel felvenni a kapcsolatot,akik velünk szimpatizálnak,mint Lipták professzor úr,Fischer úr,Mándoki úr,hogy segítsenek megcáfolni azt a sok hazugságot amit a hazai balliberális tábor terjeszt a világban

Válaszok:
Justicia | 2013. április 13. 20:38

Nagyon rossz ötlet volt a nyílt levél. Nemzetközi szinten is kiteregetik paranoid összeesküvés elméleteiket, és azt a látszatot akarják kelteni, mintha a magyarok nagytöbbsége egyetértene velük, pedig ezzel sokan nem értenek egyet a kormánypártok támogatói közül sem. Saját helyzetértékelésemet a Kaleidoscope blogban írtam le: http://kaleidoscope.blog.hu/20..


szemlátomást annyira átöblítették az agyukat naranccsal/közpénzzel, hogy azt sem képesek felfogni, hogy ezzel a cirkusszal max visszaigazolják és nem cáfolják a bolseviktatúra szánalmas imázsát

jajjbáncsák a kim-jong-orbán efftársat, ideje a felcsúti atomrakéta programnak

Válaszok:
egykettő | 2013. április 13. 21:21

"egy-két éven belül (de lehet már holnap) összeomlik az egész nyugati világrend, az EU, az USA, a kapitalizmus, a liberalizmus, a demokráciák, minden."
Nem kell ehhez Orbán,megayez majd magától!


Sajnos nincs még fenn az ATV oldalán a tegnapi Csatt. A rinocéroszvastagságú arcbőrét folyamatosan levedlő és újabbra cserélő bencsik akkorát égett "szkítamotoros" és általában véve náci-ügyben, hogy másodpercekre egyenesen kómába esett, a szeme meg úgy ugrált, mint a csapdába esett cerkófmajomnak... Lélegzetelállító volt:D


"levelüket kétezer, a Szellemi Honvédelem mozgalomhoz tartozó értelmiségi is aláírja."

Az ilyen elnevezésekkel (Szellemi Honvédelem) rengeteg embert tartanak távol a mozgalmuktól. Hiába értek egyet a kezdeményezésükkel, egy ilyen elnevezés hallatán már is három lépés távolságra maradok tőlük.


Benne vannak, nyugi.
Attól nem vagytok többen, hogy időről időre új néven - szellemi honvédő - nevezitek magatokat.
Ez attól még egy halmaz maradt.

Válaszok:
trallala | 2013. április 13. 12:18
Antigoné | 2013. április 13. 12:42

Ismerős duma a haldokló kapitalizmusról (Európáról) ...
A kapitalizmus a tönk szélén áll,de mi egy lépéssel megelőztük !
(asszem' Hofi )


Ezt pont 26 másodpercig bírtam, utána muszáj volt egy másik klasszikust előkaparni: http://www.youtube.com/watch?f..

:XD


Nevükön nevezve: szellemtelen horda. Odaszellentett egyet a Júniónak.


Miért a 2009 es adatot citálod, miért nem a kormányváltáskorit ?
Ha meg akarod mérni az Orbán Matolcsy tandem teljesítményét - amit rajtatok, Békemeneteseken kívül senki sem lát -, akkor az átvételkori állapotokat kell alapul venni.


Gyerekeket már oktatják - tornaórában meditáció. Igaz, nem tibeti módra, elég, ha a zsivány kölkök csak (végre)csendben nézik a kék eget. (Szerencsére, teszem hozzá...)


Azok még Gergényi rendőrei voltak, Pintér rendőrei sohasem bántottak volna egy potenciális Fidesz szavazót...


Igen, ezt mutatja, szerintem is.


Most az a kérdés, állatkerti csimpánz, hogy szerinted ki áll a rácsnak a melyik felén?


Köszönjük Fidesz, Köszönjük Viktor, hogy huszonegynehány évvel a rendszerváltás után kivezeted a tieidet és az országot Európából !
Hová ?
A Jóisten tudja, valami félázsiai, belső, hátsó - Ázsiai szteppére, ugarra ?
Az újkori magyar történelem legkártékonyabb figurájává küzdötted le magad !


Ezt amúgy a rendőröket védő valamelyik "zseniális" ügyvéd találta ki, hogy a perben majd azt állíthassa, rátámadott a halottt a zsarukra, azért verték péppé.
Ettől még kis napi groteszk a többi cöfös és egyéb nagy mellett.


Valahogy le kell frankózni, így ment ez a kádár rendszerben is.
Ha nincs jogállam, nincs jogbiztonság, a hatalom különböző ágai - bogai, önkényesen és kontroll nélkül, gyakorlatilag bármit megtehetnek.
Vérlázító !


Hofi orbánról sose elévülő standupja.


ja hogy te a bit.ly-t használod! Próbáljam azzal?


Azért nem egészen .
Egy paranoid személyiség fejében létező párhuzamos valóság nem egy " legitim felállás " !
Van egy valódi valóság .


Ilyenkor átmenetileg szünetel a "nemzettudat".


Európa halott, Magyarország él !
Kíváncsian várom, mikor hirdeti meg a kormány a (köz)munkaversenyt, mikor lesz kötelező a békekölcsön jegyzése.
Esetleg lehetne egy 5 éves terv is, a választásokig van még egy év, utána négy, az pont kijön.


Mi ez a többes szám második személy? Én nem vagyok benne ( legalábbis hozzám senki nem jött aláírást kérni)

Válaszok:
koronaszep | 2013. április 13. 12:48

Akkor bocs, de én automatikusan a " Béke/menet/táborba" soroltalak .
Helyesbítés : Attól nem lesznek többen ...


Itt vagy Te, majd szólsz !
" A forradalom megmozgatja az agyat !
Szorgos népünk győzni fog "
http://www.youtube.com/watch?v..


Elő kell szedni a 2003-ban aláírt, egyébként jó hosszú, un. "Csatlakozási Szerződést", és profi az uniós jogot ismerő szakértők segítségével tételesen igazolni, hogy a Szerződésnek megfelelően jártunk el. Különben nem veszik túlságosan komolyan az ilyen kezdeményezéseket.


"Ezt a gyöngyszemet meddig érlelted magadban, Lois ?"

Hogy ki nem számol és mivel ?
:-)))
Ez jó, komolyan.


" Nyílt levélben tiltakozik a magyar kormányt ért támadások ellen a Civil Összefogás Fórum és több magyar értelmiségi. Mint írják, levelüket kétezer, a Szellemi Honvédelem mozgalomhoz tartozó értelmiségi is aláírja. "

'szó bennakad hang fennakad lehellet megszegik'
(Arany János - Facepalm)


Ez az ostobaság kvintesszenciája.
A legitim hatalomszerzés még nem jogosít fel bármire.
Képviseleti demokráciában nem kötött mandátummal hatalmazzuk fel a kormányt, a képviselőket, tehát - mint a Fidesz példája is mutatja - egy demokratikusan felhatalmazott kormány viselkedhet antidemokratikusan.
Avval meg miért ne lehetne baja a szövetségeseinknek, a világnak ?

Válaszok:
Gépész53 | 2013. április 13. 14:45

Ne keverd magadat a magyarokkal, beleértve Konrádot, Lendvait, Hellert ésatöbbi. Főleg ne százmilliózzál faszparaszt, amikor orrbán épp a Népi Kínának nyal, Putyin lovát csutakolja, de még a baltásgyilkost is "ingyér" adja Azernak mindaddig, amíg az ő és haveri körének véletlenül rálátása nem lesz a svájci (...) bankszámláikra.

Válaszok:
trallala | 2013. április 13. 13:18

ez lemaradt: ...bankszámláikra a magyaroknak.


a bencsik? sehol! de egy jó röhögést még megér, ahogyan a tudálékos, de végtelen ostoba kerényi is. na az is remekül szerepelt. egy élmény volt!:D


A zseniális Teslán kívül, tudomásom szerint másnak ez még nem sikerült, a feltaláló viszont vagy 70 éve halott.

Válaszok:
trallala | 2013. április 13. 13:47

Teslának se csak hogy tudd.

Válaszok:
Gregorius | 2013. április 13. 14:20

Trallala! Trallala :)


nem értem miért nem szerveznek Békemenetet Brüsszelbe ?

kaptak annyi közpénzt, hogy simán beleférne a buszoztatás


Tesla kiismerhetetlen volt, elég ha az elektromos autójára gondolunk, ahol valamiféle üvegcsövek töltötték az akkukat, de az is lehet, hogy elkészítette az első hibrid autót, a csövek meg csak porhintés volt.


Ezt kár nekik magyarázni, úgysem értik!
Nem értik, hogy a demokrácia nem terjedhet odáig, hogy felszámolja önmagát!
Nem értik, hogy az EU igenis beleszólhat abba, hogy mit művelnek, akárhány harmaduk van!
Én azért nem is vitázom az itt hozzászólók többségével, mert azonkívül, hogy libsi-komcsi-egyéb vagy, nincs más érvük!


A magyar külpolitika megy az események után. Már ha megy.

Sokan mondjuk, hogy kezdeményezni kell és támadni sem ártana.

Amig tele van ballibsivel a külügy meg az összes minisztérium addig nem is lesz másképpen.


Le vagy maradva egy brossurával,ezt nevezik összevonásnak.1.Kevés vagy,mint mackósajtban a brummogás.2.Kevés vagy mint árvaházban a szülői értekezlet.


Természetesen nem tartom magam tévedhetetlennek, de azt, hogy melyikünk gondolkodik jobban, majd az idő fogja megmutatni.
Pont azok hagyják szerintem figyelmen kívül a világpolitika rezdüléseit, akik ezt a levelet írták és aláírták.


CÖF?
PÖCS!!! Politikai Önkontrollmentes Csoport! Ennyit erről.


jól behergelted magad, úgy látom.

ekkora a baj? vagy ma ezért a produkciódért kiemelt bérezést kapsz?

ne idegeskedj, ez csak egy gyenge fórum


Miért vagy ilyen morcos kis ólomkatona?Szegény édesanyád már megint nem ért rá kielégíteni?Eszembe jutott rólad a határőrségnél az egyik parancsnokom,aki ha látta,hogy valamelyik határőr ideges parancsba adta:irány a klotyó húzogasd meg a dákót még el nem csöppen,attól megnyugszol.Ajánlom neked is ha már a muter foglalt.


Lássunk már tisztán!
Orbán előtt két út állott akkor, amikor átvette a Fidesz-KDNP a hatalmat.
Az egyik út az lett volna, amit a szociálliberális kormányaink - jóindulatú és kollaboráns elkötelezettségüket feltartott kézzel, és szorgos nyelvcsapásokkal bizonyítva - már 2004. óta bemutattak nekünk és amely út követése miatt a tökünk tele lett velük.
Orbán is megtehette volna ezt, és semmi baj sem lett volna a 2/3-al, a médiatörvénnyel, az alkotmányozással; veregették volna a vállát és a hátát lapogatták volna. Még az is lehet, hogy esélyes lett volna Barroso helyére. (A tehetsége okán, jobb jelöltet nem is találhatnának).
Viszont, ez esetben a Bajnai-Oszkó költségvetés miatt, már 2010-ben kemény megszorításokra kellett volna az országnak számítani. Csak néhány lehetséges lépés, ami kinézett a korabeli gyalázatos gazdasági állapotunk miatt: nyugdíjcsökkentés, vagyonadó, ingatlanadó, kemény elbocsájtások a közszférából, közalkalmazottak, köztisztviselők bérének legalább 25%-os csökkentése, tandíj bevezetése, egészségügy fizetőssé tétele. Csak a biztosakat említettem és ki tudja, mire lett volna még szükség ahhoz, hogy az érdektelen és közönyös, ám mérhetetlenül dogmatikus EU ízlésének megfeleljünk.
Ezzel szemben - mivel 2010. augusztusában a teljesen közönyös és minden belátásra képtelen és megátalkodottan bürokratikus EP beintett az orbáni felmentés kérésre, nem maradt más út, mint az, amelyet azóta is szikrázó szemmel és egyre dühödtebben támadnak az ótvaros bürokraták, természetesen a láthatatlan nemzetközi pénzpiaci hatalmasságok érdekeit szem előtt tartva.
Igen, ha Orbán nem akarta a nyomorunkat tovább fokozni, az országot a szakadék széléről oda bele is taszítani, akkor más szisztémát kellett választania.
A szisztéma bevált, hiszen 3 év alatt az ország magára talált, a mutatóink meglepően jól alakulnak, de a nemzetközi pénzvilág és megbízott bábjaik egyre dühödtebbek.

Most az a kérdés, meddig lehet a külön utas gazdaságpolitikával elmenni. Mert kérem szépen, nem a szőrszálhasogatóan nevetséges és előre kimódolt jogi kifogások jelentik a problémát. Ezek csak a dühödt pénzvilág érzelmi szubsztanciájának kézzel fogható megnyilvánulásai, amelyet a lakájaik szofisztikus vádiratba csomagolva, immár hetenként zúdítanak reánk.
Kíváncsi vagyok, de nagyon, Orbán és csapata megtalálja-e azt a mesgyét, amelyen tovább balanszírozhatunk anélkül, hogy a gatyánk is veszélybe kerüljön a nyugati demokraták miatt.
Ezt kellene Európa polgáraival megérttetni.

Válaszok:
egykettő | 2013. április 13. 21:33

A legitimáló népre vonatkozhat a kollektív bűnösség vádja.


Sokkal hatásosabb lenne, ha a békemenet gyalog ! menetelne Brüsszelbe. Újkori kereszteshadjáratot kell indítani,Bayer- Bouillon G.vezetésével. Minden résztvevő + 20 % rezscsökkentést kapna,további javaslatokat a CÖF-nél kell leadni.

Nem egyszer kérdezték meg svéd ismerősök, hogy "ugye te nem ezekre a... szavaztál ?"
(Adalék az ország-imázshoz.)


A magyayr nyelvben háta mögött senki nem urazunk, cselédmentalitás.

Válaszok:
Justicia | 2013. április 13. 20:41
geraz51 | 2013. április 13. 21:22

jav: A magyar nyelvben háta mögött senkit nem urazunk, cselédmentalitás.
Mellesleg a külföldön élő magyarok véleménye nem mérvadó. Csak az tudja milyen a leves, aki evett belőle.


Mióta magyargyűlölet orbánt bírálni ?


"közben Orbán utazik, százezrek előtt beszédet mond, ismerik egész Európában,..."
Hová is utazott eddig ? kik hívták meg ? hol volt a százezer ember ? itthon. Ismerik Európában ? valóban de ő nem híres, hanem hírhedt és ez mekkora különbség !


Sajnos a humorérzékre nincs orvosság.


Pontosan.
Engem a régi albán viccekre emlékeztet az akció, csak mintha az albánok maguk gyártanák őket.


A MAGYAR NYELVBEN HELYESEN ÍRUNK.Aki ilyen rövid mondatban három helyesírási hibát elkövet,az vagy hülye vagy részeg.Én az előbbire gyanakszom.


Az a baj, hogy te sem érted, hogy várhatnád el egy eu polgártól? Orbánék komoly megszorításokat hajtottak végre és nyugdíjpénzeket költöttek folyó kiadásra, ettől került egyensúlyba a költségvetés (és ezért van recesszió). Azaz pontosan azt csinálták, amit bárki más csinált volna, csak ezt olyan köntösbe csomagolták, hogy a hívők könnyen benyelték. Tehát az érdemük nem az, hogy nem volt megszorítás, hanem az, hogy a társadalmi béke megtartása mellett hajtották végre.

Válaszok:
simonvitéz | 2013. április 13. 22:23

Nono, azért ha olyan komolyak lettek volna azok a megszorítások, akkor Orbánék kaptak volna jó néhány vállveregetést meg buksisimogatást az IMF-EU párostól. Ilyenre te emlékszel?Annyira meg kérlek ne nézd hülyének a magyar választót, hogy beszop egy "megszorítást" anélkül hogy ne büntetne komoly népszerűségvesztéssel. Az elmúlt 23 évben tudod kupálódtunk..

Válaszok:
egykettő | 2013. április 13. 22:25

Színvonal alatt : x.


Nem, én a megszorításokra emlékszem. Tudod mi az? Pl. ÁFA emelés.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó