A Gój Motorosok is elhatárolódnak az Adj gázt!-tól

2013. április 8. 15:55

A Gój Motorosok Mandinernek nyilatkozó elnöke, Mészáros Imre elmondta: nincs közük az Adj gázt! néven az Élet menete napjára szervezett motoros felvonuláshoz, amit ízléstelennek is tartanak.

Az Imi Blues néven is ismert Mészáros Imre, a Gój Motorosok elnöke a Mandinernek elmondta: a társaságának nincs köze az Adj gázt! motoros felvonuláshoz, amit április 21-én tartanának homályos hátterű motoros bandák. Mészáros szerint ők és az általa megkérdezett motoros klubok nem tudtak a rendezvényről, nem vettek részt a szervezésében, és nem is támogatják azt. Mészáros szerint az Adj gázt! időzítése ízléstelen, és a motoros társadalom elítéli azt.

A motoros klubvezető szerint három,  pár főből szerveződés, a Nemzeti Érzelmű Motorosok, a belőlük kivált Szkíta Motorosok és a tavaly alakult Gárda motorosok szervezhették az Adj gázt!, amin valószínűleg csekély létszámban vennének részt motorosok.

A Mandiner az Adj gázt! feltételezett szervezőit is igyekezett elérni telefonon, ám eddig még nem sikerült a kapcsolatfelvétel.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/50623