A fiatalok a Jobbikra szavaznak

2013. február 17. 13:08

Magyar fiatalok! Köszönjük, hogy nem hagyjátok magatokat félrevezetni. Köszönjük, hogy reményt adtok egy szebb jövőre.

2013. február 17. 13:08
Vona Gábor
Facebook

„Már az index.hu is elismeri, hogy a fiatalok a Jobbikra szavaznak. Mi régóta tudjuk, de a jobb- és balliberális média eddig nagyrészt hallgatott róla. Most adatok is igazolták, amit mi régóta mondunk: a jövő generációja között már a Jobbik a legnépszerűbb.

Nem lennék meglepve, ha ezután a sokk után a következő kutatásokban hirtelen kimutatnák, hogy ez nem igaz, hogy a Jobbik visszaesett a fiatalok között stb. Ezt azért még sem tűrhetik... Gondoljunk bele, mi mindent tesznek ellenünk, nagy közös tüntetések, folyamatos elhallgatás, lejáratás, címkézés, gyalázás, elhatárolódás és megannyi próbálkozás. Azért az elég elkeserítő lehet nekik, hogy a leendő magyar értelmiséget ez az izzadtságszagú erőlködésük egyáltalán nem hatja meg.

Magyar fiatalok! Köszönjük, hogy nem hagyjátok magatokat félrevezetni. Köszönjük, hogy reményt adtok egy szebb jövőre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paperheart
2013. február 18. 21:15
Én is fiatal vagyok és egyáltalán nem támogatom a Jobbikot. Szerintem egy szélsőséges nemzetiszocialista párt, aki ha hatalomra kerül, innen még jobban menekülni fognak az emberek. A barátaim, sőt az évfolyamtársaim is fiatalok és ahogy a beszélgetésekből leveszem egyikük sem szimpatizál velük...mi valahogy kimaradtunk a felmérésekből.
vorallgemeinen
2013. február 18. 20:18
Lehet, hogy a Jobbikra főleg a fiatalok szavaznak, de én vitatkoznék azzal a ténnyel, hogy ennyien, tudtommal ezt a felmérést olyan emberek készítették, akiknek a statisztikához nem sok közük van....ennyi erővel más párt meg másmilyen felmérést hoz le???
Tóth Imre
2013. február 18. 20:02
Ez a huza-Vona :-D Nagyon nagyokat mondó szája van a gyereknek. Szerintem ő el is hiszi, amit mond, de mi fiatalok nem tudjuk ezt elhinni!!!!
Tóth Imre
2013. február 18. 19:59
A napokban láttam, hogy 3 árpádsávos, "nagymagyarországos" matricával ellátott autó ment el előttem. Csodálkoztam, hogy ennyire elterjedt lett ez a megkülönböztetési forma? Aztán úgy döntöttem számolni fogom...Elment 10-20-30, majd 40 autó és egyiken sem láttam ilyen matricát, onnantól nem számoltam, mert megnyugtató volt, hogy az emberek nagy többsége nem vállal közösséget ezzel a náci eszmerendszerrel... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik