Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. október 11. 08:23

Kedves Feri, te sajnos egy olyan „sérült focista” vagy, aki habozás nélkül letalpalsz és fellöksz bárkit a saját csapatodban is, csak hogy ne legyen annyira feltűnő a te sérülésed.

„Kedves Feri! Oszkó Péter, akit én nagyra tartok a hazai politikában, nemrégiben egy találó hasonlattal élt veled kapcsolatban. Azt írta a világhálón, egy népszerű közösségi oldalon, hogy te egy olyan sérült focista vagy, aki sérülése ellenére nem megy le a pályáról és minden akcióban benne akar lenni, minden gólpasszt magának követel.

Bevallom, hogy én – Dávid Ibolya után szabadon – nem értek a focihoz, de ezt az Oszkó-i gondolatot most mégis tovább vinném. Kedves Feri, te sajnos egy olyan »sérült focista« vagy, aki habozás nélkül letalpalsz és fellöksz bárkit a saját csapatodban is, csak hogy ne legyen annyira feltűnő a te sérülésed. Ez pedig nem túl szép dolog szerintem. Sőt...

Ráadásul lelki szemeim előtt most felrémlik egy évekkel korábbi, furcsa meccs, ahol egy idős, szimpatikus csapatkapitány felhozott a pályára egy fiatal, tehetséges csatárt. Azután a »meccs« első negyedórája után a fiatal csatár az idős csapatkapitánya mögé lopózott és úgy felrúgta, hogy csak úgy nyekkent szegény Medgyessy...

Bevallom, hogy ezt én akkor elfogadtam. Azt gondoltam, hogy ez a fiatal csatár van annyira tehetséges, hogy még ez is megbocsátható neki, a »cél szentesíti az eszközt« elv alapján. Eleinte így is történt. Az a tehetséges, fiatal csatár 2006-ban, a »bajnoki döntőn« legyőzött egy másik, gonosz és veszélyes, felcsúti focistát. Ekkor úgy tűnt, hogy jogos és hasznos volt a »csere«.

Ámde ezután súlyosan megsérült ez a fiatal és szerintem tündöklően tehetséges csatár. Lesérültél kedves Feri. Azaz elveszítetted népszerűséged és az »őszödi fordulóban« végleg lesántultál. Ez akkor derült ki igazán, amikor régi klubcsapatodtól, az MSZP-től átigazoltál a DK-ba. Kiderült, hogy nincsen már komoly támogatottságod és sok ok miatt egyike vagy a legelutasítottabb hazai politikusoknak. Hogy ez pontosan miért van így, az a »bajnokság« szempontjából lényegtelen, de az tény, hogy Oszkóéknak (és még sokaknak) ebben sajnos igaza van. Én pedig súlyosat tévedtem másfél éve.

Egy sérült játékosnak pedig tényleg le kell(ene) ülnie a kispadra és legfeljebb a háttérből, okos tanácsokkal segíthetné csapatát. Ha fontos neki a csapat. Ha azonban csak saját maga, a saját tündöklése fontos ennek a játékosnak, akkor botor módon a pályán marad. De a legnagyobb hibát tényleg azzal véti, ha ráadásul másokat is le akar rúgni saját csapatából, azt gondolva, hogy több sérült játékos között talán nem fog feltűnni az ő sántikálása és lassúsága.

Kedves Ferenc! Te két nappal ezelőtt a Millás nevű csapat Juhász Péter nevű kapitánya mögé lopóztál és megpróbáltad őt is felrúgni. Pedig szerintem egy térfélen vagytok. De te durván rátámadtál egy civil rendezvényre a sajtó nyilvánossága előtt és DK-s híveiddel együtt azóta is mindent elkövettek, hogy támadjátok, hiteltelenítsétek ezt a civil rendezvényt, illetve a Millás nevű civil mozgalmat. Ezt pedig nagyon nem jól teszed, nem jól teszitek kedves Ferenc. Ettől még a te népszerűséged nem fog nőni, azaz az elutasítottságod nem fog csökkenni. Sőt... Nem igaz ugyanis az, hogy a Millás vagy Juhász Péter téged kitiltott volna erről a rendezvényről, nem igaz, hogy a Millások nem akarnak összefogni a demokratikus pártokkal és az sem igaz, hogy egy kalap alá vennék az elmúlt két évet az elmúlt húsz évvel. Nem erről van szó.

Arról van szó kedves Ferenc, hogy te megsértődtél. Méghozzá azon, hogy nem beszélhetsz a civil rendezvény színpadán és nem feszíthetitek ki pártlogóitokat a százezres civil tömeg feje felett. De te jogtalanul sértődtél meg ezen, hiszen ez a tömeg nem azért megy október 23-án a Szabad sajtó útjára, hogy téged hallgasson és nem is azért, hogy a DK-s molinók árnyékában legyen »biodíszlet«. (Hogy egy élő klasszikust idézzek.)”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/42436


106 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Szeleteljétek egymást tovább, hajrá!

Válaszok:
röviden | 2012. október 11. 12:40

Nagyon JÓÓÓ! Már most ölik egymást, mi lesz itt 2014-re? :)))


Áááááá, megjött az elmehagyott!


Kérlek, lökjétek fel egymást, sőt rúgjátok le egymást, sőt öntsétek le egymást vörös festékkel és aztán belezzétek ki a másikat a la Danniel Peter.


"Lesérültél kedves Feri"

Fogyatékosok egymás közt.. mint amikor két vak egymásnak megy az intézetben és poénkodva kérdezik egymást: vak vagy..?


Szegény....
http://www.youtube.com/watch?v..
Azt hiszem ez már tényleg másfél éve érlelődhetett benne.


Dánieltől szokatlanul értelmes írás.
De persze mindannyian tudjuk, hogy Ferinek nem a lába sérült.


Atyám, még ennek is több esze van, mint Nádas Péternek, Esterházynak, Konrádnak, Váncsának, Farkasházynak stb. stb. - akik, a mai napig nem álltak elő valami hasonlóval.

Az más kérdés, hogy Dánieléket annyira elvakítja az Orbán gyűlölet, hogy csak sok év késéssel jönnek, ill. jön rá - a nyilvánvalóra!

Válaszok:
Virág et. | 2012. október 11. 11:14

Most múlik pontosan...


Mi van itt? Eddig ez a csávó is istenként nézett a "Ferire", meg Debreceni Jóska is. Előbbi most kritizálja, Jóska meg másik hűbérúrhoz dörgölőzik.
Kezdenek rájönni a legelvakultabb hívek is, hogy mégse akkora "nagyformátum" a táncoslábú?

Válaszok:
Virág et. | 2012. október 11. 11:16

"Százezres civil tömeg"..
Há-há humor herold...


Alien vs. Predator - Az öntögetős a hazudozós ellen

Válaszok:
Virág et. | 2012. október 11. 11:18

Kedves Feri!Mivel Magyarországon nem divat a harakiri,próbáld meg Ferikém tökön rúgni magad!
Mivel ez eleve nem sikerülhet,szólj valamelyik "jóakaródnak",de azt hiszem nagyjából minden 10
járókelő közül kilenc boldogan szétrúgná a tököd!
Most pedig leomlottál előttem mint BÁLVÁNY,fogom a megmaradt vörösfesték készletemet és felét a Te,
felét saját fejemre öntöm vezeklés gyanánt!


Orbán elolvasta ezt és csak annyit mondott: "én már csak egy kávét kérek" —és azzal hátradőlt a karosszékben


Nnna! Két sérült talákozik.....


Én már csak egy jó kávét kérek:-)


Nagyot fordult most a világ!
Nagyon leng az inga!
Azért mondom,hisz két napja
Két HIVŐ kifinga!

Józsika a Debreceni máshová ment nyalni.
Kipás Péter ezek után nem tud megmaradni.
Ki követi vajon őket,hányan mennek onnan,
Ki fizetne némi zsoldot a Feritől jobban???


"Ráadásul lelki szemeim előtt most felrémlik egy évekkel korábbi, furcsa meccs, ahol egy idős, szimpatikus csapatkapitány felhozott a pályára egy fiatal, tehetséges csatárt. Azután a »meccs« első negyedórája után a fiatal csatár az idős csapatkapitánya mögé lopózott és úgy felrúgta, hogy csak úgy nyekkent szegény Medgyessy...

Bevallom, hogy ezt én akkor elfogadtam. Azt gondoltam, hogy ez a fiatal csatár van annyira tehetséges, hogy még ez is megbocsátható neki, a »cél szentesíti az eszközt« elv alapján. "

Már akkor is szar ember voltál, kedves Péter!


Vakok között félszemű a király.


Azt igérte ez a génhulladék, hogy visszavonul a kozéleti szerepléstol, meg hogy elkoltozik izraelbe. Magyarorszàgon minden hulyébol celebet csinàlnak?


Ugye, ugye, megiscsak fajt, mikor Feri kameras csapata megtaposta magat. Ne bizzon bennuk, lathatja, hogy ezek meg a legodaadobb hiveiket is feldontik, ha elore akarnak torni a kapu fele..es raadasul meg golt sem lottek.


Kedves Péter,Ön tévedésben él, mivel a "kedves Feri"-nek esze ágában sincs babérokra törni. Ő csak azt sugalja a millásoknak hogy nem a falka nagysága számít hanem hogy milyen program áll mögöttük,Annak semmi értelme hogy kivonulnak millioan, megmutatják magukat, hogy hu de sokan vagyunk de halvány fingunk sincs ahhoz hogy lehetne ezeket az idiota kapzsi barnanyelvű csürhét elzavarni a ferde fa..ba.A véleményem: nem a sárdobálás hanam minden ellenzéki összefogása lenne a fő cél.De ez tolarenciát igényel minden civil és baloldali párt vezetőtől.

Válaszok:
buckafej | 2012. október 11. 10:29

nincs ennél szebb :)


"Azt gondoltam, hogy ez a fiatal csatár van annyira tehetséges, hogy még ez is megbocsátható neki, a »cél szentesíti az eszközt« elv alapján."

vajon mi lehetett az a cél?!


Elmúlt a szerelem? Majd Gréczy kitart :D

Válaszok:
Virág et. | 2012. október 11. 11:06

Hat igen..de veluk egyutt mi is jol megkaptuk. Es fizetni eddig meg nem ok fizettek.


DP látványosan átállt DK-tól a Milla (hamarosan: Bajnai) oldalra. valószínűelg itt több a pénz és/vagy a megélhetési potenciál. Bajnai szerepvállalása rossz hír az LMP-nek. A befektetők nem fognak két ilyen csapatot finanszírozni. Valószínűleg fél éven belül megtartják a helyosztót a győztes mindent visz elv alapján.

Válaszok:
fatianegra | 2012. október 11. 11:07

Sérültek levelezgetnek.

Válaszok:
sufnik | 2012. október 11. 11:01

Aról van szó kedves Péter, hogy megsértődtél, mert hogy kirúgtak a DK-ból. viszont van számodra egy rossz hírem: hiába igaz, amit írsz, és hiába akarsz most újra a Millához dörgölőzni, penetráns stílusoddal mára sikerült elérned, hogy azok se mutatkoznak veled szívesen, akik egyébként alapvetően egyetértenek veled. mert Fletólról fentebb írtál, az rád fokozottan igaz.


Ja, és pont Gyurcsány fog programot adni.
Miniszterelnöksége egy végtelen nagy programsorozat volt, de csak annyit sikerült felmutatni, hogy csináltak +30% államadósságot és felvettek egy szekérderék hitelt.
Köszi, ezt a programot nem kérjük.


Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról... Szegény fletót eddigi leghűségesebb hívei is látványosan megtagadják. De ő még mindig nem veszi észre, hogy számára game over. Hisz itt a régi-új "megváltó" bajnai, most körülötte zsizsegnek a talpnyalók.


"Nézd, Fedor elvtárs!
Nem akarlak elkeseríteni, de a Péter stílusa a kezdetektől penetráns. Csak ezt ti behunyt szemmel nem akartátok észrevenni. Most végigjárja az összes létező baloldali szervezetet. Ti pedig nem győztök miatta szégyenkezni.
Most.
Mert volt idő, nem is oly régen, amikor tapsoltatok neki.
Te is.
Fedor elvtárs."

Telitalálat. Nincs mit hozzátenni.


Kedves blogtársaim,ne triumfáljatok,ez volt mindég az Ő taktikájuk-el akarnak altatni minket-,de mi már tudjuk ugye,hogy összenőnek majd ha kell igazán!Meg hát a kommunista internacionálé!


Tisztelt közügyektől visszavobult Dániel Péter!

Szeretnék Önnek mint a Magyar fasizmus és és antiszemitizmus elleni harc legkíméletlenebb (és egyben legmulatságosabb) élharcosának bejelentést tenni egy példátlan antiszemita tamadásról. Bár itt sajnos festékes vonatkozása nem volt a cselekménynek, de szerencsére videofelfétel készült az aljas fasisztahortistaújnyilas attakról.

http://www.youtube.com/watch?v..

A támadók az aljas nácinyilasfasiszta hagyományoknak megfelelően HÁTULRÓL támadták meg védtelen áldozatukat. A támadás szellemi vezetője az öltönyös nárcisztikus figura, tettestársai agyhalott nácinyilasfasisztaturuloszombi csőcselék.

Kérem tegyen feljelentést a siófoki bíróságon! Remélhetőleg a HIT gyelekezetétől sikerül bírót kirendelni ehhez az égbekiáltó szörnyűséghez és a bírő életfogytiglant fog kiszabni az elkövetőkre különös tekintettel az ügy társadalmi és morális vetületére.

Javaslom, hogy Chickagoban indítson egy kártérítési pert az elkövetők ellen 2,3 milliárd dollár értékben.

Válaszok:
sufnik | 2012. október 11. 11:07

Oszt ez a festékes peti itthonról osztja még az igét, vagy már elüldöződött??


kedves péter

primitívnek lenni sokkal könnyebb mint fogyatékosnak.

üdv


Úgy látom megy a helyezkedés.Ahogy megjelent Bajnai ez a pancser is menekül a süllyedő hajóról.


Ja, Zsoltit TNT-vel sem lehez kirobbantani a gazdatest seggéből.

Volt egy műsora az AATV-n a "Demokraták". Sajnos megszüntették. Az volt ám az "agyad eldobod Maaaargit noooooormális" kategória.
http://atv.hu/videok/0/0/10/44..


Gratulálok!

Válaszok:
Virág et. | 2012. október 11. 11:52

ha DP-ről feltételezzük hogy (titkos)ügynök akkor ez azt jelenti hogy a nagyok Bajnaira tettek, aki már többször bizonyította hűségét/rátermettségét.


Mi után már 666 napra elégséges túlélési tartalékot felhalmoztam kis spájzomban, nem tudtam mire költeni az EM8-ban megszorított píztartalékomat.
Így vettem egy színes fénymásoló gépet.
????
Hogy majd kellő időben partizán igazolványokat tudjak hamisítani jó pénzért.
De nem gondoltam, hogy ilyen hamar kell majd papírokat gyártanom.
Milliomos leszek.
Navégre.


Szerintem egyszerűbb oka van.
Megjött Fletóra a kilövési engedély Tel-Avivból.


Hová jutunk? Már Dániel Péter is Gyurcsányt rugdossa???


A kaméleonok térden állva könyörögnek Jóskának, hogy árulja már el a titkát.


+1

Rövid, tömör lényegretörő :)


Ha már Dániel is gyurcsányba rugdos, akkor el lehet húzni a dekásoknak, hogy baj van babám, baj van babám. Megérdemlik.


Mi van Dániel, már nem annyira vonzó Fletó karizmája?
Egyébként igazán csodálatos ez a ti régi, egymást pusztító tempótok, szép hagyomány, igazán jól jellemez benneteket.
Mondom én, hogy soha nem változtok.


Remélem Dániel Péter rám bízza, hogy papírra vessem a memoárjait.

A kedvenc részem az lesz, hogy:
"Amikor 2015-ben ismét összefutottam Gyurcsány Ferenccel izraeli önkéntes számüzetésünkben, Ferenc ököllel esett nekem. Ettől nekem erősen vérzett az orrom és a szívgyógyszeremet is be kellett vennem. Mentőt hivattam és látletet vetettem fel dr. Havas Szofiával a Tel-Avivi közkórház belgyógyászati osztályán.

Majd elmentem és leöntöttem vörös festékkel az Izraeli Demokratikus Koalíció összes tagját."


Sokat gondolkodtam már azon, hogy ez a fazon mi lett volna Rákosi idején. De mindig rá kell jönnöm, hogy ő egyértelműen testmechanikus lett volna. A kínzások után pedig ő darálta volna bele a Dunába az áldozatokat a BM pincéjéből.


Ez csak taktika, az ellenség megtévesztésére. Olyan olajfa(liget) lesz itt, hogy szegény csóró görögöket utolsó megélhetésüktől fosztjuk meg.


Óóó, hát elillant a rajongás, felszállt a rózsaszín köd, szertefoszlottak az illúziók, véget ért egy álom.
Remélem, lassacskán sorra ábrándulnak ki egymásból a Nagy Összefogás játékosai.


Ezzel talán valamit mondani is akartál?


Á, azért ettől jóval magasabb az ingerküszöböm.


Nyelvében él a nemzet!De nyalni utálok!


Akkor ezek nagyon kíméletlen színészek!:)


Tag az nem voltál, csak éppen állandóan ott sertepertéltél körülöttük. Jól fejbe is vágtak érte -szó szerint.

Hogy MOST már elhatárolódnál tőlük, mikor már vááán máááásik a láthatáron, az enyhén szólva is csak egy újabb gyomorforgató lépésed, semmi más.

Mint amúgy, minden más, enyhén szólva is csak polgárpukkasztó dolgod is az volt. Meg eszetlen is.

Én egyébként szivből üdvözlöm, hogy most majd Bajnait fogod végleg tönkretenni. Ezért lásd kivel van dolgod, meg is köszönöm tevékenységedet ;-))


Dzsízusz :O

A nyakam rá, hogy Gréczz Zsolt akarja szivatni Dánielt és a nevében jófejkedik.

Olyan ez mint, amikor Fülig Jimmyt elkezdte szeretni Piszkos Fred. :)

Válaszok:
Virág et. | 2012. október 11. 15:13

... szóval, ha Dániel Péter Milla szimpatizáns, akkor annyi a Millának.

Hiányzott is nekik a támogatása mint üveges tótnak a hanyattesés.


Annyira átlátszó volt már az első kaszinótojásos akciód is, hogy a családommal fogadtam, indulni akarsz majd a választáson. Bejött :-DD

Most hagyom békén a családomat, mert tutira lehet menni, újabb indulásra szántad el magad, a Bajnait állitólag nem befogadó, és nem is ám egy párttá avanzsált civil millátlanok szineiben.

Azt nem hinném, hogy annyira elveszd a maradék józan eszed, hogy rossz szinten inditsd magad. Viszont érdekelne, melyik kerületet foglaltad le magadnak a millátlanok szineiben? Veres Csepel? Olvastam, állitólag ott szeretik még a tojásaid ;-))

De mindegy is, mindaddig amig Bajnait is tönkreteszed, én határozottan kedvellek! Ezt ne feledd ;-))


Ezek a cikkek marhaságok. Akinek célja van és ez Orbán menesztése az ne egymás cipőjét lesse.
A közös cél az amely meghatároz. Ezek a cikkek szerintem a hatalom érdekeit szolgálja tudatosan vagy jóindulatból ugyan de tévesen.


Ez hülye.

Válaszok:
gyaloghartur | 2012. október 11. 18:10

Nagy barom is volt, aki bezárta az OPNI-t.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó