Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 12. 19:12

Hazaengedte a rendőrség azt a hallgatót, aki szerdán játékpisztollyal ült be a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyik előadására.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének vezetője az esti órákban tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a 22 éves fiatal nem követett el bűncselekményt, a hallgatót tanúként hallgatták ki, majd hazaengedték.

A XI. kerületi rendőrkapitányság néhány órával korábban garázdaság miatt indított eljárást a fiatal ellen, aki fegyvernek látszó tárggyal ült be az egyetem biokémiai előadására.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/41194


Összesen 221 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Valakinek csak volt magához való esze.

Kirúgni, most!


Az adóforintokat nem a jelmezes diák pazarolta...


Látod, Hajdú Jani, Orbánisztánban akár még egy Ostenburg-Moravek Gyula is simán megúszhatja.


Hogy ezt sok, az ügy pitiségét reklámozó majmot kergetné meg egyszer valaki egy rózsapatronos kalasnyikovval egy bevásárlóközpontban.. Lehet hogy akkor rálelnének a vicc határára..


Így jobban átgondolva a történteket, helyesen járt el a TEK und a rendőrség.
Az index videón is elmondta a TEK-es arc, őket egy állítólagos fegyveres egyetemista miatt hívták ki. Minden más, hogy az igazi, vagy nem, hogy ez egy gólya szarság, az már egy utólagos történet - ha esetleg most lemészároltak volna 10 embert, akkor meg jönne a Pintérezés, a mondjon le mindenki, a 2 hetezés.
Itt max. azt lehet hibáztatni, aki ahelyett hogy megbizonyosodott volna arról, hogy mégis mi történik, bepánikolt és hívta a kemény arcokat, meg hibázott a Skywalker gyerek is, mi a faszt keres egy pisztoly Luke Skywalker-nél?


Nehogymá okosabb legyen mint főnöke, a dandártábornok bajtárs. :)


Az USA-ban lelövik az ilyeneket és semmi baja nem lesz a rendőrnek.

Nem szabad ilyenekkel játszani!!!!!

A rendőröknek minden ilyet komolyan kell venni.
Most is jól cselekedtek.


Kinek jelentették be előre? A TEK-nek?
ÁÁÁ fáj a fejem ettől a sok faszságtól.
A TEK-nek honnan az anyám kínjából kellett volna tudnia hogy ez egy forgatás, hogy be van jelentve, hogy most gólya hét van?
Pedig kurva egyszerű, de vhogy mégsem fogják fel egyesek.
Érkezett egy bejelentés a TEK-hez, hogy vkinél fegyver van az előadóban.
Ennyi.
Mi ebben olyan nehéz?

Válaszok:
kamasuka | 2012. szeptember 13. 08:14

Lehetett volna egy őskeresztény örmény fanatikus is fürdőköpenyben. Hát nem?


Min kacarászol? Hogy Luke-t rugott a focista spanja?


Egy sima fakabát is bemehet egy egyetemi épületbe rektori engedély nélkül, vagy csak akkor, ha TEK-es?


Úgy értettem, hogy fegyverrel bemehet-e.


Szerintem a szalak a New-York-Jeruzsalem tengelyig ernek. :))))


Naszóval. Nem egyszer láttam az Eper és vért. Ott nem sétafikálhattak a campusban közegek csak úgy kedvükre. Legalább egy telefont muszáj volt megereszteniük, hogy akkor most gólyahét, vagy április elseje, vagy fürdőköpenyeges nap, vagy mi van?


Elore felek, hogy nemsokara jon a farsang, akkor mi lesz....te jo eg. Vagy ha Mo-n is unneplik Halloweent-t, hat a TEK 24 oraban az utcakat fogja roni.


Semmivel nem volt ez más, mint egy bombariadó, de ballibbanték valahogy szeretnek belerúgni a TEKbe, csak mert baltásorbán ismerőse vezeti. Ez a szomorú. De ha 1x komoly lesz, majd azért támadják, hogy hol volt a TEK?


Ja, és nem indul eljárás, csak kibasszák az egyetemről ...


Érkezett egy bejelentés.

Kiment a rendőrség, mentők és a tűzoltók.

KIHÍVTÁK ezzel együtt a TEKet, aki 6-8 perc alatt kiért.

Bementek a rendőrök civilben, kivették az idióta gyereket a tömegből, a civilruhások elkérték egyes diákok adatait, MAJD a jedit elvitte a TEK, ha már kihívták. ENNYI. Minden más csak az egyetemista, kollégiumban élő, szélessávot használó egyetemisták munkája és szocimbiék felfújása (utóbbiak alapból így operálnak: "a baltásorbánhoz köze van, tehát rossz") nyomán lett az, ami lett, és ez kemény fél napig se fog tartani, mert nem pénteken volt, így nincs hétvége, hogy kitartson három napig.

A kommunikáció tényleg szar volt, de gondolom nem ha nem szar, és csak egy közlemény jön akkor szocimbiék ("a baltásorbánhoz köze van, tehát rossz") ugyanígy felfújják.


Nekem az unokahugom ott volt azon a pécsi gyógyszerész órán, ahol az a pécsi állat megölte/megsebesítette a társait. E-nek szerencséje volt, nem ölték meg, nem sebesült meg.
Röhögjetek a TEK-en nyugodtan, de előbb kérdezzétek meg a pécsi áldozatok szüleit.
E. unokahugom másik karra iratkozott át azóta. Bizonyára rosszabbat tett a személyiségfejlődésének a TEK tévedése, mint az a néhány hulla és sebesült csoporttárs, meg a halálfélelem az órán.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó