Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 6. 18:42

Baj, hogy még a mostani kormány sem emeli megfelelő rangra az eredetkutatást.

„Baj, hogy még a mostani kormány sem emeli megfelelő rangra az eredetkutatást. Ennek következtében meglehetősen nagy e téren a különféle profi és amatőr kutatók, a különféle irányzatok közötti vita. Ha még csak vita volna... És eléggé nagy a hordaléka ezeknek a kutatásoknak, pont akkora, amely nemhogy megszüntetné, épp ellenkezőleg, csak tovább növeli a zavart a magyarok fejében, akik szeretnének valahogy kiszabadulni a kádárista, majd az azt követő liberális véleményterror alól. Kiszabadulni és tudni az igazságot.

Brüsszelnek és barátainak viszont ez nem tetszik. Mert ahhoz, hogy hozzáférjenek éltető forrásainkhoz, például földünkhöz, de még inkább ivóvízkészleteinkhez, be kell tömni egy másik forrást. Múltunk forrását. Hogy itt ne a magyarok eredetéről, hanem a globalizmus csalárd és hamis Róbert bácsijairól szóljon az ünnep. Hát ez ellen megy újra a Kurultáj. A közelgő törzsi gyűlés, ami most augusztus 10-én kezdődik.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39707


Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó