Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 6. 18:42

Baj, hogy még a mostani kormány sem emeli megfelelő rangra az eredetkutatást.

„Baj, hogy még a mostani kormány sem emeli megfelelő rangra az eredetkutatást. Ennek következtében meglehetősen nagy e téren a különféle profi és amatőr kutatók, a különféle irányzatok közötti vita. Ha még csak vita volna... És eléggé nagy a hordaléka ezeknek a kutatásoknak, pont akkora, amely nemhogy megszüntetné, épp ellenkezőleg, csak tovább növeli a zavart a magyarok fejében, akik szeretnének valahogy kiszabadulni a kádárista, majd az azt követő liberális véleményterror alól. Kiszabadulni és tudni az igazságot.

Brüsszelnek és barátainak viszont ez nem tetszik. Mert ahhoz, hogy hozzáférjenek éltető forrásainkhoz, például földünkhöz, de még inkább ivóvízkészleteinkhez, be kell tömni egy másik forrást. Múltunk forrását. Hogy itt ne a magyarok eredetéről, hanem a globalizmus csalárd és hamis Róbert bácsijairól szóljon az ünnep. Hát ez ellen megy újra a Kurultáj. A közelgő törzsi gyűlés, ami most augusztus 10-én kezdődik.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39707


133 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Félázsiai söpredék vagy, mit nem értesz ezen?


Picit meglep, hogy a néhány hozzászóló ennyire tele van negatív kisugárzással; annak viszont örülök, hogy a hüvelykujjak kijelölik számukra a követendő irányt.


Én ezt az egész föld meg víz kérdést nem ragoznám túl mert ennyire bele lehet hülyülni.


A TURANIZMUS a magyar dákó-román elmélet. A turani népeket nyelveket Max Müller németországi nyelvész találta ki 1861-ben, 1874-ben meghívták őt Budapestre előadást tartani Vámbéry Árminék és így kezdődött el a turán hit karrierje. Érdekes a feltaláló Max. Müller pár év múlva elvetette turáni elméletét. NOS, vajon miféle elmélet lehet mégis az amit maga a feltalálója is kidobott a szemetesbe? Hazai zászlóvivői pedig zsidó származású orientalisták voltak mint PL: Vámbéry Ármin (Theodore Herzl legjobb barátja) és a másik pedig Hevesy Vilmos szintén cionista. Egyetlen magyar és külföldi lexikon sem támogatja (Encyclopedia Britannica, E. Americana Német Brockhaus Francia Larousse , Encarta Encyclopedia) a turáni származáselméletet. Egyetlen magyar vagy külföldi valódi kortárs tudós (értsd akadémikus = azaz valamelyik országban egy tudományos/tudós társaság tagja) sem támogatja! Persze tudom , tudom, biztos mind globálisan összeesküdtek a tudósok és akadémiák Delhitől-Montevideóig, Sydney-től Fokvárosig, Tokiótól Ottawáig a magyarság ősi-hősi turanista múltja ellen. Nagyon hihető! A halott Habsburg uralkodók tartják őket ma is rettegésben! No és persze az összes nagy nemzetközi genetikai kutatóintézetet egyetemet is mind befolyásuk alá vonták globálisan az anti-turanista erők! Mind "gonoszak" mivel kutatási eredményeik szerint a magyarok legközelebbi biológiai valós rokonai az osztrákok lengyelek csehek és szlovákok. Az is rettentően problémás helyzet a turanizmusnak, hogy legtöbb szláv nyelvű népben sokkal magasabb a keleti mongoloid genetikai haplocsoport (PL: a Q és N)markerek aránya mint a magyarokban. (Ez égető probléma kedves turán hívők!!!) Érdekes módon a szlávok mégsem akarnak maguknak a fehér mellé színesbőrű mongoloid ősöket mint hibrid kevercs származást. Talán mivel rühellik az általuk jól nagyon ismert határos közép-ázsiai ferdeszemű sárga mongoloid nomád "kulturát"?

FELHÍVOM A FIGYELMET: A hazai turanizmus pontosan 100%-ban azonos nézeteket vall a magyargyűlölő szlovák román szerb kocsmatöltelék magyarokról és származásukról alkotott és terjeztett véleményével! Ők régóta nagyon is jól tudják mivel járathatnak le Európában bennünket magyarokat legjobban, itthon meg hasznos idiótaként -tudtukon kívűl- segíti őket ebben pár turanista futóbolond! Ha külföldiek utánanéznek a turanista eszméknek könyvekben, megtalálják róla hogy: a mongoloid (a kis "sárga übermensch" ) fajt és kultúráját is magasan felsőbbrendűnek tekintette a fehérnél és Európainál. Ezek után a sértő pofátlanságok után meg csodálkoznak és méltatlankodnak a turanisták h. Európa nemzeti gondolkodású része sem érez együtt Trianon okán a -bolond módon- még saját maguk által is turanidnak bemutatott mongoloid "turáni török magyarokkal". Minimális olvasás után olyan európai népek fiaiban is sikeresen kialakíthatja az ellenérzést a magyarok iránt, amelyekkel soha semmi háborúnk, vitánk nem volt a történelem folyamán (Spanyolok Írek Litvánok stb...) és akik ezért legrosszabb esetben sem tekinthetők elfogult magyarellenesnek. A turán-hit elmebaja egy tökéletes munició a kisantant államoknak, Trianon korában is sikeresen felhasználható volt ellenünk anno! (ERRŐL ITT OLVASHAT: http://digitaljournal.com/arti.. ) A Turanisták romantikus lázálmaik közben elfelejtik amit földrajzórán tanultak: Magyarország Közép-Európában fekszik, és nem Közép Ázsiában! QUI PRODEST: KINEK ÉRDEKE MAGYARORSZÁG ELSZIGETELÉSE Európában?

Miközben turanistáink hagymagőzös légvárakat építenek a közös határról a sok ezer km-re fekvő távoli Közép Ázsiai nomád apró török népekkel, vagy segítséget várnak az 1000km-re fekvő Török o.-tól hogy majd lebontja nekünk Trianont, mindenét kockáztatva pusztán szeretetből. (Hozzáteszem: miért tennék ezt? amúgy se erejük se pénzük lehetőségük se szándákuk sincs ilyesmire, és megtapasztalhattuk már a történelem folyamán a nagy szeretetüket 150 év alatt). A kisantant kocsmatöltelék prolik azt is tudják jól hogy ezek a távoli népecskék 1.sosem akarnak 2.nem is lesznek képesek segíteni a magyaroknak, 3. európai elszigeteléshez viszont pompás ötlet a turanizmus.
Csak önjelölt érettségi bizonyítvánnyal rendelkező "táltos tudósok" fantasy könyvei támogatják ma már ezeket a turanista baromságokat, a kiszemelt célcsoportjuk pedig a hiszékenyebb tanulatlan szakmunkás szakközepes melós proletár réteg. Minél fantasztikusabb baromságokat írnak le annál jobban veszik a könyveiket a prolik.
A Magyar nép sosem szerette ezeket a teljesen eltérő kinézetű származású mongoloid keletieket, nemhiába vannak és voltak rájuk és fura kinézetükre régi pejoratív kifejezések: "kutyafejűek" "ferdeszeműek", sárgák citromok stb... Hogy mi jót tett velünk a sok keleti 'tezsvír' nép? Elsősorban érdemes felidézni a máig ható genocdiumaikat (tatárjárás, törökdúlás ) amivel lassan de biztosan megásták Magyarország sírját. A kiírtott területekre pedig a szomszédból a tezsvír nípek" genocidiumai után beözönlő környező népek telepesei elszaporodtak.

TEGYETEK ÚGY MINT A FELTALÁLÓ: MAX MÜLLER: Dobjátok el a szemétbe a turanizmust!


Miért kell egy jó gondolatmenetet egy holdkóros baromsággal elrontani a végén?
Hagyjuk már ezeket a hülye összeesküvéselméleteket. Egyre erősebb a gyanúm, hogy mi magyarok azért sejtünk minden mögött összeesküvést, mert képtelenek vagyunk elképzelni hogy két vagy három magyar valaha valahol valamiért is összetartson.


Na, pont rád itt semmi szükség, te abból is jobbikost csinálsz akinek amúgy van valami minimális toleranciaküszöbe. Mire jó ez az öncélú bajkeverés?


(Európa népeinek származási és genetikai története itt van összefoglalva: http://www.eupedia.com/europe/.. a mai Európai népek genetikája pedig itt: http://www.eupedia.com/europe/..)
Az egyetlen honfoglalás kori és kora-árpádkori fosziliak csontok DNS vizsgálata (Haplocsoport markerek) pedig itt találhatóak (kizárják a turáni hiedelmeket!!) Szegedi Egyetem Raskó István Professzor vezette kutatás: http://doktori.bibl.u-szeged.h..


az igazság fénye felnyitná a szemeket.


Pár ezer bohóc öszzejön kitörődik vele?
"Mert ahhoz, hogy hozzáférjenek éltető forrásainkhoz, például földünkhöz, de még inkább ivóvízkészleteinkhez, be kell tömni egy másik forrást. Múltunk forrását."

De árulja már el valaki, mit akarnak az IVÓVÍZKÉSZLETEINKKEL? Elvezetik, netán elisszák előlünk? Esetleg ez az egész a kurultájozó hülyéknek szól?


a cikk nagyon fasza volt.
már csak grespik lászló hiányzik, és teljes a kép.


blogen de ismer rasszokat a genetika, alraszokat ami több mint a 20.sz elején megállapított rasszok sáma: East-African Sub-saharan East Asian West-Eurasian South Asian Siberian. Így nevezi őket. (ezeknek jellegzetes külső megnyilvánulásai vannak, javaslom olvass többet a témában.


Csak nem a bőrszínükről hanem diplomatikusabban, finomabban a földrajzi eredetükről nevezi el őket.


Mi az ,hogy Kurultáj?

Válaszok:
Secnir | 2012. augusztus 6. 21:11

gondolom olyan mint az Altáj. csak kurulból.


Na és a magyarok jövöje már nem érdekel senkit, csak múltja ? Normális országok polgárait inkább az foglalkoztatja, hogy milyen országot hagy az utódaira.


Igazából nem annyira érdekel.h honnan származunk, mondhatnám leszarom, viszont van egy-két csekk amit be kéne fizetnem.tudna valaki segíteni? Vagy csak be vagyok szűkűlve?

Válaszok:
Gondolkodók | 2012. augusztus 6. 21:22

@Gabuci primitív emberek (akiket semmi sem érdekel még népük sem) azok rend szerint beszűkülnek, rossz döntéseket hoznak. A rossz döntések egyszerűsített nihilista életmód pedig elvezethet a csekkek befizetésének problémaköréhez is.

Válaszok:
gabuci | 2012. augusztus 6. 21:32

...de ha ezt a beszűkülést kezdem felismerni, akkor az már a gyógyuláshoz vezető út első állomása. Vagy van valami jobb ötleted, hogy h. tudnék változtatni primitív életemen?Esetleg pisztoly, ciánkapszula?

Válaszok:
Gondolkodók | 2012. augusztus 6. 21:35

@Biomechanoid hány szláv országban jártál már? Ukrajna Belorusszia Oroszok? Én ezekben üzleti úton is jártam. Bizony sok a mongol redős emberke arrafelé. Neked mindenki zsidó aki genetikáról is olvas? Gondolom az angol nyelvű cikkeket nem érted szakmunkás tahó barátom! Prolika :)

Turáni mesék helyett genetikát is olvashatnál buzuska.


persze hogy van! Művelődj olvass filozófiát történelmet szépirodalmat, és tágulni fog talán szűk proletár munkás agyad, megérted jobban a világot is talán.

Válaszok:
gabuci | 2012. augusztus 6. 21:40

akinek nincs jövője, szar a jelene, az a múlton rágódik

és zárul az ördögi kör


Olyan szeretnék lenni, mint Te! Összetéptem az összes csekkemet.


Hát, zsidó, te túltettél még Rudolf Janin is, pedig az nehéz. Áruld már, szerencsétlen barma, a kurultáj mióta turanizmus?
Nem mellesleg összevissza hazudozol. Angolszász nyelvterületen mindenhol, Kínában és Japánban is Közép és Belső-Ázsiába teszik a magyarok eredetét. A tudatlan kurvaanyád, legalább menj el a British Museum-ba


1. a kurultáj a pán-türk ural-altáji mesékre azaz turanizmusra épül, kedves turanista tini gyerek.
2.Nincs egyetlen se angolszász se semmilyen egyetem , tudományos akadémia (történészek nyelvészek genetikusok) ahol elismernék a turanizmust, egyetlen kortárs valódi tudós(akademikus azaz tudományos/tudós társaság tagja) nem ismeri el a magyarok és a törökök se nyelvi se származási rokonságát. Ilyet nem is tudsz említeni véletlenül sem. Egyetlen lexikon sem támogatja (Azokat pedig tudományos akadémiák tagja írják egyetemek gondozásában)
3. megint mit hazudsz a British Muzeumról?

Máskor nézz utána annak miket hazudsz tudtodon kívűl. Csá buzi tini pöcs!


Az ilyen söpredéket a világ bármely országában szétrugdosnák, ne legyen lelkiismeret furdalásunk, ha okádnunk kell tőle.

Sajnos a zsidók ihlette kommunisták ilyen fattyakat tudtak kinevelni, időbe telik, amíg megszabadulunk tőlük.


Nem, te tényleg ennyire tudaatlan vagy? Mit gondolsz miért ment ki a populáció genetika felvirágzása óta a divatból a régi 19.sz-ban kigondolt és mesésen elképzelt feno-tipus kutatás a divatból? Mert nem lehet vele pontos választ adni.

Európában 2 mongoloid marker van jelen az őshonos populációban: az N1C1 (finnugor) és a Q haplocsoport (mindkettő ferdeszemű) a turanistáknak a Q haplocsoport kellene mert a hun vezéreknek az volt meg a legtöbb Közép-ázsiainak. Azonban ez a haplocsoport K és Középeurópában éppen magyarországon a legritkább haplocsoport.

Egy kis összehasonlítás: http://www.eupedia.com/europe/..


b+ mennyi társadalomtudós történész genetikus kommentel ide!
nem lenne egyszerűbb, ha mindannyian belinkelnétek az erről írt könyveteket illetve a disszertációtok címét? hm?
gyorsan átfutnátok, és kész. megvolna a vitaalap.
British Musem mi? meg ilyenek?
ne vicceljünk már...


remekül kimásoltad a kliséket. A Turanizmus mint ideológia a turáni népek meg közös nyelv származás meséjén alapul. A pánszlávizmus véd és dac szövetségének leutánzása a török féle népekre.

Attól hogy ledebilezel, megpróbálod személyeskedéssé alakítani elterelni a vitát a lényeges releváns kérdésektől. Nem haragszom érte, de ez általában akkor szokott bekövetkezni ha az illető már érzi hogy vesztésre áll elfogytak az ész érvek. Ekkor jön az érzelmekre hatás vagy a személyeskedés. Megszokott dolgok ezek.

Az ural altáji nyelvek pseudoscience, ami ha lenne egy teljes hozzáférésed a britannicához olvashatnál is (könyvtárban megtalálod, és olvashatod angolul) hoax.


Ha te az a tomcates blogin/blogen vagy akkor egy proli vagy, mert azt még egyetemre sem vették fel elsőre (és alacsony egyszerű sorból származol, nem illik hozzád ez a túlzott büszkeség) Én már túl vagyok a harmadik diplomán is kisfiam.


Nem tudtok kortárs akadémikust aki támogatná a turáni meséket? Se belföldit se küföldit? Nagyon várom már a tudós listát! HAHAHAHAHA

Ne feledd! Nem önjelölt érettségizett táltos tudósokét:))))


Köszi János, hogy bemutattad a turani hitet! Tökéletes megfogalmazás rá!


Jól megnézted már nagyanyádat, nagypádat? Úgy jársz mint az együgyü Csanád Brüsszelben, amikor identitás zavarba került, hogyan lehet valaki egyidejüleg a fasiszta jobbik tagja és a zsidó hitközségéé. Nektek csak Köves rabbi tudna választ adni, metéltfaszú díszmagyarok.


Remélem, azért nem fognak meglincselni némely roppant tudományú hozzászólók, ha megvallom: ugyan nem vagyok sem jobbikos, sem 'magyarkodó', sem múltba forduló, mégis szimpatikus nekem ez a rendezvény.

Miért?

Mert talán egy kicsit többet megtudhatunk segítségével a sztyeppe egykori nomád népeiről - és ez (számomra legalábbis) van olyan érdekes, mint mondjuk a francia forradalom története, vagy a vietnámi háború eseményei.


Hany ilyen naci dzsembori van egy evben Mo-n? Minden heten valaki uj marhasagrol jonnek hirek. Tudja ezeket valaki fejbol?


Te Feri!

Akkor lenne igazán baj arra tifelétek, ha a tudományos eredetkutatás tényleg beindulna. El sem tudod képzelni, mi derülne ki - például rólad. És persze a genetikai koktél-magyarságról. Addig jó nektek, ősmagyarkodóknak, amíg senkinem tud valójában semmit és lehet hülyíreni a népet a turulos maszlaggal. De ha ki is derülne a tudományos valóság, akkor sem fogadnátok el, mert nektek úgysem a valóság a fontos, hanem a hit és a legenda. Ha kiterítenék elétek a valós genetikai térképet és kiderülbe, hogy senkinek semmi köze Árpádékhoz, ti akkor is tovább keresnétek Barguzinban Petőfit, a Pilisben meg az emberiség szívcsakráját...

Válaszok:
Gondolkodók | 2012. augusztus 7. 09:23

jól van proletárkám, mehetsz vissza a gyárba, szerelhetsz. Nemhiába szánt tanulatlan fejednek az Isten szolga sorsot! Olyan könnyű felismerni a prolikat meg az elégedetlen kistiniket a beszédükről :))))


Kit érdekel pár helybeli színesbőrű írni olvasni sem tudó vagy alig tudó ferdeszemű emberke véleménye a "rokonságról" közép-ázsiából. Talán felülírja a genetikai realitást? vagy a nyelvészetet? egyiket sem írja felül, te kis hiszékeny tanulatlan proletár melós tini boy :)


a magyarság nem kevertebb mint Kelet és Közép Európa bármely népe. Nézzed csak az Európai géntérképet: http://bellsouthpwp.net/b/e/be..


Minden kiadvány eljut magyarországra, és publikálják is. Az internet korában és a nyitott határok korában ön mireől képzelődik?

Annak mondhatja festheti le magát aminek csak fantáziája szeretné, de egyet szögezzünk le:

British Academy of Sciences, Science Council of Japan, vagy a Chinesse Academy of sciences KÉPTELEN innen a magyarok török nyelvére eredetére találni bármilyen forrást is. Várom a linkeket. Tehát kitaláció csupán amit állít.

(kuturális antropológus kb. akkora nagy szakértő ebben a témában mint egy villanyszerelő. Értse meg, én még abban erősen kételkedek hogy ön diplomával rendelkezik :)


Szeretném látni ezekből a fent megnevezett akadémiákból, szaktörténészek és genetikusok véleményét. Hol a tudós lista? Mik a publikációk címei? Nagyon izgatottan várom (


a magyar népnév még sem jelent a sumérok eltűnésének időpontjában. Előjön majd az érettségizett táltos tudósaival :)))) Nimród Bibilából átemelt név a magyar hőstörténetbe, semmi több.


http://www.nemenyi.net/default..


TÖKÉLETES ÍRÁS A TURÁNI MEG SZKÍTA HUN BAROMSÁGOK ELLEN!!!!! ajánlom elolvasni!


Ajánlojon olyan könyvet ami rendszerváltás utáni és valódi akadémikus tudósok írtak, egyetemi kiadókkal és támogatja a magyarok turáni eredetét. KÉPTELEN ERRE. Ja és egy gimnáziumi érettségit is letehetne a szakközepes tahóképző mellé. Kedves táltos tudós :)))Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó