Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 6. 08:56

A siker mindent megszépít, mindent igazol, nincs ok magyarázkodásra, és ráadásul sok szülője van, míg a kudarc nyomában sok árva gyerek marad.

A szakértőt az különbözteti meg a szimpla kibictől, hogy az képes előre végiggondolni, hogyan alakul a meccs, milyen lesz az úszás, sőt a szakértő még attól is szakértő, hogy ha nem úgy alakul, ahogy ő megjósolta, akkor azt is elmagyarázza, hogy tévedésének milyen szakmai okai voltak, tévedése ilyenformán szigorúan szakmai alapú lesz. Ez egy tévénéző számára igen-igen szórakoztató. A kibic pedig a szakértővel szemben azért kibic csak, mert összevissza beszél, és akkor sem lesz igaza, ha a szakértővel szemben, mondjuk, helyesen tippeli meg a végeredményt. Természetesen nem szeretném relativizálni a szakértelmet, de el kell fogadnom Varga Zoli észrevételét, hogy a meccsek jelentős része megtippelhető ugyan, de leginkább csak az eredmény: hogy belül a medencében, a pályán mi hogyan alakul, az már nem.

Ahogy én látom, bár ne lenne igazam, körvonalazódik két elhúzódó vita, amiből alighanem kisebb-nagyobb balhé is lesz, majd az olimpia után. (...) Ez természetesen minden olimpia velejárója: a siker mindent megszépít, mindent igazol, természetesen nincs ok magyarázkodásra, és ráadásul a sikernek meg fogjuk látni, sok szülője lesz, míg a kudarc nyomában sok árva gyerek marad, az olimpia előtt lezárt ügyek újra előjönnek, csak valószínűsíthetően durvábban.

Félidőben ennek biztos jelei vannak.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39673


14 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Előkészületben egy újabb Orbán ellenes roham.


Látszik, hogy savanyú a szőlő, túl szépek az eredmények a hazai ellendrukkereknek, de ezt persze nem lenne helyes így közvetlenül kimondani. Szóval marad az aljas, lassú szarkavarás, hátha majd itthon egymásnak esnek azok, akiknek nem sikerült minden a legjobban.


Már meg sem bírják várni az olimpia végét,dobálják jó előre a kakit. Álljanak alá!


HAJRÁ MAGYAROK!A többi nem számít.


Kovács! Mint mindent ezt is el akarjátok rontani!!!Nem fog sikerülni.Más témátok már úgy sincs.Már lehajtott fejjel jártok az utcán is.Nem mertek sem az emberekkel ,sem a valósággal szembe nézi.Szégyeljétek magatokat és tünjetek el a balfenéken!!


Lásd Pilhált a mai Magyar Nemzetben. Róla is írta, amit írt. Ezek a beteglelkűek tényleg képtelenek valaminek szabad lélekkel örülni? Milyen nyomorúságos lehet a világuk, milyen nyomorúságos lehet ilyen lélekkel élni! Mi többiek azonban örüljünk felhőtlenül a sikereknek és ne engedjük, hogy aczélok és kovácsok belerodítsanak tizenötmillió magyar örömébe!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó