Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 6. 08:56

A siker mindent megszépít, mindent igazol, nincs ok magyarázkodásra, és ráadásul sok szülője van, míg a kudarc nyomában sok árva gyerek marad.

A szakértőt az különbözteti meg a szimpla kibictől, hogy az képes előre végiggondolni, hogyan alakul a meccs, milyen lesz az úszás, sőt a szakértő még attól is szakértő, hogy ha nem úgy alakul, ahogy ő megjósolta, akkor azt is elmagyarázza, hogy tévedésének milyen szakmai okai voltak, tévedése ilyenformán szigorúan szakmai alapú lesz. Ez egy tévénéző számára igen-igen szórakoztató. A kibic pedig a szakértővel szemben azért kibic csak, mert összevissza beszél, és akkor sem lesz igaza, ha a szakértővel szemben, mondjuk, helyesen tippeli meg a végeredményt. Természetesen nem szeretném relativizálni a szakértelmet, de el kell fogadnom Varga Zoli észrevételét, hogy a meccsek jelentős része megtippelhető ugyan, de leginkább csak az eredmény: hogy belül a medencében, a pályán mi hogyan alakul, az már nem.

Ahogy én látom, bár ne lenne igazam, körvonalazódik két elhúzódó vita, amiből alighanem kisebb-nagyobb balhé is lesz, majd az olimpia után. (...) Ez természetesen minden olimpia velejárója: a siker mindent megszépít, mindent igazol, természetesen nincs ok magyarázkodásra, és ráadásul a sikernek meg fogjuk látni, sok szülője lesz, míg a kudarc nyomában sok árva gyerek marad, az olimpia előtt lezárt ügyek újra előjönnek, csak valószínűsíthetően durvábban.

Félidőben ennek biztos jelei vannak.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39673


14 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Előkészületben egy újabb Orbán ellenes roham.


Látszik, hogy savanyú a szőlő, túl szépek az eredmények a hazai ellendrukkereknek, de ezt persze nem lenne helyes így közvetlenül kimondani. Szóval marad az aljas, lassú szarkavarás, hátha majd itthon egymásnak esnek azok, akiknek nem sikerült minden a legjobban.


Már meg sem bírják várni az olimpia végét,dobálják jó előre a kakit. Álljanak alá!


hejvége.ku-ku:Bor és szőlő/politechnyik(h)a(j) szak...


HAJRÁ MAGYAROK!A többi nem számít.


Kovács! Mint mindent ezt is el akarjátok rontani!!!Nem fog sikerülni.Más témátok már úgy sincs.Már lehajtott fejjel jártok az utcán is.Nem mertek sem az emberekkel ,sem a valósággal szembe nézi.Szégyeljétek magatokat és tünjetek el a balfenéken!!


Lásd Pilhált a mai Magyar Nemzetben. Róla is írta, amit írt. Ezek a beteglelkűek tényleg képtelenek valaminek szabad lélekkel örülni? Milyen nyomorúságos lehet a világuk, milyen nyomorúságos lehet ilyen lélekkel élni! Mi többiek azonban örüljünk felhőtlenül a sikereknek és ne engedjük, hogy aczélok és kovácsok belerodítsanak tizenötmillió magyar örömébe!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó