Mindent el lehet intézni

2012. augusztus 6. 10:49

Andy Vajna
Blikk

Keményen dolgozó embernek érzem magam, akinek szerencséje volt az életben. Szerethető szakmát választottam. Interjú.

És aztán házat vásároltál Hongkongban, amit Bruce Lee vett meg.

Ez legenda! Házat akart vásárolni, az enyém pedig jó helyen volt, és tágasabb is volt, mint az átlagos ingatlanok. Tárgyaltunk, és olyan szerződést írtunk, hogy megkapja a házat, ha néhány filmre elkötelezi magát, de nem sokkal ezután sajnos meghalt.

Az viszont nem lehet legenda, hogy mindent el tudsz intézni.


Hát, van egy jó sztorim. Hongkongban drága volt a gyümölcs, mert hajóval hozták, a fele megromlott, mire odaért. Az amerikai hadsereg gépei akkor viszont már az USA felől jöttek üresen, ezért összeálltam egy kaliforniai termesztővel, és felvettem a kapcsolatot hongkongi luxushotelekkel. Sosem felejtem, reggel hatkor ott álltam a reptéren, ahol kiderült, a raklapom mögötti 40 tonna fehér szilva is az enyém. A termesztő nem tudott mit kezdeni vele, és gondolta, Hongkongban biztosan el lehet adni. Igaza lett, tíz perc alatt adtam túl a szállítmányon, méregdrágán. Azóta meggyőződésem, mindent el lehet intézni.

Stallone halálugrásának legendáját is tisztába tehetnéd. Azt mondta, félútról ő ugrott le a 40 méter magas szikláról a Rambóban, és összetörte magát.


Ez stimmel. Ott voltam, láttam, hogy a szikláról egy kaszkadőr vetette le magát egy légpárnára. Sly a fa koronájában folytatta az esést, és több bordáját is eltörte.

Az is igaz, hogy a filmes szakmán belül egy producernek nincs igaz barátja?


Nem! Kialakulhatnak baráti viszonyok, de sok idő kell hozzá. Antonio Banderast avagy Arnold Schwarzeneggert például a barátomnak tekintem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39683