Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 17. 07:47

Egy 2 éves forma gyermek mit tehet az apjáról? És Kata, az áldozat, szerintetek értelmes emberként kívánná egy kisgyerek megölését, elpusztítását?

„Megnéztem a pécsi feltételezett gyilkos oldalát... Borzasztó amit írnak az emberek, és ahol a gyerekével szerepel a gyerekére is halált kívánnak...Mindenki megőrült??? Egy 2 éves forma gyermek mit tehet az apjáról???És Kata, az áldozat, szerintetek értelmes emberként kívánná egy kisgyerek megölését, elpusztítását...Emberek álljunk már meg...ez a hozzáállás poklot hoz nem békét...Még ha a megölt lány szüleiből törne ki ez a vágy érteném, de idegenekből!!!Borzasztó!!! És ha valaki emiatt nem kedvel az nem is baj ha elmegy az oldalamról mert nincs bennünk SEMMI KÖZÖS...ROSSZAT NEM LEHET ROSSZAL JAVÍTANI!!!!Ha egyet értesz velem add tovább!!!!!!!!!”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38845


Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Akkor te nagyon nem vagy képben. A 2002-es baloldali szavazók nem csekély hányada jobbikos ma...


Szerencsétlen gyereket folyamatosan lökdösitek és lökdösni fogják az apja útján. Aztán ha elbukik, aminek igen nagy a valószínűsége, akkor ti majd mondhatjátok, hogy "ugye megmondtam". És minden fog tovább menni a maga körforgásában.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó