Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 17. 07:47

Egy 2 éves forma gyermek mit tehet az apjáról? És Kata, az áldozat, szerintetek értelmes emberként kívánná egy kisgyerek megölését, elpusztítását?

„Megnéztem a pécsi feltételezett gyilkos oldalát... Borzasztó amit írnak az emberek, és ahol a gyerekével szerepel a gyerekére is halált kívánnak...Mindenki megőrült??? Egy 2 éves forma gyermek mit tehet az apjáról???És Kata, az áldozat, szerintetek értelmes emberként kívánná egy kisgyerek megölését, elpusztítását...Emberek álljunk már meg...ez a hozzáállás poklot hoz nem békét...Még ha a megölt lány szüleiből törne ki ez a vágy érteném, de idegenekből!!!Borzasztó!!! És ha valaki emiatt nem kedvel az nem is baj ha elmegy az oldalamról mert nincs bennünk SEMMI KÖZÖS...ROSSZAT NEM LEHET ROSSZAL JAVÍTANI!!!!Ha egyet értesz velem add tovább!!!!!!!!!”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38845


52 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Primitív indulatátvitel!

A gyerek semmiről sem tehet, tényleg nagyon "egyszerű" aki akár név nélkül is ilyent kíván.


Ez a jobboldal es a szelsojobb, Peter, ennel nem lehet tobbet varni toluk. Sajnos.

Válaszok:
respondent | 2012. július 17. 08:21
rommy | 2012. július 17. 09:15

Seggelem, nyilván nem tudsz azokról a vizsgálatokról, amelyek azt mutatják, hogy a baloldali szavazók körében az un. antiszemitizmus és a rasszizmus is gyakoribb. De, mint ballibsi tudhatnád, hogy a fajtád hová sorolja a cigányokat.

Válaszok:
egysegelem | 2012. július 17. 10:13

Huti, te ehhez buta vagy. Legyen elég neked annyi, hogy egy vonalas szockó szavazó (kádár rendszerbéli elvekkel) tudja, hogy hol a helye a cigánynak, és komoly elképzelése van a zsidóknak a tevékenységéről is.


Ilyen szocializációval a gyerekből is jó eséllyel bűnöző lesz, akár tetszik, akár nem.


Felmérést arról, hogy a balosok antiszemiták és rasszisták?
Keresd meg a neten, valami zsidó (ők hivatkoztak rá így) egyetemi ember készítette - gondolhatod.


És amellett filantróp is gondolom ő is aggódik a rasszizmus és antiszemitizmus miatt. Ez az alap egy sikeres médiakarrierhez.


Dehát az a két éves gyerek nem valószínű, hogy nagyban fog különbözni az apjától. A bűn akkor is bűn, ha valaki még nem követte el, vagy már régen követte el.

Válaszok:
Kovács Jenő | 2012. július 17. 10:00
DownPour | 2012. július 17. 14:55

ez is csak szerepelni akar...


A gyomot is minéll elöbb és gyökerestöl kell kiirtani


A genetikai hulladék 2 évesen is az. 10-20 évesen majd ott folytatja, ahol az apja abba hagyta. Ha abbahagyta, mert a szoci bérbíró, régen vérbíráik voltak, most bér, majd megjutalmazza 8 évvel, és majd akár a fiával folytathatja a gyilkolászást.

Válaszok:
Teknős | 2012. július 17. 09:41

A kis kavarós semmihez sem értö 8 évig azMSZMP emlőin élt.Az ATV kedvenc.

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. július 17. 09:30
zakar zoltán | 2012. július 17. 13:46

Akkor te nagyon nem vagy képben. A 2002-es baloldali szavazók nem csekély hányada jobbikos ma...


Gonosz, számító élőlény vagy, cikkíró!


Szerencsétlen gyereket folyamatosan lökdösitek és lökdösni fogják az apja útján. Aztán ha elbukik, aminek igen nagy a valószínűsége, akkor ti majd mondhatjátok, hogy "ugye megmondtam". És minden fog tovább menni a maga körforgásában.


Klasszikus liberális csúsztatás. Szerencse, hogy egyre kevesebben ülnek fel neki.


Ajvékolini talán nem a commentek miatt kellene, hanem azért, mert ezeket a genetikai hulladékokat az adófizetők pénzén segélyezzük, családi pótlékoljuk, közröhejes romaprogramokkal öntjük beléjük a milliárdokat évtizedek óta minden látható eredmény nélkül. Azaz jól látható eredménnyel. Olaszliszka, Cosma-gyilkosság, magányos öregek napi rendszeres lemészárlása, kifosztása, egész országrészek rettegésben tartása, élhetetlenné tétele. Ez a jól látható eredménye a "romaprogramjainknak".


akkor dobjuk le a Tajgetoszról


A nemzetiszocialistát és a szocialistát csupán egyetlen szó választja el egymástól.


Még mondja valaki, hogy nem hemzsegnek közöttünk szálasi méltó utódai, elég csak ezeket a gonosz beírásokat látni. Gond nélkül gyilkolnának gyerekeket, öregeket, nőket - "genetikai hulladékokat", mondja a sok lelkében gyilkos genetikai hulladék. Nem baj, én viszont gond nélkül nézném végig, ahogy egymást gyilkolásszátok, aminek még eljöhet az ideje, nem is olyan soká.


"De, mint ballibsi tudhatnád, hogy a fajtád hová sorolja a cigányokat."

En pl. eled sorolom a ciganyokat.

Válaszok:
Kovács Jenő | 2012. július 17. 10:16

gyere öcsi, akár személyesen is próbálkozhatsz, én nemcsak a neten szájkaratézok, féreg.


Engem oly nagyon az sem lepne meg, ha valamelyik Societas aktivista (vagy maga TP) kreálta volna a bejegyzést, hisz ha nem lenne egy ilyen (jó, persze, barmok saját jogon is léteznek, de mégsem azok alapján általánosítunk azokról, akik maguk nem barmok), miből is élne ?


Mindenki megőrült, de hálistennek kovácsjenő nem! HAJRÁ JENŐ!


Na megszólalt az internáci is, Zuroff magyar hangja. Hogy odáig fajulhattak a dolgok, ezek a genetikai hulladékok uralják az utcákat, a köztereket, a tömegközlekedési eszközöket, ma már nem csak a pedagógusokat, mentősöket verik rendszeresen, hanem a járművezetőket, az ellenőröket is, nos ez a te fajtádnak köszönhető. Ezeknek az internáciknak az elmúlt 22 évben végzett áldásos jogvédésének, a cigány bűnözőknek a törvényen felüli helyezésének.


Veled még akkor sem értenék egyet ha tényleg komoly szakértő lennél.Te olyan vagy mint a Doszpod a MASZOP által felfújt dumagép.

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. július 17. 13:44

"Dehát az a két éves gyerek nem valószínű, hogy nagyban fog különbözni az apjától. A bűn akkor is bűn, ha valaki még nem követte el, vagy már régen követte el."

Ez egy "dolog". De hogyan törhet ki egy jelenleg kettő éves gyerek egy olyan önfajta megbélyegzésből, amivel "felnőttek" "illetik". Olyan felnőttek, akik mindenféle szempontból "mintaadóak" akarnak lenni. Idealistábban olyan felnőttek, akiknek egy kétéves "hisz". Az ön gyermeke ~ha van ~ ezt tanulja, tapasztalja öntől? Hogy megbélyegez egy egy másik kétévest? Van elképzelése ~akár milyen csekély is ~ hogy ezzel milyen "jövőt" teremt?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó