Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 17. 09:45

Péntek László az elfogása előtti éjjel még a Facebookon csetelt ismerőseivel. A kriminálpszichológus szerint úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38857


Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Fáziseltolódás van a fejlődésben: a romák állapota /szokása, gondolkodása,erkölcse/ egy régebbi kornak felel meg. A büntetést is ehhez mérten kéne kimérni: a nyilvános kivégzés lenne csak az elrettentő!
"Nem etnikai indíttatású" - simítják máris a bűntényt, pedig a szadizmus éppen hogy nem zárja ki a rasszista árnyalatot,és nem lehet figyelmen kívül hagyni, cigány követte el magyar ellen - hogy lehet azt állítani, hogy ennek a körülménynek semmi szerepe nincsen?!


s ha megbánta volna? azzal feltámasztotta volna az áldozatot?
nem megbánni kell hanem nem megtenni.
az ember attól ember, hogy képes a cselekvésnél megfogni a dolgokat. hogy képes úrrá lenni saját magán.
ez aki ezt tette nem ember, valami más.


"...ugyanis "fehér ember", főleg az értelmesebbje, nem marad ebben az országban."
------------------------------------------
Az eszedbe sem jut, hogy netán az ilyenek miatt van ez, mint te...?


Rendkívül veszélyes precedensről van szó. Amióta elfogták ezt a szociopatát (biztosan az, minimum), azóta ömlik ide, hogy mit csináljon vele a rendőrség.
Semmit!! Nem a rendőrök dolga!
Gondoljátok csak végig, ha a rendőrök önkényeskedését egy pillanatig is elnézi a társadalom, hova vezetne a folyamat?! Megmondom. Az ötvenes évek rendőrségéhez.
Azt pedig egyikőtöknek sem kívánom, hogy megismerjétek, mit jelentett akkor, (de még sokáig) a Rendőrség.
Erről ennyit.
Arra valószínűleg külön figyelem fog fordítódni, hogy a bírósági határozat mit fog tartalmazni; nem hiszem, hogy lesz bíró, aki egy új Cozma-gyilkossági másodfokú balhét be mer vállalni.


Jenő bácsi, ott gurul a cavintonja, be kéne érni és bekapni.
Dél Afrikai Köztársaság, kb 50millió lakos, 8 millió fehér, 5.9 millió adófizető!!!


Most nem tudom megnézni a videót csak a hozzászólásokra reagálok.

Az indulatok érthetők.
A kurucinfós szövegeket és a másfajta, de rasszista kijelentéseket hagyjuk.
Célul kell kitűzni, hogy rasszista indíttatás nélkül lehessen teljesen korrekt módon beszélni a hazai cigány származású emberek helyzetéről és az egyes csoportjaik körül gyűrűző problémákról, ennek az okairól, a jelentőségéről és a megoldások kereséséről.

Rossz szociális helyzet , szocializációs és magatartási problémák, iskolázatlanság, munkanélküliség és a bűnözés összefüggéseiről. A nemcsak az előző csoportot lefedő, az elmúlt évtizedekben kialakult szervezett és csoportos bűnözésről.

A helyzet kialakulását elősegítő vagy annak megfékezését elő nem segítő társadalmi hatásokról és a változtatás szükségszerűségéről.

Nagyon várom , hogy fény derüljön a cigánygyilkosságok pontos hátterére és készüljön erről és az egész hazai helyzetről egy valódi dokumentumfilm a Fliegauf féle játékfilm helyett, melyet mindenféle fesztiválon futtatnak és amely nem a a tények és a valóság ábrázolására törekedett, nem dokumentum, hanem művészfilm a rendező nyilatkozata szerint.
A művészet szabad, készülhet ilyen alkotás is,de a helyén kellene kezelni.


Kovács úr hozzászólását olvasva
Nem tudom hova helyezi magát, mindannyiunk fölött álló, kívülálló s talán már félig a mennyben van: a "magyarok" nem szaporodnak úgy mint a cigányok, ők fogják majd fizetni a "TI nyugdíjaitokat."Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó