Kövér László a vámpírok ellen

2012. július 17. 09:02

Balavány György
Balavány Poszt

Hirtelen beront a Kövér Laca harci mezben, és rárivall az IMF-re: „mocskos ürdüngférög, pokolravaló vámpírfajzat, eltakarodsz vissza a kénköves Ejrópába, hejj!” És általdöfi egy karóval az IMF-et.

„Kövér a tárgyalások előtt belenyilatkozta a közszolgálatba, hogy az IMF, amely semmiképp nem akarta, hogy hazánknak sikerüljön átverekednie magát a túlsó partra (sic!), nehogy már azt higyje, hogy azt fogjuk csinálni, amit ők lediktálnak értelmetlenül (sic!). Ha én volnék az IMF, azt mondanám: nézd már, meg se szólaltam még ebben a tárgyalási körben, mire a hetyke ungarische parasztgyerek eleve megmondja, hogy értelmetlenségeket akarok és menjek a picsába. Esetleg hozzátenném, hogy milyen sajátos ez a magyar diplomáciai stílus. (...)

Ezek után nyilvánvaló, hogy alakul a dolog: leül az angyalarcú Varga Mihály, szemben vele az IMF. Beszélgetnek, beszélgetnek, ám hirtelen beront a Kövér Laca harci mezben, és rárivall az IMF-re: »mocskos ürdüngférög, pokolravaló vámpírfajzat, eltakarodsz vissza a kénköves Ejrópába, hejj!« És általdöfi egy karóval az IMF-et, majd rászögez a földön rángatódzó testre egy feliratot, hogyaszongya: »ne bántsd a Magyart!«

Ilyesmi. Vagy az obligát seggnyalás, de akkor meg mire játszod az agyad, Laca?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38854