Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 17. 09:02

Hirtelen beront a Kövér Laca harci mezben, és rárivall az IMF-re: „mocskos ürdüngférög, pokolravaló vámpírfajzat, eltakarodsz vissza a kénköves Ejrópába, hejj!” És általdöfi egy karóval az IMF-et.

„Kövér a tárgyalások előtt belenyilatkozta a közszolgálatba, hogy az IMF, amely semmiképp nem akarta, hogy hazánknak sikerüljön átverekednie magát a túlsó partra (sic!), nehogy már azt higyje, hogy azt fogjuk csinálni, amit ők lediktálnak értelmetlenül (sic!). Ha én volnék az IMF, azt mondanám: nézd már, meg se szólaltam még ebben a tárgyalási körben, mire a hetyke ungarische parasztgyerek eleve megmondja, hogy értelmetlenségeket akarok és menjek a picsába. Esetleg hozzátenném, hogy milyen sajátos ez a magyar diplomáciai stílus. (...)

Ezek után nyilvánvaló, hogy alakul a dolog: leül az angyalarcú Varga Mihály, szemben vele az IMF. Beszélgetnek, beszélgetnek, ám hirtelen beront a Kövér Laca harci mezben, és rárivall az IMF-re: »mocskos ürdüngférög, pokolravaló vámpírfajzat, eltakarodsz vissza a kénköves Ejrópába, hejj!« És általdöfi egy karóval az IMF-et, majd rászögez a földön rángatódzó testre egy feliratot, hogyaszongya: »ne bántsd a Magyart!«

Ilyesmi. Vagy az obligát seggnyalás, de akkor meg mire játszod az agyad, Laca?”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38854


52 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Megint nem tetted helyére a pirulákat.....


Már megint egy Balavány eposz.

Téma ugyanaz, színvonal ugyanaz, unalom ugyanaz.


Már megint egy ostoba - se nem vicces se nem komoly felejtős szösszenet..


A droid te vagy, te szerencsétlen. Annyi eszed sincs, hogy ésszel felérd, hogy mit locsogsz. Próbálj gondolkozni!


Bálványokkal az izé (vagy miaz) ellen! Mindegy, de tök izé. Undergrund keresztény balaványokkal a...., na mindegy, ORBÁN!


Sajátos egy valóság az, afféle köteles-kövér-közgép laca valóság. Enélkül a valóság nélkül az ország 90%-a egész jól ellenne, az tuti.


Akkor szopd le ezt a kriptokomcsit. Biztos szereti.


Fogalmazz pontosan: természetesen elintézhető, hogy Magyarország ne tudja magát finanszírozni. Ezt már Fekete János elintézte 1983-ban, amikor a tönkretett országot bevitte az IMF-be, törvény felett álló jogosítványokat adva a szervezetnek.

Így szokott ez lenni. Van már rutinjuk benne, nem kell őket félteni.


Te nagyon hülye farizeus. Mire fened a farkad? Arra hogy elbukjon az ország? Vagy arra hogy kihozza a legtöbbet a tárgyalásokból a kecske is jóllakjon meg a képoszta is megmaradjon elven? Neked szitokszó az önálló gazdaságpolitika?
Te hallottál már tárgyalási technikákról, stratégiákról?
Ellendrukkere vagy-e a hazádnak, te nyomorult?
Nagyon unom már azt a sunyi rókapofádat látni nap mint nap a Mandineren valami hülyeség mellett.


A Kövér a legnagyobb arc, belevaló, tökös magyar gyerek.


A Kövér a legnagyobb arc, belevaló, tökös magyar gyerek.


Okostóbiás, te aztán mindig tudod a tuttit. Vajon mi lenne az okos tárgyalási stratégia? Továbbmegyek, mi a helyes gazdaságpolitikai lépés ebben a szituációban?


Ezek szerint te mindig tudtad, kire kell szavazni. Arra, aki semmi jót nem igér, aki azzal kampányol, hogy emberek, ilyen szar még nem volt, mint amilyen az én kormányzásom alatt lesz.

Fantasztikusak a hozzád hasonló okos emberek.

Válaszok:
bigyomail | 2012. július 17. 11:17

Van különbség az irreális ígéretek és a reálisak között. Mi közösségileg arra szavazunk, aki a leginkább visszarepít minket a Fekete Jánosi időkbe, azaz a legnagyobb szociális demagógiával él.


Nem az embereknek kell tudni, hogy mi a reális igéret, és mi nem az, hanem a politikusok nak kell tisztába lenniük, mi a reális, és mi nem.

Ilyen politikust viszont sehol nem találsz. Nézd meg Francois Hollande francia elnököt. Már most látszik, hogy jó néhány belpolitikai igéretét nem tudja teljesíteni. Ezek szerint a francia szavazók sem okosabbak a többinél.

Persze nem csak ezzel nyert elsősorban, hanem azzal, hogy ő nem dörgölődzött minden helyzetben Merkelhez.


Azért röhejes ez a posztkomcsizás. Létezik számodra olyan, aki nem posztkomcsi? Vagy aki élt egyáltalán 90 előtt, az már mind komcsi?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó