Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 17. 09:02

Hirtelen beront a Kövér Laca harci mezben, és rárivall az IMF-re: „mocskos ürdüngférög, pokolravaló vámpírfajzat, eltakarodsz vissza a kénköves Ejrópába, hejj!” És általdöfi egy karóval az IMF-et.

„Kövér a tárgyalások előtt belenyilatkozta a közszolgálatba, hogy az IMF, amely semmiképp nem akarta, hogy hazánknak sikerüljön átverekednie magát a túlsó partra (sic!), nehogy már azt higyje, hogy azt fogjuk csinálni, amit ők lediktálnak értelmetlenül (sic!). Ha én volnék az IMF, azt mondanám: nézd már, meg se szólaltam még ebben a tárgyalási körben, mire a hetyke ungarische parasztgyerek eleve megmondja, hogy értelmetlenségeket akarok és menjek a picsába. Esetleg hozzátenném, hogy milyen sajátos ez a magyar diplomáciai stílus. (...)

Ezek után nyilvánvaló, hogy alakul a dolog: leül az angyalarcú Varga Mihály, szemben vele az IMF. Beszélgetnek, beszélgetnek, ám hirtelen beront a Kövér Laca harci mezben, és rárivall az IMF-re: »mocskos ürdüngférög, pokolravaló vámpírfajzat, eltakarodsz vissza a kénköves Ejrópába, hejj!« És általdöfi egy karóval az IMF-et, majd rászögez a földön rángatódzó testre egy feliratot, hogyaszongya: »ne bántsd a Magyart!«

Ilyesmi. Vagy az obligát seggnyalás, de akkor meg mire játszod az agyad, Laca?”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38854


Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Mocskos antiszemita is vagy, Balavány!


Fogalmazz pontosan: természetesen elintézhető, hogy Magyarország ne tudja magát finanszírozni. Ezt már Fekete János elintézte 1983-ban, amikor a tönkretett országot bevitte az IMF-be, törvény felett álló jogosítványokat adva a szervezetnek.

Így szokott ez lenni. Van már rutinjuk benne, nem kell őket félteni.


Ezek szerint te mindig tudtad, kire kell szavazni. Arra, aki semmi jót nem igér, aki azzal kampányol, hogy emberek, ilyen szar még nem volt, mint amilyen az én kormányzásom alatt lesz.

Fantasztikusak a hozzád hasonló okos emberek.


Nem az embereknek kell tudni, hogy mi a reális igéret, és mi nem az, hanem a politikusok nak kell tisztába lenniük, mi a reális, és mi nem.

Ilyen politikust viszont sehol nem találsz. Nézd meg Francois Hollande francia elnököt. Már most látszik, hogy jó néhány belpolitikai igéretét nem tudja teljesíteni. Ezek szerint a francia szavazók sem okosabbak a többinél.

Persze nem csak ezzel nyert elsősorban, hanem azzal, hogy ő nem dörgölődzött minden helyzetben Merkelhez.


Azért röhejes ez a posztkomcsizás. Létezik számodra olyan, aki nem posztkomcsi? Vagy aki élt egyáltalán 90 előtt, az már mind komcsi?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó