Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 12. 13:42

Ha már leváltani nem lehet Matolcsyt, mert ő az egyetlen, aki szó nélkül bármit megcsinál Orbánnak, akkor legalább tiltanák el a publikálástól.

Lépjünk túl az elemi hülyeségen, és azon, hogy ezzel Matolcsy György tulajdonképpen lenácizza a nemzetközi pénzügyi köröket, mely kifejezéssel eddig leginkább a zsidó szót szokták körülírni a fideszesek. Tehát a fülkeforradalom és a gazdasági szabadságharc a két világháború, Magyarország pedig az Egyesült Királyság? Gratulálunk, miniszter úr, újabb ordas hülyeséget talált ki. Ha már leváltani nem lehet, mert ő az egyetlen, aki szó nélkül bármit megcsinál Orbánnak, akkor legalább tiltanák el a publikálástól.

Egy kérdés azért még maradt bennem: honnan tudja Matolcsy György, hogy még két támadás lesz? Miért nem három? És ha már ilyen jól működik a titkosszolgálat, akkor azt miért nem árulta el egyből, hogy mi lesz ez a két támadás? Bruce Wayne megpróbálja felvásárolni a Közgépet? Frei Tamás szervezésében merényletet követnek el Orbán Viktor ellen? Beizzítják a Kisantantot? A Moszad megszámolja a lovakat? Mi lesz velünk, Gyuri?

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38688


36 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintFor whom the bell tolls!

Tüdüdüdüü tüdüdüdüü tüdüdüü dü dü

http://www.youtube.com/watch?v..


Maradjon csak Bóvlitolcsy! Még volner és a Pornóbbik is ránő a jaffásokra, így biztos a bukás a következő választásokon!
Ők veszítenek, mi nyerünk!


miért kéne eltiltani? had lássa csak a kétharmad, és az egyhamad, hogy milyen szellemi szinten van a kedves vezetőjük jobbkeze.


 

Boss Bottled EDT 100 ml, nálunk 10.921 Ft, a boltokban átlagosan 19.290 Ft.
Bvlgari Omnia Crystalline EDT 25 ml, nálunk 7.664 Ft, a boltokban 14.090 Ft.
Chevignon Best of EDT 100 ml, nálunk 5.409 Ft, a boltokban 12.390 Ft.

 

Hogy a meglepetés még tökéletesebb legyen, válassza ki díszcsomagolás opciónkat is, mindössze 490 Ft-ért!

(X)

" akkor legalább tiltanák el a publikálástól"

Igen, legalább utánozná a Némethnét, maradna távol a sajtótól. Én sem engedném kamera, mikrofon közelébe. A cikket inkább nem minősítem, ma ilyen engedékeny hangulatom van. Hol vagy egsegelem, next, huttinger, Carlos stb? Ma még talán nektek is adnék egy lájkot.


Az már lejárt lemez!
Sokkal modernebb és otthonosabb a jaffás Magyarország! Mostanában ilyenről álmodoznak ott Kína alatt is!


"Lépjünk túl az elemi hülyeségen, és azon, hogy ezzel Matolcsy György tulajdonképpen lenácizza a nemzetközi pénzügyi köröket, mely kifejezéssel eddig leginkább a zsidó szót szokták körülírni a fideszesek."

Mi a gond ezzel? Melyik állítás nem felel meg a valóságnak?

Válaszok:
Diótörő | 2012. július 12. 16:51

Esetleg téged is el lehetne tiltani a publikálástól! Meg bárki mást is. Nagyon szeretnéd? Vagy csak a te véleményed közölhető?


A múltkor lebarmoltam őket, hogy az ifjú demokratákat valamely fiktiv sorrendiség ajánlásával fikázták. De azóta ez már a második poszt, hogy nem tudok belekötni a felvetéseikbe. A végén még elkezdem tisztelni az ifjúságot! :)


Ok-okozat, ha nem beszél hülyeségeket az a beteg ember, és nem közlik le, akkor nem tudnak beindulni :P

Ilyen egyszerű lenne kib*szni velük, ha Gyuri inkább kezeltetné a pszichés problémáit nem pedig telenyomatná velük a sajtót mindjárt kevesebb lenne a támadási felület.


Nem gondolod ilyen heti válasz, 168 óra stb. elmebeteg szennylapokat vásárolok ... bőven elég az amit a mandiner szemezget ezekből.

Válaszok:
csenge | 2012. július 12. 14:40

De fárasztó vagy, Pintér!
Mindenesetre a válságot nem ők okozták (ez rögtön pozitívum a ballibákhoz képest), és jelenleg nincs más csapat, amelyik ezt jobban menedzselné (ez pedig tény).
Ennyi. Minden más csak pofázás a semmiről a semmibe.


Aki a Heti Válaszra azt mondja, hogy elmebeteg szennylap, jobb, ha nem szól bele a gondolkodó, tájékozódni kívánó emberek eszmecseréjébe.

Válaszok:
Viktus | 2012. július 12. 14:53

http://mandiner.hu/cikk/201207..

egy lapban ilyen szintű agymenés megjelenhet azt gondolkodó, tájékozódni kívánó emberek messziről elkerülik ...

Válaszok:
csi szi | 2012. július 12. 15:27

Így valahogy...


Kedves Soma, szükség van erre is, hogy a veretes nyelvezetű hozzászólók megmutathassák milyen a másik oldal, amelyik csak mocskolódva kritizálni tud. Sokszor mérges vagyok a Mandinerre, mer látszólag mindent összeszed és megjelentet, s lehetővé teszi a személyeskedő, kocsmai stílust. Számomra is visszataszító, de a jóérzésű, gondolkodó ember - szerintem a többség ilyen - ebből le tudja vonni a saját véleményét, következtetését. Eljön majd az idő, amikor ezek beválthatók lesznek. Nem kell őket túlzott mértékben figyelembe venni, a véleményük úgysem nem döntő.


Kedves Mirmur, no probléma. Olvasd el, amit Soma fórumtársnak írtam. Néked is azt tudom hozzáfűzni a véleményedhez.


Sajna Matolcsy ragaszkodik hozzá, hogy publikáljon benne, amúgy nem olyan rossz újság. Szerintem nekik is kínos. Mondjuk ha Gyuri megmaradna az amerikai menedzsereknek írt szarok "ismertetésénél", addig jó lenne.


Mikor egy igaz demokrata is megszólal: legalább tiltanák el, és természetesen Matolcsy náci. Na én ugyan Matolcsyt nem kedvelem, de ha kell még ezerszer rá szavazok, csak ez a te internáci fajtád soha vissza ne jöjjön.


Csak tiltsák el matolcsyt. Elvégre publikálni csak az ilyen figuráknak van joguk, mint ez az izé. Bence vagy hogyhíjják. Hiszen ez a matolcsy a nemzetközi pénzügyi hogyhíjjákokat izéli, ami kódolt-módolt zsidózás. Pedig a nemzetközi pénzügyiek mostan olyan kis népszerűek, a népek imájikba foglalják a spanyol bankokat, a londoni barkliszt, a múdiszt, mindegyiket. Oszt ez a matolcsyí meg itten izél, oszt asziszi neki is joga van pofázni, mint bolgárgyurinak, németpéternek meg a többi szakértőnek. De majd itten ezek az okoskák jól belefojtják a szót. Mer' ezek tudják ám. Meg jön majd gerőtörténész, aki mindenhez ért, helleráginéni, aki még jobban, meg az a sajttermelő komcsi, elfelejtettem a nevit, de az is olyan okos, oszt matolcsy majd nézhet.


"legalább tiltanák el a publikálástól"

Ez Pintér Bence valami millás cenzor..?


Ha csak írogatna az még nem volna baj, de sajnos az ország kárára kísérletezik. Csak az a kérdés ki bírja tovább, az ország, vagy Matolcsy?


Akkor Kínától délre, na!

Egyszerűen ez már nem igaz, elvtársak, hogy a jaffás köd miatt semmit nem tudnak megérteni!


Az meg hogy az alcsútdobozi Rákosit üldözik, a proletár világforradalom IMF és EU általi elárulása!
Phenjanban szívesen látják az elvtársak a testvéri narancsos elvtársat!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó