Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 12. 13:42

Ha már leváltani nem lehet Matolcsyt, mert ő az egyetlen, aki szó nélkül bármit megcsinál Orbánnak, akkor legalább tiltanák el a publikálástól.

Lépjünk túl az elemi hülyeségen, és azon, hogy ezzel Matolcsy György tulajdonképpen lenácizza a nemzetközi pénzügyi köröket, mely kifejezéssel eddig leginkább a zsidó szót szokták körülírni a fideszesek. Tehát a fülkeforradalom és a gazdasági szabadságharc a két világháború, Magyarország pedig az Egyesült Királyság? Gratulálunk, miniszter úr, újabb ordas hülyeséget talált ki. Ha már leváltani nem lehet, mert ő az egyetlen, aki szó nélkül bármit megcsinál Orbánnak, akkor legalább tiltanák el a publikálástól.

Egy kérdés azért még maradt bennem: honnan tudja Matolcsy György, hogy még két támadás lesz? Miért nem három? És ha már ilyen jól működik a titkosszolgálat, akkor azt miért nem árulta el egyből, hogy mi lesz ez a két támadás? Bruce Wayne megpróbálja felvásárolni a Közgépet? Frei Tamás szervezésében merényletet követnek el Orbán Viktor ellen? Beizzítják a Kisantantot? A Moszad megszámolja a lovakat? Mi lesz velünk, Gyuri?

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38688


Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


For whom the bell tolls!

Tüdüdüdüü tüdüdüdüü tüdüdüü dü dü

http://www.youtube.com/watch?v..


" akkor legalább tiltanák el a publikálástól"

Igen, legalább utánozná a Némethnét, maradna távol a sajtótól. Én sem engedném kamera, mikrofon közelébe. A cikket inkább nem minősítem, ma ilyen engedékeny hangulatom van. Hol vagy egsegelem, next, huttinger, Carlos stb? Ma még talán nektek is adnék egy lájkot.


"Lépjünk túl az elemi hülyeségen, és azon, hogy ezzel Matolcsy György tulajdonképpen lenácizza a nemzetközi pénzügyi köröket, mely kifejezéssel eddig leginkább a zsidó szót szokták körülírni a fideszesek."

Mi a gond ezzel? Melyik állítás nem felel meg a valóságnak?


Esetleg téged is el lehetne tiltani a publikálástól! Meg bárki mást is. Nagyon szeretnéd? Vagy csak a te véleményed közölhető?


A múltkor lebarmoltam őket, hogy az ifjú demokratákat valamely fiktiv sorrendiség ajánlásával fikázták. De azóta ez már a második poszt, hogy nem tudok belekötni a felvetéseikbe. A végén még elkezdem tisztelni az ifjúságot! :)


"legalább tiltanák el a publikálástól"

Ez Pintér Bence valami millás cenzor..?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó